Tenba Axis V2 20L multicam

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

19545 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

48591
0816779023511
Tenba

Jauns

iespējams pēc 27.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 29.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 29.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 27.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Tenba Axis v2 20L kameras mugursoma DSLR un bezspoguļa kamerām un objektīviem, kā arī 14 collu klēpjdatoram - Multicam Black (637-755)

Apraksts

Tenba taktiskās Axis somas ir iedvesmojušās no īpaši izturīgajām somām, ko esam izgatavojuši militārpersonām vairāk nekā 40 gadu ilgajā vēsturē. Šajā 20 l mugursomā varēs ievietot 1-2 bezspoguļa, DSLR vai kinokameras ar 5-7 objektīviem, līdz 300 mm 2,8, kā arī līdz 14 collu (35 cm) klēpjdatoru. Tajā ietilpst arī DJI Mavic un citi kompakti droni. MOLLE siksnas nodrošina neierobežotu paplašināmību ar Tenba rīkiem, piemēram, objektīvu kapsulām, akumulatoru maciņiem un atmiņas karšu makiem, kā arī daudziem militārā standarta maciņiem un piederumiem. Tenba Airflow siksnas un automātiski regulējamās Pivot-Fit siksnas ļauj ērti pielāgoties dažāda auguma lietotājiem. Šajā mugursomā ir 3 piekļuves punkti kamerai (augšējā, sānu un aizmugurējā daļa), un tā ir pirmā kameras soma, kurā ir slēpta kabata, kas ir saderīga ar Apple AirTag vai Tile Bluetooth Tracker.

Funkcijas:

  • Kameras/portfeļa ietilpība 1-2 bezspoguļa vai DSLR kameras ar 5-7 objektīviem, līdz 300 mm 2,8, kā arī klēpjdators līdz 14 collu (35 cm). Piemērots arī DJI Mavic un citiem kompaktiem droniem.
  • Slēptā BLUETOOTH TRACKER POCKET SPĒJAMA AR AIRTAG UN TILE Īpašā neoprēna ieliktnī droši ievieto AirTag vai Tile Bluetooth Tracker, lai jūs vienmēr varētu atrast savu kameras somu.
  • PIEEJAMĪBA KAMERAI 3 PUNKTS Kameras aprīkojuma apmaiņa caur somas sānu, augšējo vai aizmugurējo daļu. Sānu piekļuve ātrai kameras izņemšanai, nēsājot somu, augšējā piekļuve, lai strādātu no somas nelielā vietā, un aizmugurējā piekļuve, lai piekļūtu visiem saviem rīkiem uzreiz.
  • AIRFLOW JOSTAS AR DUAL STERNUM STRAPS Airflow jostas apvieno ventilējošu 3D airmesh un Tenbas Pivot-Fit automātiskās regulēšanas siksnas, lai nodrošinātu ērtu piegulēšanu. Unikālās dubultās krūšu kurvja siksnas ievērojami uzlabo slodzes balansēšanu pāri krūtīm, un tas sniedz ievērojamas priekšrocības gan sievietēm, gan vīriešiem. Ja nepieciešams, apakšējo krūšu kurpju siksnu var noņemt. Aizmugurējā panelī ir arī ratiņu siksna drošai ceļošanai lidostās.
  • REFLEKTĪVIE MOLLE VĀJUMI Ļauj neierobežotu paplašināmību ar Tenba Tools objektīvu kapsulām, akumulatoru maciņiem un atmiņas karšu makiem, kā arī militārā standarta maciņiem un piederumiem. Tenbas MOLLE siksna ietver smalku pavedienu, kas ir ļoti atstarojošs, lai nodrošinātu drošību, ejot vai braucot ar velosipēdu automašīnu tuvumā naktī.

Detalizēta informācija par produktu:

  • Produkta izmēri: 8,5 x 12 x 19,5 collas.
  • Izstrādājuma svars: 4 mārciņas
  • Departaments: Sporta preču nodaļa: Izmērs: 4 gab.: Unisex pieaugušo
  • Ražotājs: Ražotājs: Tenba
  • Izcelsmes valsts: izcelsme: Ķīna
  • Preces modeļa numurs: 637-755
Produkta veidsMugursoma

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība