Plecu somas - Manfrotto messenger Advanced Pixi (MB MA-M-AS) - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Ērta Manfrotto Advanced sērijas pleca soma
  • Ietilpina spoguļkameru kopā ar līdz 3 papildu objektīviem
  • Piemērota arī DJI Mavic dronam
  • Atsevišķs nodalījums 12 collu klēpjdatoram
  • Speciāla kabata Pixi Mini statīvam

Manfrotto messenger Advanced Pixi (MB MA-M-AS)

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

8995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

32064
8024221649802
Manfrotto

Jauns

01.05 - 11.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 12.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 12.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 11.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Manfrotto Messenger stila soma Advanced Pixi Black digitālajām spoguļkamerām un kompaktās sistēmas kamerām sniedz jums visu nepieciešamo, un tā ir radīta, lai padarītu jūsu dzīvi ērtāku kā jebkad iepriekš. Tajā varat ietilpināt visu nepieciešamo, dodoties izbraucienā, līdz ar PIXI mini statīvu, kam ir paredzēta speciāla, polsterēta kabata.

Praktiskie sadalītāji palīdz arī jums organizēt savas mantas, līdz ar to viss būs droši nostiprināts, atrodoties kustībā. Iekšējo nodalījumu ir iespējams pielāgot pēc vajadzības. Noņemami, polsterēti sadalītāji ļauj jums bez raizēm ievietot savu bezspoguļu vai DSLR kameru. Bez tam var tikt ietilpināti līdz trim papildu objektīviem, nodrošinot jūs ar visām radošuma iespējām, kā arī to ir iespējams pārveidot DJI Mavic Pro Combo komplekta uzglabāšanai.   
 
Pateicoties atvērumam augšpusē, satvert kameru ir ātri un ērti, līdz ar to būsit gatavs uzņemšanai vienā mirklī. Šīs kameras somas papildu funkcijas ietver nodalījumu 12 collu klēpjdatoram un vairākas rāvējslēdzēja aizdares ērtai piekļuvei katrai somas daļai. Tas viss palīdz jums ērti piekļūt tieši nepieciešamajam rīkam bez apgrūtinošas visas somas satura pārmeklēšanas ik reizi. Integrēta kabatiņa saglabās jūsu dokumentus drošībā un sausus, savukārt regulējama plecu siksna ar pretslīdošu audumu sniegs jums komfortu un lietošanas ērtumu. Šī soma nāk komplektā ar lietus pārsegu.  

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse