Radio palaidēji - Godox X PRO II raidītājs priekš Canon - perc šodien veikalā un ar piegādi

Godox X PRO II raidītājs ir paredzēts TTL sistēmām. Tas ļauj adekvāti un precīzi uzspīdināt zibspuldzi līdz pat 100 metriem.

Godox X PRO II raidītājs priekš Canon

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

10545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

48565
X ProII C
6952344228081
GODOX

Jauns

iespējams pēc 23.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 23.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 23.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 23.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Daudzfunkcionāla fotografēšana

Ja fotografējat vienu un to pašu objektu kopā ar citiem un izmantojat kopīgu stacionāro gaismu komplektu, vienkārši izmēģiniet daudzkārtējas uzņemšanas režīmu. Izmantojot multišaušanas funkciju, Xpro II nosūta uz gaismu iestatīto zibspuldzes vērtību, un zibspuldze darbosies atbilstoši jūsu iestatītajai zibspuldzes vērtībai. Baudot fotografēšanas prieku kopā ar citiem, jūs pielāgojat zibspuldzi, lai īstenotu savas radošās idejas.
Vienmērīga ekspozīcija jūsu attēliem Tiek piedāvāta gan TTL, gan HSS funkcija, kas ļauj izmantot zibspuldzi ar aizvara ātrumu līdz 1/8000s. Xpro II palīdz, lai viss attēls būtu vienmērīgi eksponēts un jūs iegūtu vislabāko iespējamo kadru. Turklāt, reāllaika attālināto zibspuldzes iestatījumu attēlošana īpaši lielā LCD ekrānā, lai iegūtu profesionālus rezultātus, jūsu attēls iegūtu perfektu ekspozīciju.
Attālināta zibspuldzes iedarbināšana Kanāls un ID ļauj jebkurā laikā attālināti vadīt un iedarbināt zibspuldzi. Zibspuldzi var iedarbināt, ja gan zibspuldzei, gan zibspuldzes palaidējam ir iestatīts viens un tas pats kanāls un ID. Atsevišķi kanāli un ID var efektīvi novērst signāla traucējumus. Ja ainā tiek izmantotas vairākas zibspuldzes un jūs meklējat vismazāk traucējošo kanālu un ID, piemērojamais kanāls tika ātri atrasts ar skenēšanas funkciju, lai uzlabotu darba efektivitāti.

Nekādas cīņas ar ierīcēm Godox ir izveidojis ciešu sadarbību ar Sekonic. Kad uzņemat attēlu, pēc mērīšanas, izmantojot Sekonic gaismas mērītāju L-858 ar iebūvētu Godox 2.4G moduli, jūs varat iestatīt zibspuldzes vērtību tieši uz gaismas mērītāja L-858. Pateicoties Godox ciešajai saiknei ar Sekonic, jūs varat tieši iestatīt zibspuldzes vērtību, izmantojot gaismas mērītāju. Izmantojot šo funkciju, varat ietaupīt vairāk laika, lai fotografētu savus izpildītos attēlus, nevis cīnītos ar ierīcēm.

Raksturojums

  • Barošanas avots: Barošanas avots: 2*AA baterijas
  • Displejs: Lielais LCD panelis, aizmugurējais apgaismojums ieslēgts vai izslēgts
  • Kanāls: 32
  • Bezvadu ID: 01-99
  • Grupa: 16
  • Izmēri: 9,5 x 6,2 x 4,9 cm
  • Neto svars: 93g
  • 2 gadu garantija

Iepakojumā

  • 1 x raidītājs
Produkta veidsRadio palaidējs
SaderībaCanon
PielietojumsUniversālie
Palaidēja veidsraidītājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock