K&F Concept K&F 4G Camera Outdoor with SIM Card, 2K 4MP No WiFi Solar Powered, Wireless 360°PTZ KF50.0039EU

4G kamera ārtelpai ar SIM karti, 2K 4MP bez WiFi Saules enerģijas, bezvadu 360°PTZ

K&F Concept K&F 4G Camera Outdoor with SIM Card, 2K 4MP No WiFi Solar Powered, Wireless 360PTZ KF50.0039EU

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

21945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

11850
KF50.0039EU
0000000000000
K&F Concept

Jauns

iespējams pēc 30.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 30.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 30.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 30.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
219.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

* 4G LTE Bez WiFi Drošības kamera. 4G pieslēgums (nav nepieciešams WiFi), ja vien ir 4G signāls, to var izmantot jebkurā vietā, nevelkot vadus, īpaši piemērota jūsu brīvdienu mājām, būvlaukumiem, noliktavām, saimniecībām, laivām, kempingiem, ceļojumiem ar kemperiem, dzīvnieku novērošanai. Komplektā iekļautajā SIM kartē ir 100M bezmaksas datplūsmas (datplūsmu var iegādāties), un tā atbalsta citas Nano SIM kartes, ko atbalsta Hutchison 3G, O2, Telefónica Europe,
* 4G šūnu saules bateriju kamera ārtelpā Atbalsta 365 dienu nepārtrauktu lietošanu】 Kompakta un pārnēsājama, viegli uzstādāma, atdalīta konstrukcija ar 3M garu 6 W saules paneli, ar iebūvētu 9600 mAh lielas ietilpības akumulatoru, nav nekādu barošanas problēmu; IP66 izturība pret laikapstākļiem, pret laikapstākļiem izturīgais saules panelis ir arī viegli uzstādāms un regulējams leņķī, lai nodrošinātu maksimālu saules gaismas iedarbību.
* 2K 4 MP novērošanas kamera ar pilnkrāsu nakts redzamību. 2K izšķirtspēja, 4 MP, 4x digitālā tālummaiņa, attēls ir HD skaidrāks nekā 1080P, fiksējot spilgtākas detaļas. 4 IR LED 4 baltie LED, kas nodrošina 20 m pilnkrāsu nakts redzamību, skaidrāku nekā melnbaltā nakts redzamība, labāka vizuālā pieredze. 2-virzienu audio PTZ mobilā saules bateriju kamera var pagriezt 355° un sasvērt 120°, ļaujot jums iegūt elastīgu reāllaika skatu bez aklās zonas.
* PIR palaidēja ziņojuma nospiešana & skaņas brīdinājums & gaismas aizsardzība. Izmantojot šo bezvadu āra kameru, varat iepriekš iestatīt pielāgotu sirēnu, piemēram, suņa riešanu. Pēc kustības aktivizēšanas tiks atvērta spilgtā nakts gaisma, un "suns" aizbiedēs iebrucēju. Tikmēr sistēma nosūta brīdinājumu uz jūsu viedtālruni, ļaujot jums attālināti piekļūt kamerai un pārbaudīt ierakstu, nodrošinot īpašuma drošību. Nekādas depresijas pēc nozieguma, apturiet tos, pirms tie sākas!
* Elastīga glabāšana un koplietošana. Varat izmantot SD karti / mākoņglabāšanas vietu, lai saglabātu videoierakstus, SD karte atbalsta 4-128 GB (nav iekļauta komplektā), atveriet mākoņglabāšanas funkciju lietotnē (UBOX) un saņemiet 30 dienu bezmaksas mākoņglabāšanas pakalpojumu. Jūs varat koplietot kameru ar savu ģimeni (ne vairāk kā 4)un kopīgi aizsargāt savu māju.

Produkta veidsPTZ kameras
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock