Objektīvi un aksesuāri - Sony FE 70-200mm GM F2.8 OSS II uz E-Mount noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Iznomā kopā ar Sony kamerām.

Sony FE 70-200mm GM F2.8 OSS II uz E-Mount noma

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

3000 par dienu ar PVN

1500 katra nākamā diena -50%
750 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 2 532.00
44158
SEL70200GM2
4548736134096
Sony
Rezervē uzreiz

Iznomā kopā ar Sony kamerām.

Galvenās funkcijas

  • E-Mount objektīvs/pilna kadra formāts
  • Apertūras diapazons: f/2,8 līdz f/22
  • Svara samazinājums par 29% salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli
  • Četri XD lineārie AF motori; 4x ātrāks AF
  • Viens XA un viens asfērisks elements
  • Divi ED elementi un divi Super ED elementi
  • Nano AR pārklājums II
  • Optiskā stabila kadra attēla stabilizācija
  • Pret putekļiem un mitrumu izturīga konstrukcija
  • Vienpadsmit asmeņu apļveida diafragma

Sony 70-200mm f/2.8 GM OSS II pārskats

Izcilības atkārtota definēšana

Sony's FE 70-200mm f/2.8 GM OSS II izmanto klasiku ātra tālummaiņa un paaugstina veiktspēju pilnīgi jaunā līmenī. Šis objektīvs balstās uz labāko oriģināla daļas un padara tās vēl labākas, vienlaikus samazinot svaru par 29% — padarot šo objektīvu par vieglāko savā klasē. Sony šim objektīvam ir piešķīris arī pavisam jaunu AF sistēma, kas sola līdz pat četrām reizēm lielāku ātrumu un ir veikusi daudzas optiskās optimizācijas kas patiks video šāvējiem, tostarp fokusa elpošanas un fokusa uzlabojumi maiņa. Neatkarīgi no tā, vai fotografējat portretus, sportu, ainavas vai video, 70–200 mm f/2.8 Padariet darbu.

Uzlabota optiskā veiktspēja

SEL70200GM2 | G Master

Pazīme G Master line ir izcila optiskā veiktspēja ar augstu asumu un vienmērīgu bokeh efektu. Izmantojot jaunu dizainu, FE 70-200 mm f/2.8 GM OSS II sola asumu no stūra līdz stūrim visā tālummaiņas diapazonā — pat fotografējot plaši atvērtā režīmā ar f/2.8. Līdz ar to arī jauns izstrādāta 11 asmeņu apertūra palīdz radīt mīkstu, patīkamu bokeh efektu.

  • Atļauj ātru f/2.8 nemainīgu diafragmas atvērumu lietotājiem, lai uzņemtu attēlus vājā apgaismojumā un ar nelielu dziļumu laukā.
  • Divi ED (īpaši zema dispersija) un divi Super ED elementi, tostarp viens asfērisks ED elements, efektīvi nomāc hromatiskās un sfēriskās aberācijas.

SEL70200GM2 | Optiskais dizains

  • Divas asfēriskas lēcas, tostarp viena Extreme aspherical lens (XA), samazina ar attālumu saistītās aberācijas, kā arī samazina "sīpolu gredzens" bokeh.
  • Nano AR Coating II kontrolē uzliesmojumu un spoku veidošana ar atbalstu no jauna optiskā dizaina, kas samazina iekšējos atstarojumus.
  • Palīdz 11 lāpstiņu diafragma izveidojiet vienmērīgu, apaļu bokeh efektu ar visiem diafragmas atvēruma iestatījumiem.

Optimizēts video

Ņemot vērā viņu norādes kinoteātra nodaļa, Sony ir optimizējusi 70-200 mm II video. Izmaiņas ietver dramatiskas fokusa elpošanas un fokusa maiņas samazināšana, uzlabota autofokusa veiktspēja un lineārais Response MF sistēma, lai nodrošinātu konsekventu, dabisku darbību. Pilna laika tiešā rokasgrāmata Fokuss (DMF) arī ļauj viegli veikt ātrus pielāgojumus, izmantojot fokusa gredzenu AF režīmā režīmi.

Arī objektīva ārējā dizainā ir vērojamas lielas izmaiņas. Viens skaidrs Piemērs ir fiziskas diafragmas gredzena pievienošana, kas nebija tā priekšgājējā. Lietotāji varēs noņemt noklikšķināšanu uz šī gredzena, nospiežot slēdzi, lai nodrošinātu vienmērīgu varavīksnenes kontroli šaušanas laikā. Tas nodrošina šāvējiem neatkarīgas vadīklas fokusam, tālummaiņai un varavīksnenei.

Ātrs autofokuss un uzticama attēla stabilizācija

SEL70200GM2 | Panoramēšanas OSS

Starp lielākajiem uzlabojumi ar 70-200 mm II ir ārkārtīgi izcila autofokusa sistēma. Tagad sastāv no 4 XD Lineārie motori, objektīvs tagad darbojas līdz pat četrām reizēm ātrāk. Fokusa izsekošana, kamēr tālummaiņai ir savs īpašs uzlabojums aptuveni 30% apmērā, salīdzinot ar iepriekšējo modeli. Lietotāji izbaudīs arī liela ātruma nepārtrauktu uzņemšanu ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē ar AF un video gūt labumu no gandrīz klusās darbības.

Uzlabots optiskais SteadyShot attēls stabilizācijas sistēma nodrošinās asus attēlus, fotografējot pat visilgāk, turot rokās fokusa attālumi. Ir pieejami vairāki režīmi, tostarp standarta, panoramēšanas un jaunais 3. režīms kustīgiem objektiem.

Profesionāls dizains un izturība

SEL70200GM2 | a7S III uz Gimbal

Tiek paredzēts profesionālai lietošanai, 70-200mm II ir izturīgs ar uzlabotu laika apstākļu blīvējumu. The Arī svars ir samazināts par aptuveni 29%, līdz nedaudz mazāk par 2,3 lb, padarot šo modeli viens no vieglākajiem savā klasē. Optika ir paredzēta arī līdzsvaram ar iekšējo tālummaiņas mehānisms, kas samazina priekšpuses smagumu, lai nodrošinātu ergonomiskāku centru gravitācija.

Citas fiziskās konstrukcijas funkcijas ietver trīs programmējamus fokusus turiet pogas, kas atrodas ar 90 grādu soli, lai iegūtu vairāk taustes kontroles iestatījumus gan ainavas, gan portreta orientācijā. Lietotājiem ir arī noņemama statīva pēda papildu stabilitātei atbalsta sistēmās.

SEL70200GM2 | Objektīvu slēdži

  • Fokusa diapazona ierobežotāja slēdzis darbosies optimizēt veiktspēju un uzlabot AF ātrumu un reaģētspēju noteiktās fotografēšanas laikā scenāriji.
  • Tālummaiņas gredzena griezes moments ir optimizēts.
  • Irisa bloķēšanas slēdzis neļauj lietotājiem no nejauši pārvietojot diafragmas atvēruma gredzenu uz vai no automātiskās apertūras pozīcijas.
  • Priekšējā lēcas elementā ir fluors pārklājums, kas atgrūž ūdeni, eļļu un citus piesārņotājus un atvieglo objektīvu tīrs.
  • Iekļautajam objektīva pārsegam ir fiksators pogu un filtra logu, lai vieglāk pielāgotu mainīgos filtrus (piem. polarizatori, ND).

Sony FE telekonverteri

Saderība ar telekonvertoru

FE 70–200 mm f/2,8 GM OSS II ir saderīgs ar Sony izvēles FE 1.4x un 2.0x telekonverteriem. Šie var izmantot telekonvertorus, vienlaikus saglabājot visas automātiskās fokusēšanas iespējas. Lietojot, 1,4x un 2,0x telekonverteri nodrošinās efektīvu fokusa attālumu un atvērumu 98-280 mm f/4 un attiecīgi 140–400 mm f/5,6.

Produkta veidsObjektīvi
BajoneteSony FE
Objektīva fokusa attālums, mm70-200
Objektīva fokusa attālumsmaināms
Svars, gr1045

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sony FE 70-200mm GM...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sony FE 70-200mm GM...
Šo nomas Sony FE 70-200mm GM... vari iegādāties ar atlaidi par: € 2 532.00 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.