-25%

Mugursomas - Puluz Outdoor Portable Backpack PU5015B - perc šodien veikalā un ar piegādi

1. Profesionāls, izcils glabāšanas futrālis, kas atbilst jūsu sporta vajadzībām, lai glabātu personīgās lietas.
2. Ērts mīksts rokturis un mīkstās plecu siksnas ļaus justies komfortabli pat garākajā ceļojumā.
3. Var ielādēt digitālās spoguļkameras korpusu, kā arī objektīvu un 1–2 papildu objektīvus un piederumus.
4. Ārējais slānis ir augstas kvalitātes nodilumizturīgs un ūdensnecaurlaidīgs Oksfordas materiāls, kas aprīkots ar izturīgu metāla rāvējslēdzēju, masīvu plecu jostu, to var nēsāt līdzi, lai nodarbotos ar sportu vai brīvi dotos ceļojumā.
5. Galvenā kabata ir aprīkota ar dažādām somām: kameras soma, piezīmjdatora soma, planšetdatora maciņš, tālruņa maciņš, žurnāla vai auduma maciņš, saulesbriļļu vai mazu priekšmetu maciņš, neatkarīga ūdens pudeles soma utt.
6. Liela telpa, liela ietilpība, brīnišķīgs āra sporta ceļojumu partneris, kurā ir jūsu 13–15 collu piezīmju grāmatiņa, kamera, audums, ēdieni, ūdens pudele, mazi trauki, žurnāls, planšetdators, mobilie tālruņi, saulesbrilles, saliekams lietussargs, higiēniskais dvielis, lūpu krāsa un citi kosmētika.

Puluz Outdoor Portable Backpack PU5015B

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

4248 ar PVN

€ 56.45

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

42828
PU5015B
5907489608480
Puluz

Jauns

27.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
29.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
29.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
27.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Puluz PU5015B ūdensizturīga fotoattēlu mugursoma

Parūpējieties par savas kameras, videokameras, drona vai citu priekšmetu drošu transportēšanu. Puluz PU5015B foto mugursoma izceļas ar savu lielo ietilpību, un, pateicoties tās noņemamajiem nodalījumiem, tā ļauj optimāli sakārtot telpu. Tas ir arī ļoti izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs. Tas tika izstrādāts, lai nodrošinātu jūsu komfortu jebkuras ekspedīcijas vai āra fotosesijas laikā.

Liela ietilpība

Šī praktiskā mugursoma ir ārkārtīgi ietilpīga. Tajā varat ērti ievietot savu fototehniku ar piederumiem - piemēram, kameru un objektīviem, zibatmiņām, dronu vai spēļu konsoli. Vai dodaties āra piedzīvojumā? Mugursomā varat iesaiņot, piemēram, pārģērbšanās drēbes, pārtikas produktus, klēpjdatoru, viedtālruni, barošanas bloku, dvieli, saulesbrilles, zobu pastu un zobu birsti, ķemmi vai zāles.

Sakārtojieties

Mugursoma ir izstrādāta tā, lai jūs varētu optimāli sakārtot savu vietu. Tas ir aprīkots ar daudzām kabatām, tostarp ar rāvējslēdzēju. Jūs atradīsiet arī noņemamus 1 cm putuplasta ieliktņus, ar kuriem varat izveidot jebkura vēlamā izmēra nodalījumus. Tādā veidā jūs varat pielāgot mugursomas iekšpusi savām vēlmēm un atvieglot lietas uzkopšanu!

Lietošanas komforts

Tagad bez raizēm varat doties pat ļoti prasīgā pārgājienā. PU5015B mugura un bikšturi ir izgatavoti no mīkstiem, elpojošiem materiāliem, tāpēc jums nav jāuztraucas par sviedriem. Turklāt piesprādzētā krūšu siksna padara mugursomu labāku un vienmērīgāk sadala svaru. Šis unikālais produkts sniegs jums pelnīto komfortu.

Nebaidās no ekstremāliem apstākļiem

Neuztraucieties par savu ierīču drošību. Mugursomas ārējais slānis ir izgatavots no ūdensizturīga un izturīga Oksfordas auduma, kas padara to īpaši zemu jutīgu pret bojājumiem un nodilumu. Produktam ir arī izturīgs metāla rāvējslēdzējs. Nokļuva stiprā lietusgāzē? Uzlieciet mugursomai papildu lietus pārsegu un ne par ko neuztraucieties!

BrandPuluz
ModelPU5015B
Dimensions31x15x45cm
MaterialOxford fabric
Produkta veidsMugursoma
Preces ar atlaidi (%)Vidēja atlaide (10-30%)
Atlaides apjoms (€)5 - 20 €

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība