Plecu turētāji RIG - Tilta un Sony a1 Pro komplekts - taktiski pelēks TA-T23-A - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Pilns kameras apvalks Sony a1 kamerai
  • Kreisās puses barošanas/izslēgšanas/apstādināšanas roktura stiprinājums
  • Ātrās atbrīvošanas augšējais rokturis, 15 mm pamatplāksne
  • HDMI kabeļa skava, HDMI pagarinājuma kabelis
  • 2 x 7,9" Garas 15 mm stieņi, darbības/apstādināšanas kabelis
  • Izturīga alumīnija konstrukcija
  • Komplektā ir taktiski pelēkā krāsā

Tilta ing Sony a1 Pro Kit - Tactical Gray TA-T23-A

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

44945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

14132
TA-T23-A
0810076272832
Tilta

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
449.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Papildiniet savu Sony a1 bezspoguļa kameru ar šo vieglo taktisko pelēko Tiltaing Pro kameras komplektu no Tilta. Komplektā ietilpst pilns kameras apvalks, siera tipa ātrās atbrīvošanas augšējais rokturis, HDMI kabeļa skava, strāvas sānu rokturis ar palaist/apstādinātāju, roktura stiprinājuma stiprinājums, 15 mm LWS pamatplāksne, divi 7,9" gari 15 mm stieņi, palaist/apstādinātāja kabelis un HDMI pagarinājuma kabelis.

Alumīnija un nerūsējošā tērauda karkass nodrošina piekļuvi kameras vadības ierīcēm un ir aprīkots ar botas stiprinājumiem, NATO sliedēm, ARRI stila rozeti, 1/4"-20 piederumu montāžas vītnēm un Manfrotto tipa ātrās atbrīvošanas plāksni, un tas sver tikai 6,5 oz. Komplektā iekļautajam augšējam rokturim ir arī vairāki piederumu montāžas punkti, piemēram, divi stiprinājumi uz kurpes, 1/4"-20 un 3/8"-16 piederumu vītne, 15 mm stieņa ports un stiprinājumi pret pagriešanu. Tas tiek piestiprināts būrim, izmantojot īkšķa skrūvi. Ar Manfrotto ātrās atbrīvošanas plāksni būris tiek piestiprināts pie 15 mm LWS pamatplāksnes.

Sānu rokturis ļauj darbināt kameru un piederumus, izmantojot atsevišķi pieejamo L sērijas/NP-F570 akumulatoru, un ar komplektā iekļauto kabeli var arī kontrolēt kameras darbības/apstāšanās funkciju. Lai sānu rokturi piestiprinātu kameras būrim, ir iekļauts ātri noņemams NATO roktura stiprinājums. Komplektā ir iekļauti divi 15 mm stieņi, ko piestiprināt pie pamatplāksnes, lai varētu pievienot piederumus, piemēram, sekojošās fokusēšanas motoru vai matēšanas kārbu. Komplektā iekļautais HDMI kabeļa skava stiprinās uz būra, lai novērstu HDMI kabeļa atvienošanos, un HDMI pagarinātājs ir iekļauts komplektā, lai varētu pievienot un atvienot HDMI kabeli, necīnoties ar ostas piekļuvi.

Tilta pilns kameras būris Sony a1 (taktiski pelēks)

Aizsargājiet un pievienojiet piederumus savai Sony a1 bezspoguļa kamerai ar šo vieglo taktisko pelēko pilno kameras būrīti no Tilta. Izturīgais alumīnija un nerūsējošā tērauda būris nodrošina piekļuvi kameras vadības ierīcēm un sver tikai 6,5 oz.

Izmantojiet šo būri, lai uzstādītu dažādus piederumus, izmantojot integrētos stiprinājumus, tostarp augšējo kurpes stiprinājumu, augšējo NATO sliedi, labās puses NATO sliedi, labās puses ARRI stila rozeti un vairākus kreisās puses 1/4"-20 stiprinājuma vītņsavienojumus. Kameras apakšdaļā ir arī vairāki 1/4"-20 vītnes, lai to varētu piestiprināt pie komplektā iekļautās Manfrotto tipa ātrās noņemšanas plāksnes, statīva vai citas platformas.

Savietojamība
Sony a1 bezspoguļa kamera
Produkta veidsShoulder RIG
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock