Objektīvi un aksesuāri - TAMRON 35-150MM F/2-2.8 DI III VXD priekš Sony E-Mount noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

TAMRON 35-150MM F/2-2.8 DI III VXD priekš Sony E-Mount noma

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

1900 par dienu ar PVN

950 katra nākamā diena -50%
475 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 1 785.10
44055
A058S
4960371006789
TAMRON
Rezervē uzreiz

  • 35–150 mm tālummaiņas objektīvs
  • Ātrs maksimālais diafragmas atvērums f/2–2,8
  • Ideāli piemērots portretu fotogrāfiem
  • Ātrs un kluss VXD fokusēšanas motors
  • Sony E mount kamerām

35–150 mm F2-2.8 ir tālummaiņas objektīvs, kas aptver diapazonu no platleņķa (35 mm) līdz telefoto (150 mm) un ir ideāli piemērots ceļojumu fotografēšanai. Tas ir pirmais tālummaiņas objektīvs Sony E-mount pilna kadra bezspoguļa kamerām ar maksimālo plaši atvērto apertūru F2. Izmantojot šo fokusa diapazonu, varat baudīt lielisku skatu un lielu ēku uzņemšanu ar 35 mm, kā arī dinamiskus tuvplānus ar 150 mm.

Ceļojumu fotogrāfi var viegli uzņemt skaistus saullēkta un saulrieta kadrus, fotografēt atšķirīgas ārējās ēkas un interjerus, piemēram, restorānus, kā arī uzņemt krēslas un nakts ainavas fotoattēlus. Pateicoties augsta līmeņa veiktspējai dažādos fotografēšanas apstākļos, šis jaunais ātrais objektīvs ir ideāli piemērots ceļojumi, kuru mērķis ir radīt fotodarbus. Turklāt, iekļaujot VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineāro motora fokusa mehānismu, objektīvam ir ļoti ātrdarbīgs un augstas precizitātes autofokuss ātras diafragmas atvēruma objektīvam. Tajā ir iekļauts arī jauns dizains, lai uzlabotu funkcionalitāti un ergonomikas ērtības.

Šis objektīvs atbalsta pilnu bieži izmantoto skata leņķu klāstu, tostarp platleņķa, standarta, vidēja telefoto un telefoto, ļaujot viegli izveidot perfektu kadru, nemainot jūsu pozīciju no objekta.

  • Izcila tuvplāna fokusēšanas iespēja ar 0,33 m (13 collu) MOD platajā galā radošiem tuvplāniem
  • Kompakts korpuss ar 35–150 mm tālummaiņas diapazonu un ātru F2 maksimālo diafragmas atvērumu
  • Jaunais dizains nodrošina uzlabotu satvērienu un labāku intuitīvu darbību
  • Mitrumizturīga konstrukcija, fluora pārklājums un pārsegs ar bloķēšanas mehānismu lielākai ērtībai
  • Saderīgs ar daudzām kamerai specifiskām funkcijām un funkcijām, tostarp ātro hibrīda AF un acu AF.

Izveidojiet skaistu, mīkstu bokeh efektu, izmantojot lielu, savā klasē labāko f/2–2,8 diafragmas atvērumu
35–150 mm f/2–2,8 ir optimāla četru LD kombinācija. (Zemas dispersijas) objektīva elementi, kas novērš aberācijas, un trīs neparasti GM (Glass Molded Aspherical) objektīva elementi. Kopā tie nodrošina augstu optisko veiktspēju, kas uzlabo jūsu spēju tvert visas neticamās ainavas, ar kurām saskaraties ceļojuma laikā. TAMRON ir sasniedzis maksimālo diafragmas atvērumu F2 platleņķa galā un F2,8 telefoto galā, ļaujot sasniegt skaistu, mīkstu bokeh efektu visā tālummaiņas diapazonā. Objektīvs arī ļauj skaidri tvert objektus vairākās situācijās. Objektīva ātrais maksimālais diafragmas atvērums palīdz kontrolēt kameras kustību, pieļaujot lielāku aizvara ātrumu vai mēģinot samazināt troksni, izvēloties zemu ISO. Pat izmantojot jaunākās bezspoguļa kameras, kurām nepieciešama augstas izšķirtspējas veiktspēja, attēli ir asi no malas līdz malai un no centra līdz katram stūrim visā fotoattēla kadrā.

35. -150 mm F/2-2.8 Di III VXD ļauj tvert visu, sākot no platleņķa līdz telefoto attēliem, izmantojot vienu objektīvu
Šis tālummaiņas objektīvs aptver visu, sākot no 35 mm platleņķa līdz 150 mm telefoto, ieskaitot visus bieži lietotie fokusa attālumi, tāpēc tas ir ļoti ērts ceļojumos, jo var aizstāt vairākus atsevišķus objektīvus. Nemanāmi uzņemiet fotoattēlus, nepārslēdzot objektīvus dažādās situācijās. Mainiet uz 85 mm pustelefoto skata leņķi, fokusējieties uz tālu objektu 150 mm un pilnībā izmantojiet 35 mm un 50 mm fokusa attālumus. Mainiet kompozīciju, nemainot attālumu no objekta. Varat izmantot tikai šo vienu objektīvu, lai ceļojuma laikā uzņemtu plašu fotoattēlu klāstu, sākot no ainavām līdz momentuzņēmumiem un portretiem. Mūsu dizaina mērķis bija pārnesamība un kompakts dizains, vienlaikus sasniedzot iespaidīgu F2-2.8 specifikāciju ar 4,3x tālummaiņas koeficientu.

Uzņemiet asus, izteiksmīgus attēlus ar lielu ātrumu un augstas precizitātes autofokusu >
Autofokusa piedziņa izmanto VXD lineāro motora fokusa mehānismu. Pateicoties šīs ļoti precīzās autofokusa sistēmas ātrumam un precizitātei, varat viegli sasniegt fokusu no MOD (minimālā objekta attāluma) līdz bezgalībai, pat ar maksimālo F2 diafragmas atvērumu. Fokusa izsekošana ir arī ārkārtīgi precīza, lai jūs varētu tvert pēkšņas objekta kustības. Lineārais motors fokusēšanas laikā arī nomāc braukšanas troksni un vibrācijas, padarot to ideāli piemērotu gan fotoattēlu, gan video uzņemšanai vidēs, kurās nepieciešams klusums.

Patentēts programmatūras rīks TAMRON Lens Utility™ objektīva funkciju pielāgošanai.
Modelī A058 ir iekļauta jaunā TAMRON Lens Utility programmatūra, ko sākotnēji unikāli izstrādājis TAMRON. TAMRON Lens Utility var darbināt, izmantojot datoru, pievienojot objektīvu no tā savienotāja porta, izmantojot papildu TAMRON savienojuma kabeli2. Lietotāji var pielāgot funkcijas un atjaunināt programmaparatūru, izmantojot objektīvu. Personiskā pielāgošana nodrošina elastīgas fotografēšanas iespējas, lai tās atbilstu fotografēšanas situācijai, piemēram, nekustīgai fotogrāfijai vai videografēšanai.

Sasniedziet izcilus tuvplāna fotoattēlus
Jaunais 35–150 mm F2 -2.8 lepojas ar spēju lai uzņemtu tuvplāna fotoattēlus ļoti tuvu objektam. 35 mm platleņķa galā MOD ir 0,33 m (13 collas), sasniedzot maksimālo palielinājuma attiecību 1:5,7. Lai vēl vairāk akcentētu objektu un vizuāli atdalītu to no apkārtējās vides, varat izveidot ļoti izplūdušu fonu, izmantojot lielo F2-2,8 maksimālo diafragmas atvērumu. Varat arī uzņemt unikālus un iespaidīgus fotoattēlus, tostarp ēdienus virs galvas, kā arī nelielu priekšmetu daļu, ziedu vai citu objektu tuvplānus.

Jaunais objektīva dizains uzlabo gan darbību, gan ergonomiku.
Modelī A058 ir iekļauts jauns dizains, kas kļūst par turpmāk ieviesto TAMRON objektīvu pazīmi. Pastāvīgi cenšoties uzlabot produktus visos iespējamos veidos, TAMRON ņēma vērā klientu atsauksmes un pārskatīja katru objektīva daļu un komponentu līdz vissīkākajām detaļām. Rezultātā TAMRON ir uzlabojis gan objektīva darbību, gan taustes attēlojumu.

BajoneteSony E
Objektīva fokusa attālums, mm35-150
Objektīva fokusa attālumsmaināms
Objektīva tipsstandarta

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt TAMRON 35-150MM...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: TAMRON 35-150MM...
Šo nomas TAMRON 35-150MM... vari iegādāties ar atlaidi par: € 1 785.10 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.