Lukturi - Darbnīcas lukturis Superfire G12, 566lm, USB G12 - ātri pasūtīt no ražotāja

G12 lukturītī apvienoti 2 jaudīgi gaismas avoti, augstas ietilpības uzlādējams akumulators, kas uzlādējams ar USB, daudzpusīga lietošana un izturīgs korpuss, kas nodrošina ilgu ierīces kalpošanas laiku. Lukturītis ir aprīkots arī ar praktisku, digitālu displeju, un iespēja regulēt gaismas spilgtumu ļaus pielāgot tā darbību savām vajadzībām. Papildu aprīkojums ietver īpašu āķi, magnētiskos elementus un powerbank funkciju.

Darbnīcas lukturis Superfire G12, 566lm, USB G12

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

3545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

49798
6956362904989
Superfire

Jauns

iespējams pēc 24.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 24.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 24.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 24.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Pielāgojiet spilgtumu

Lukturītis ir aprīkots ar papildu " " un "-" pogām, kuras var izmantot, lai regulētu gaismas spilgtumu. Nepieciešama spēcīga gaisma, kad atrodaties pilnīgā tumsā? Nav nekā vieglāka! Vai varbūt vēlaties samazināt tās intensitāti, lai taupītu ierīces enerģiju? Arī tas nav pat problēma.

Jaudīgs akumulators

1200 mAh akumulators nodrošina ilgu izstrādājuma darbības laiku. To var ērti uzlādēt, izmantojot micro USB. G12 varat izmantot arī kā powerbank, lai uzlādētu citas ierīces, piemēram, viedtālruņus vai planšetdatorus. Turklāt spilgtais digitālais displejs ļaus jums uzzināt akumulatora uzlādes līmeni procentos.

Uzticams gaismas avots

Lukturis ir aprīkots ar 2 gaismas avotiem - galveno lukturi un augšējo LED atstarotāju. Pirmais nodrošina prožektoru apgaismojumu tuvāk esošām vietām. Otrais būs noderīgs lielākos attālumos. Ar tā palīdzību jūs varat iegūt koncentrētāku prožektoru gaismu ar lielu darbības lauku.

Vienmēr pa rokai

Šis vieglais un kompaktais lukturītis ir gan izturīgs, gan nodilumizturīgs. Tas ir izgatavots no TPR plastmasas, un tam ir papildu strukturālie stiprinājumi. Kas vēl padara to īpašu? 180° rotējošs rokturis, kas ļauj to ērti turēt rokās, īpašs 360° āķis, kas ļauj to piekārt vēlamajā vietā, un magnētiskie elementi, kam raksturīga neticama izturība - pateicoties tiem, G12 var viegli piestiprināt arī pie metāla virsmām.

Universāls pielietojums

Pateicoties lieliskajām iespējām, lukturītis ir lieliski piemērots daudziem lietojumiem. Ņemiet to līdzi kempingā vai velobraucienā. To var izmantot arī darbnīcā, remontējot automašīnu. Vai arī izmantojiet to ikdienā, piemēram, atgriežoties mājās no darba vai tikšanās ar draugiem pēc tumsas iestāšanās.

Iepakojuma saraksts

  • Lukturis
  • USB kabelis
Produkta veidsStudijas zibspuldzes

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock