New Objektīvi un aksesuāri - Canon 24-70mm F2.8 DG OS HSM Sigma objektīvs [ART] noma

  • EF stiprinājuma objektīvs/pilna kadra formāts
  • Apertūras diapazons: f/2,8 līdz f/22
  • Trīs SLD elementi
  • Četri asfēriski elementi
  • Super daudzslāņu pārklājums
  • Hyper Sonic Motor AF sistēma
  • OS attēla stabilizācija
  • Noapaļota 9 asmeņu diafragma
Product Video
 
 

Canon 24-70mm F2.8 DG OS HSM Sigma objektīvs [ART] noma

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

1600 par dienu ar PVN

800 katra nākamā diena -50%
400 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 1 196.60
57176
576954
0085126576547
Sigma
Rezervē uzreiz

Daudzpusīga tālummaiņa ikdienas fotografēšanai — Canon EF-mount 24–70 mm f/2.8 DG OS HSM objektīvs no Sigma aptver noderīgu platleņķa līdz portreta garuma fokusa attālumu diapazonu, lai tas būtu piemērots fotografēšanai dažādās vidēs. Kā daļa no cienījamās Art sērijas objektīviem tiek izmantots izsmalcināts optiskais dizains, kurā ir iekļauti trīs SLD elementi un četri asfēriskie elementi, lai samazinātu hromatiskās un sfēriskās aberācijas, kā arī krāsu malas, kropļojumus un citas anomālijas lielākai skaidrībai un asumam. Super daudzslāņu pārklājums ir arī uzklāts, lai novērstu objektīva uzplaiksnījumus un dubultošanos, lai nodrošinātu precīzu krāsu precizitāti un augstu kontrastu, un aizsargpārklājums ir uzklāts arī priekšējam elementam, lai palīdzētu strādāt skarbos klimatiskajos apstākļos. Turklāt, paplašinot tā daudzpusību, nemainīgs f/2,8 maksimālais diafragmas atvērums nodrošina nemainīgu veiktspēju visā tālummaiņas diapazonā, kā arī lielāku lauka dziļuma kontroli.

Papildinot attēlveidošanas iespējas, objektīvam ir Hyper Sonic Motor, kas nodrošina ātru, vienmērīgu un klusu autofokusa veiktspēju ar pilna laika manuālā fokusa ignorēšanu. Optiskais stabilizators sniedz priekšrocības arī fotografēšanai, turot rokās, samazinot kameras vibrācijas, lai iegūtu asākus attēlus. Fiziskajā dizainā ir izmantots termiski stabils kompozītmateriāls, kas nodrošina izturību dažādās vidēs, un misiņa bajonetes stiprinājums nodrošina arī stingrību un montāžas precizitāti.

  • Kā daļa no Sigma Global Vision sērijas Art līnijas, šis objektīvs ir izstrādāts, lai sasniegtu patiesi ievērojamu optisko veiktspēju, un ir ideāli piemērots radošiem un mākslinieciskiem lietojumiem.
  • Standarta tālummaiņas objektīvs ir paredzēts pilna kadra Canon EF mount kamerām, taču to var izmantot arī ar APS-C modeļiem, kur tas nodrošinās 38,4–112 mm ekvivalentu fokusa garuma diapazonu.
  • Konstanta f/2,8 maksimālā diafragma ir labi piemērota darbam pieejamos apgaismojuma apstākļos, kā arī nodrošina lielāku lauka dziļuma kontroli, izmantojot sekla lauka dziļuma metodes.
  • Trīs īpašas zemas dispersijas (SLD) elementi ievērojami samazina hromatiskās aberācijas un krāsu šķautnes visā tālummaiņas diapazonā, lai uzlabotu skaidrību un krāsu precizitāti.
  • Četri asfēriski elementi kontrolē sfēriskās aberācijas un kropļojumus, lai palielinātu asumu un precīzu atveidojumu.
  • Objektīva elementiem ir uzklāts īpaši daudzslāņu pārklājums, lai samazinātu objektīva uzplaiksnījumus un dubultošanos un veicinātu kontrastainus un krāsu neitrālus attēlus pat pretgaismas apstākļos.
  • Integrētais HSM (Hyper Sonic Motor) nodrošina ātru un klusu autofokusu, ko vēl vairāk papildina optimizēts AF algoritms, lai nodrošinātu vienmērīgāku fokusēšanas veiktspēju. HSM nodrošina arī pilna laika manuālu fokusa vadību, vienkārši pagriežot fokusa gredzenu jebkurā laikā.
  • Optiskā stabilizatora sistēma samazina kameras vibrācijas līdz pat četrām pakāpēm, lai iegūtu asākus attēlus, fotografējot rokās.
  • Noapaļotā deviņu asmeņu diafragma ir izgatavota no izturīga, ar fluoru pārklāta polikarbonāta, un tai ir arī oglekļa spalvu plēve, kas nodrošina vienmērīgu darbību, strādājot ar ātru nepārtrauktas uzņemšanas ātrumu.
  • Priekšējais lēcas elements ir apstrādāts ar ūdeni un eļļu atgrūdošu pārklājumu, lai palīdzētu strādāt skarbos vides apstākļos.
  • Izgatavots, izmantojot termiski stabilu kompozītmateriālu (TSC), lai nodrošinātu lielāku precizitāti un izmantošanu lielās temperatūras svārstībās. Turklāt misiņa bajonete nodrošina uzlabotu montāžas precizitāti un stingrību. Turklāt stiprinājuma konstrukcijā ir iestrādāts gumijas blīvējums, lai padarītu to izturīgu pret putekļiem un šļakatām.
  • Šis objektīvs ir saderīgs ar papildu Sigma USB dokstaciju, lai precizētu dažādus objektīva parametrus un atjauninātu tā programmaparatūru.
Produkta veidsObjektīvi
SaderībaCanon
BajoneteCanon EF
Objektīva fokusa attālums, mm24-70
Objektīva fokusa attālumsmaināms
Objektīva tipsstandarta

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Canon 24-70mm F2.8 DG...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Canon 24-70mm F2.8 DG...
Šo nomas Canon 24-70mm F2.8 DG... vari iegādāties ar atlaidi par: € 1 196.60 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.