-€1

Objektīvi un aksesuāri - Canon EF 24-105mm F4L IS II USM

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Canon EF 24-105mm F4L IS II USM

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

1700 par dienu ar PVN

850 katra nākamā diena -50%
425 sākot no 5. dienas -75%

€ 18.00

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 1 023.00
38344
Canon
Rezervē uzreiz

Izmanto šo objektīvu uz Canon EF, EOS R, Sony E vai MFT kamerām!

Nomājot šo objektīvu, varēsiet bez maksas saņemt adapteri uz EOS R, Sony E vai micro4/3(MFT) kamerām.

*Ja adapteris uz doto nomas periodu būs pieejams.

Ja jums varētu būt tikai viens objektīvs, daudzi fotogrāfi izvēlētos uzlaboto EF 24–105 mm f/4L IS II USM objektīvu no Canon, pateicoties tā īpaši daudzpusīgajam tālummaiņas diapazonam no platleņķa līdz īsam telefoto. nemainīga f/4 apertūra un izcila konstrukcijas kvalitāte, kas atbilst L sērijas objektīvam. Šī populārā objektīva II versija uzlabo attēla kvalitāti, izmantojot jaunu optisko dizainu ar četriem stiklā veidotiem asfēriskiem elementiem, kas palīdz ierobežot attēlu vinjetes. Tas arī izmanto Air Sphere pārklājumu, lai samazinātu dubultošanos un uzplaiksnījumus.

Gredzena tipa ultraskaņas motora AF sistēma nodrošina ātru un precīzu autofokusu, savukārt iebūvētā optiskā attēla stabilizācija var palīdzēt kompensēt aptuveni 4 slēdža ātruma soļus, samazinot kameras vibrācijas ietekmi. Šim objektīvam ir arī tālummaiņas bloķēšanas slēdzis, lai novērstu objektīva slīdēšanu, kad tas netiek aktīvi izmantots, kā arī iekšēja fokusa sistēma. Pilna laika manuālā fokusa ignorēšana ir pieejama, lai veiktu pielāgojumus neatkarīgi no AF režīma. Turklāt tam ir noapaļota 10 asmeņu diafragma, kas nodrošina vienmērīgus nefokusa elementus.

Tāpat kā visiem L sērijas objektīviem, šai optikai ir putekļu un ūdens necaurlaidīga konstrukcija, pateicoties daudzajiem blīvējumiem, kas novērš iespiešanos, strādājot sliktos laikapstākļos. Tā arī izmanto fluora pārklājumu uz atklātajiem priekšējiem un aizmugurējiem elementiem, lai palīdzētu novērst traipus un atvieglotu tīrīšanu.

  • Šis L sērijas objektīvs piedāvā daudzpusīgu tālummaiņas diapazonu no 24 līdz 105 mm, un tas ir daudzu šāvēju komplektu pamatelements. Šī atjauninātā versija piedāvā uzlabotu attēla kvalitāti ar ievērojamu perifērijas spilgtuma uzlabojumu.

  • Šī optika ir paredzēta lietošanai ar pilna kadra DSLR, un tā ir saderīga arī ar APS-C formāta kamerām, kur tā nodrošinās 38,4–168 mm ekvivalentu fokusa attāluma diapazonu.

  • Pastāvīga f/4 maksimālā diafragma nodrošina nemainīgu veiktspēju un gaismas caurlaidību visā tālummaiņas diapazonā.

  • Četri no stikla veidoti asfēriski elementi, tostarp viens liela diametra abpusējs stikla formēts objektīvs, palīdz samazināt izkropļojumus visā tālummaiņas diapazonā, lai saglabātu asumu un apgaismojumu no vienas malas līdz malai.< /p>

  • Lēcu elementiem ir uzklāts gaisa sfēriskais pārklājums (ASC), lai samazinātu aizmugurgaismojuma uzplaiksnījumus un dubultošanos, tādējādi saglabājot gaismas caurlaidību un augstu kontrastu spēcīga apgaismojuma apstākļos.

  • Gredzena tipa ultraskaņas motors (USM), kā arī iekšēja fokusēšanas sistēma, ātrdarbīgs centrālais procesors un optimizēti AF algoritmi tiek izmantoti, lai nodrošinātu ātru, precīzu un gandrīz klusu autofokusa veiktspēju.

  • Optiskā attēla stabilizācija samazina kameras vibrācijas ietekmi, kompensējot līdz pat 4 slēdža ātruma soļiem.

  • Ir pieejama pilna laika manuālā fokusa darbība, lai precizētu fokusa pozīciju, strādājot AF režīmā.

  • Tālummaiņas bloķēšana novērš objektīva slīdēšanu, kad to neizmanto.

  • Pret laikapstākļiem izturīgs dizains aizsargā objektīvu no putekļiem un mitruma, lai to varētu izmantot nelabvēlīgos apstākļos. Turklāt priekšējie un aizmugurējie objektīva elementi ir pārklāti ar fluoru, lai nodrošinātu papildu aizsardzību pret pirkstu nospiedumiem un traipiem.

  • Desmit noapaļoti diafragmas lāpstiņas nodrošina patīkamu ārpus fokusa kvalitāti, kas labvēlīgi ietekmē sekla lauka dziļuma un selektīvu fokusa metožu izmantošanu.





Fokālais attālums

24–105 mm

Apertūra

Maksimums: f/4
Minimālais: f/22

Kameras stiprinājuma veids

Canon EF

Formātu saderība

35 mm filmas/pilna kadra digitālais sensors

Skata leņķis

84° - 23° 20'

Minimālais fokusa attālums

1,48 collas (45 cm)

Palielinājums

0,23x

Maksimālais reproducēšanas koeficients

1:4,3

Elementi/grupas

12.17.

Diafragmas asmeņi

10, noapaļoti

Attēla stabilizācija

Autofokuss

statīva apkakle

Nav

Filtra pavediens

Priekšpuse: 77 mm

Izmēri (DxL)

Apm. 3,29 x 4,65 collas (83,5 x 118 mm)

Svars

28,04 unces (795 g)



Produkta veidsObjektīvi
SaderībaCanon
BajoneteCanon EF
Objektīva fokusa attālums, mm24-105
Objektīva fokusa attālumsmaināms
Objektīva tipsstandarta
Nomas tehnikas veidsOptika

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība