Manfrotto Nitrotech 612 & CF Twin GS MVK612TWINGC

Šī lieliskā video sistēma ietver NITROTECH 612 fluīdu video galvu (ar plakanu pamatni) un MVTTWINGC dubulto oglekļa šķiedras kāju ar zemes izkliedētāju statīvu.

Manfrotto Nitrotech 612 & CF Twin GS MVK612TWINGC

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

149944 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

26681
MVK612TWINGC
8024221698213
Manfrotto

Jauns

iespējams pēc 18.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 18.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 18.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 18.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1499.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

NITROTECH 612 video galvai ar šķidrumu ir nepārtraukta pretsvara sistēma, kas nodrošina precīzu kameras un piederumu vadību no 4 līdz 12 kg ar 55 mm smaguma centru. Neatkarīgi no izmantotā aprīkojuma svara, jums būs pastāvīga kontrole, neskatoties uz izvēlētajiem slīpuma līmeņiem. Kameras lietošana būs daudz vieglāka un bez piepūles!

Mainīgo sistēmu darbina pilnīgi jauna fluidiskā tehnoloģija, kas nodrošina jaunu veiktspējas līmeni Manfrotto klāstā, uzlabojot vienmērīgu un plūstošu kustību bez nevēlamiem triecieniem un svārstībām.

Galvai ir arī 3/8" Easy Link savienotājs, kas aprīkots ar pret rotāciju aizsargātām sistēmām, lai pozicionētu gan Manfrotto rokas, gan rokas, kas aprīkotas ar ARRI pozicionēšanas tapām. Tādējādi varat droši uzstādīt ārējo monitoru vai citus piederumus. Bīdāmās plāksnes sānu fiksācijas stiprinājuma mehānisms padara kameras piestiprināšanu drošu, ātru un vienkāršu. NITROTECH galvai ir plakana pamatne ar standarta 3/8" vītni, kas ir ļoti universāla dažādām balsta kombinācijām (statīvs, slīdnis, strēle vai celtnis).

Galva piestiprinās pie statīva, izmantojot 100 mm puslodi.

Šis MVTTWINGC video statīvs ar dubulto oglekļa kāju un zemes līmeņa izkliedētāju ir profesionāls, augstas kvalitātes statīvs ar divpakāpju, stabilu un stabilu konstrukciju. Īsāk sakot, ideāla izvēle visiem jūsu uzdevumiem. Ja vēlaties veidot profesionāla līmeņa videoklipus vai filmas, tad šo statīvu esat izvēlējies pareizi. Tam ir 100 mm lieta alumīnija bļoda, kuru ar alumīnija adaptera palīdzību varat pārveidot par 75 mm bļodu.

Šim statīvam ir zemes līmeņa izkliedētājs un teleskopiskie rokturi, kas ļauj viegli pielāgot kāju leņķus tieši tā, kā jums nepieciešams.

Tā ir arī noņemama, kas ļauj izmantot statīvu kopā ar Manfrotto 537SPRB vidējo izkliedētāju, kas tiek pārdots atsevišķi.

Kāju fiksatori ir droši un uzticami, un tiem ir dubultas smailes ar gumijas rokturiem, kas nodrošina stabilu pamatu. Lai nodrošinātu maksimālu daudzpusību, statīvu var izmantot ar dažādiem ratiņiem (114MV un 181B).

Pateicoties izturīgas konstrukcijas un piederumu saderības iespēju kombinācijai, šim statīvam noteikti ir viss.

Tam ir polsterēta pārnēsāšanas soma.

Produkta veidsVideo statīvs
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock