Mugursomas - Shimoda Action X40 v2 Kit, green - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Action Sports & Āra foto mugursoma
  • Polsterēta pamatvienība iekšējais dalītājs ieliktnis
  • Paplašināma augšējā aizdare palielina ietilpību
  • Ķiveres turētājs, lietus pārsegs
Product Video
 
 

Shimoda Action X40 v2 Kit, green

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

38000 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

54597
0816779023757
Shimoda

Jauns

iespējams pēc 27.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 29.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 29.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 27.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
380
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Šajā armijas zaļajā Action X40 V2 starta komplektā no Shimoda Designs ietilpst Action X40 mugursoma, vidēja izmēra DSLR pamatvienība, ķiveres turētājs un lietus pārvalks. Soma piedāvā fotogrāfiem kompaktu un izturīgu pārnēsāšanas risinājumu, kas nodrošina ātru piekļuvi aprīkojumam. Iekšējā pamatvienība ir dalītāja ieliktnis, kurā var ievietot lielāko daļu satverto, 6,7" DSLR kameru. Divas polsterētas ieliktnes satur un aizsargā klēpjdatorus vai planšetdatorus līdz 16". Rullīša augšējā piekļuve ļauj paplašināt vai saspiest tilpumu atkarībā no jūsu vajadzībām. Ir vairākas stiprinājuma siksnas, tostarp TPU kompresijas siksnas, kas nodrošina lielāku izturību, piestiprinot lielgabarīta priekšmetus, piemēram, slēpes. Noņemamais ķiveres turētājs nostiprina velosipēda vai slēpošanas ķiveri jūsu mugursomas ārpusē.

Regulējamajās plecu siksnās ir divas rāvējslēdzēja aizdares kabatas, kurās var nēsāt jaunāko profesionālā izmēra viedtālruni, ūdens pudeli vai personīgos piederumus. Sānu atvērums nodrošina ātru piekļuvi kamerai, un ir divas noņemamas kabatas statīvam vai ūdens pudelei. Šīs kabatas var pārvietot uz jostas jostu, lai ērti piekļūtu svarīgākajiem piederumiem, piemēram, uzkodām vai objektīviem, vai pēc vēlēšanās tās var pilnībā noņemt. Noņemamā jostas josta nodrošina papildu stabilitāti un svara sadalījumu, ja pārnēsājat smagu kravu. Pievienojiet mugursomu ritošās bagāžas rokturim ar ratiņu uzmavas palīdzību, lai ceļošana noritētu bez sarežģījumiem. Slēptajā ieliktnī ir ievietots AirTag vai citas ierīces izsekotājs, lai jūs varētu viegli atrast savu mugursomu, ja tā pazūd vai tiek nozagta.

Shimoda Design pamatdaļas nodrošina iekšēju organizāciju un triecienizturīgu aizsardzību bezspoguļa un DSLR kamerām un objektīviem, vienlaikus nodrošinot, ka jūs nekad nenesat līdzi vairāk polsterējuma un svara nekā nepieciešams.

Paaugstināma augšējā aizdare

Rullīša augšdaļa ļauj paplašināt ietilpību līdz 7 litriem, lai tā atbilstu jūsu vajadzībām. Augšējā daļā ir YKK SplashGuard rāvējslēdzējs ātrai piekļuvei jūsu aprīkojumam.

Viegli pielāgojama ķermenim

X40 ir trīs augstuma opcijas ar aptuveni 3" vertikālās regulēšanas iespējām. Lai nodrošinātu individuālu piegulumu cilvēkiem ar mazu, vidēju un augstu ķermeņa garumu, mugursoma ir pielāgojama.

Slēpta kabata izsekošanas ierīcei

Slēptajā kabatā ir ievietota AirTag vai Tile Pro izsekošanas ierīce, lai jūs varētu atrast savu mugursomu, ja tā tiek pazaudēta vai nozagta.

Produkta veidsMugursoma
KrāsaZaļa
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība