Nakts redzamība - SiOnyx Digital Color Night Vision Camera Aurora Sport - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 1x Digitālā krāsu nakts redzamības kamera Aurora SPORT;
  • 1x li-jonu akumulators;
  • 1x MicroUSB kabelis;
  • 1x Pilnkrāsains iepakojums

SiOnyx Digital Color Night Vision Camera Aurora Sport

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

48945 ar PVN

Prece būs pieejama pasūtīšanai pēc 2024-06-03

Piegādes laiks parasti 8 - 14 darba dienas

48507
0811251020026
SiOnyx

Jauns

09.05 - 27.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
10.05 - 28.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
10.05 - 28.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
09.05 - 27.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
489.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Šī prece vairs nav pieejama. Jūsu labākā alternatīva ir Sionyx Aurora BLACK.

SiOnyx Aurora SPORT ir digitālā nakts redzamības kamera, kas ļauj redzēt apkārtējo vidi tumsā pilnā krāsu gammā. SiOnyx nakts redzamības kameras ir pirmās tirgū ar krāsu nakts redzamības funkciju. Kompakto Aurora Sport varat lietot rokās, kā arī attālināti kontrolēt un tiešraidē pārraidīt attēlus uz viedtālruni vai planšetdatoru. Nepārspējamā gaismas jauda apvienojumā ar krāsu nakts redzamību nodrošina satriecošu, unikālu skatīšanās pieredzi, īpaši tumšās naktīs.

Protams, objekti un dzīvnieki naktī nemaina savu krāsu. Tomēr cilvēka acs nespēj saskatīt šīs krāsas naktī. Ar Aurora SPORT jūs varat redzēt šīs krāsas. Kamera spēj attēlot attēlus krāsās gan dienā, gan krēslā, gan naktī. Tas tiek projicēts uz pilnkrāsu OLED displeja, kuru var iestatīt arī pelēkās gammas tonī. Tas pilnībā maina skatīšanās pieredzi salīdzinājumā ar klasisko nakts redzamības režīmu tumši zaļā vai melnbaltā krāsā. Kamerai ir 0,5 reizes optiskais palielinājums, ko var palielināt līdz 3 reizes, izmantojot digitālo tālummaiņu.

Foto un video pēc jūsu vēlmēm

Kamera ļauj uzņemt kadrus atbilstoši savām vēlmēm. Piemēram, varat iestatīt ne tikai slēdža ātrumu fotogrāfijām - no 1,5 s līdz 1/8000 s, bet arī kadru uzņemšanas ātrumu videoklipiem līdz pat 60 kadriem sekundē HD ierakstiem. Turklāt Aurora Sport ir vairāki ierakstīšanas režīmi, piemēram, HDR, pašnospiediena uzņemšanas režīms, time-lapse, panorāma un sērijveida uzņemšanas režīms. Kamera ir aprīkota ar EIS (elektroniskā attēla stabilizācija), kas kompensē kameras drebēšanu un koriģē izplūšanu. Ierakstus var saglabāt tieši microSD kartē (nav iekļauta Aurora Sport modelī).

Straumēšana un tālvadība

Visas SiOnyx kameras var savienot ar Apple vai Android ierīci (tālruni un planšetdatoru), izmantojot Wi-fi. Tiklīdz jums ir bezmaksas lietotne - to var atrast PlayStore/AppStore kā "SiOnyx Aurora" - jūs varat attālināti vadīt nakts redzamības kameru, straumēt attēlus tiešraidē un veikt/kopīgot ierakstus. Izmantojot tālvadības pults funkciju, jūs varat piestiprināt ierīci, piemēram, pie laivas margām, vienlaikus skatot attēlus reāllaikā savā planšetdatorā un tādējādi viegli orientēties pilnīgā tumsā. Jūs varat attālināti vadīt nakts kameru līdz pat 25 metru attālumā (bez šķēršļiem).

Pieteikums SiOnyx Aurora SPORT

Aurora SPORT ir īpaši orientēta uz hobijiem un ir ļoti piemērota āra aktivitātēm. Jūs varat domāt par izdzīvošanu, laivošanu, makšķerēšanu, zvaigžņu vērošanu, pastaigu mežā un jebkāda veida nakts fotografēšanu vai navigāciju. Kameru var izmantot jebkurā situācijā, kad ir pieejama noteikta veida atlikusī gaisma. Piemēram, naktī tai ir jābūt tikai minimālam mēnessgaismai. Ja vēlaties, lai vienmēr būtu iespējams redzēt pat tad, kad nav atlikušās gaismas, pēc izvēles ir pieejams infrasarkanais izgaismotājs. Dienas un diennakts tumšajā laikā varat izmantot atbalsta ainas režīmus. Ja vēlaties SPORT kontrolēt attālināti, varat to novietot uz jebkura parastā statīva, izmantojot 1/4" vītnes savienojumu (skatīt papildu piederumus).

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse