-€3

Objektīvi un aksesuāri - Sony FE 24mm f/1.4 GM objektīvs SEL24 F1.4 noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Sony FE 24mm f/1.4 GM objektīvs SEL24 F1.4 noma

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

1600 par dienu ar PVN

800 katra nākamā diena -50%
400 sākot no 5. dienas -75%

€ 19.00

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 1 357.70
44054
SEL24F14GM.SYX
4548736083981
Sony
Rezervē uzreiz

Satriecoša f/1.4 izšķirtspēja mobilajā objektīvā
Nesaudzējot progresīvās tehnoloģijas, tiek panākta izsmalcināta G Master veiktspēja ar nemainīgi augstu izšķirtspēju un maigu, dabisku bokeh efektu pat pie visplašākā f /1,4 diafragmas atvēruma iestatījums. Objektīvs ir gan kompakts, gan vieglākais savā klasē, tādējādi maksimāli palielinot E-mount pārnesamības priekšrocības. Tas piedāvā arī ātru, precīzu AF piedziņu, kā arī augstākā līmeņa vadību un uzticamību, kas padara to par izcilu izvēli profesionāļiem.

Lieljaudas DDSSM, kas ir pārveidots un optimizēts objektīvam
Pārveidotā lieljaudas DDSSM (Direct Drive SSM) fokusa piedziņas sistēma palīdz samazināt izmēru un svaru, vienlaikus nodrošinot aptuveni trīs reizes lielāku vilci nekā iepriekšējā sistēma. Jaunās DDSSM sistēmas palielinātā jauda nodrošina ātrāku, precīzāku un klusāku autofokusa piedziņu, nodrošinot izcilu veiktspēju, uzņemot nekustīgus attēlus un video.

Vienkārša klikšķu noņemšana filmām< br /> Diafragmas atvēruma gredzens nodrošina tūlītēju un reakciju, kas profesionāļiem ir nepieciešama gan nekustīgai fotogrāfijai, gan videografēšanai. Klikšķa IESLĒGŠANAS/IZSLĒGŠANAS slēdzis ļauj pēc vajadzības ieslēgt vai izslēgt diafragmas gredzena klikšķa apturēšanu. Klikšķa atturu aktivizēšana nodrošina taustes atgriezenisko saiti, kas var atvieglot pēc taustes noregulēšanas cik gredzens ir noregulēts, un tāpēc tā ir laba izvēle nekustīgai fotogrāfijai. Kad klikšķa apstāšanās ir atslēgta, diafragmas atvēruma gredzens kustas vienmērīgi un klusi, nodrošinot vienmērīgu, klusu vadību filmu uzņemšanai.

11 asmeņi uzlabo bokeh skaistumu
Apertūras atvēruma mehānisms objektīvam ir 11 lāpstiņas, kuras visbiežāk tiek izmantotas visos α objektīvos, un apļveida dizains, kas saglabā gandrīz ideāli apļveida diafragmas atvērumu pat tad, ja objektīvs ir apturēts līdz pat 1 vai 2 soļiem, lai būtu viegli sasniegt skaistu, apaļu bokē efektu. Tas veicina mīkstu, vienmērīgu fona bokeh efektu, kas patiešām izceļ objektu.

Produkta veidsObjektīvi
BajoneteSony E
Objektīva fokusa attālums, mm24
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsplatleņķa

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sony FE 24mm f/1.4 GM...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sony FE 24mm f/1.4 GM...
Šo nomas Sony FE 24mm f/1.4 GM... vari iegādāties ar atlaidi par: € 1 357.70 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.