Sortimenta jaunumi - DATAVIDEO PTC-285T UHD PTZ CAMERA W AUTOTRACKING, HDBASET PTC-285T - ātri pasūtīt no ražotāja

Datavideo iepazīstina ar 4K50/60p automātiskās sekošanas PTZ kameru PTC-285T, ko var viegli vadīt, izmantojot tradicionālo RS-422 sērijas vadību port vai IP tālvadību, izmantojot DVIP vai Sony VISCA over IP.portŠī pavisam jaunā 4K kameru sērija nodrošina divkāršu straumēšanas izvadi A/V tirgus lietojumiem. Varat viegli straumēt uz Facebook (RTMPS), YouTube un dvCloud.

Šī HDBaseT versija ļauj ar vienu CAT-6 kabeli pārsūtīt video, vadību, barošanu un signālu.

DATAVIDEO PTC-285T UHD PTZ CAMERA W AUTOTRACKING, HDBASET PTC-285T

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

238545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

48644
PTC-285T
0000000123446
Datavideo

Jauns

iespējams pēc 17.08.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 17.08.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 17.08.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 17.08.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2385.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Viena kabeļa risinājums

HDBaseT ļauj pārraidīt strāvu, HD video, vadību un atskaites pa vienu Ethernet kabeli.

Ātra piekļuve kamerām Automātiskā izsekošana

Jums tiks nodrošināta tieša piekļuve automātiskajai izsekošanai, izmantojot dažādus ārējos kontrolierus, piemēram, komplektā iekļauto tālvadības pulti RMC-1AT un DVIP kontrolierus (RMC-300A, PTC View Assist utt.).

Papildus kameru kontrolieriem varat arī viegli aktivizēt automātisko izsekošanu viedajos komutatoros, piemēram, KMU-200, SHOWCAST 100 u. c., kā arī pilnās risinājumu sistēmās, piemēram, ZR-1 Smart Classroom.

Pielāgota automātiskā izsekošana

Ja filmējat vairākus cilvēkus, varat noteikt personu automātiskai izsekošanai. Pēc savienošanas ar kameru tiks izsekota tikai norādītā persona, izvairoties no traucējumiem, piemēram, galdiem, cilvēkiem, kas atgriežas un atgriežas, lieliem priekšmetiem u. c.

Viedā PTZ ātruma pielāgošana

Integrētais PID algoritms spēj noteikt identificētā objekta kustības ātrumu un automātiski pielāgot kameras atbilstošo pagriešanas, slīpēšanas un tālummaiņas ātrumu tā, lai objektīva kustība būtu vienmērīga, izvairoties no tādām bieži sastopamām kameras objektīva kustības problēmām kā trinkstošas kustības vai neparedzēti apstāšanās.

Talanta pozīcija Centrs / kreisā puse / labā puse

Talantu izvietojums ir atkarīgs no videogrāfa radošuma un nodoma, nevis no stingriem noteikumiem. Dažādas pozīcijas var radīt dažādas emocijas, vēstījumus vai vizuālos efektus. Centrēta kompozīcija nodrošina stabilitātes un līdzsvara sajūtu, kas piemērota ainām, kurās nepieciešams izcelt galveno objektu. Videogrāfi var arī novietot talantu kadra kreisajā trešdaļā vai labajā trešdaļā, atstājot pietiekamu vietu priekšplānā, lai parādītu talanta redzes virzienu vai potenciālās nākotnes iespējas.

Ātrā izvēle Pilna ķermeņa / puspuse ķermeņa / tuvplāns

Visām PTC-285 kameru sērijām ir iekļauts RMC-1AT kontrolieris. Lietotāji var ātri izvēlēties pilna ķermeņa, puspuse ķermeņa un tuvplāna kadrēšanu, tādējādi atvieglojot filmēšanas ainas un kadrēšanas prasību maiņu.

S veida ātruma līkne

Tāpat kā lifts paātrinās vai palēninās, arī kameras objektīva kustība būs vienmērīga, novēršot ar neapbruņotu aci redzamas trīcošas kustības.

Vienkārši iespējojiet automātisko izsekošanu, izmantojot infrasarkano staru tālvadības pulti.

RMC-1 PTZ kontrolieris. Viss, kas jums nepieciešams, ir tālvadības pults, lai iestatītu un vadītu visas četras kameras un saglabātu četrus iestatījumus.

PTZ skata palīgsistēma Pārvaldiet līdz četrām kamerām

Kameras vadības lietotne ir pielāgota Datavideo PTZ kameru sērijai. Ar to var pārraudzīt tiešraides video no PTC-140, PTC-145, PTC-280, PTC-285, PTC-300 un PTC-305 sērijas. Programma var vienlaikus kontrolēt līdz 4 kamerām, izmantojot DVIP, jūs varat intuitīvi iestatīt un izsaukt priekšnoteikumus, kā arī regulēt baltās krāsas balansu, fokusu un IRIS.

Programma spēj dekodēt tiešraidi, izmantojot RTSP, SRT un NDI. Viegli pārraugiet tiešraides video un ātri iestatiet parametrus vienā lietojumprogrammā. Datavideo piedāvā iOS un Android versijas, kuras varat lejupielādēt Google Play un App Store bez maksas!

Zems trokšņu līmenis vājā apgaismojumā

Lai vēl vairāk samazinātu troksni, vienlaikus nodrošinot attēla asumu, tiek izmantota arī uzlabota 3D trokšņu samazināšanas tehnoloģija.

Vairākas vienlaicīgas video izejas

portVienlaicīga HDMI 2.0 un HDBaseT/IP izeja līdz 2160p 50/60, kā arī 3G-SDI izeja līdz 1080p60/50.

Vairāki tīkla protokoli ar dubultās straumes funkciju

Support RTSP un RTMPS protokolus, viegli straumēt tieši uz divām dažādām CDN platformām, kā arī Datavideo dvCloud.

Saderīgs ar dažādiem kontrolieriem

Kontrolējiet kameras kustības reāllaikā ar Datavideo HS-1600T MARK II, PTZ View Assist APP, RMC-300A un RMC-180 sēriju. Ar konfigurējamām iepriekš iestatītām pozīcijām supported.

Produkta veidsPTZ kamera
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock