Selfiju statīvi Selfie Stick - TELESIN 2nd gen remote selfie stick w. tripod (130cm) TE-RCSS-003 - perc šodien veikalā un ar piegādi

Pašbildes statīvs ar statīvu 1,3 m tālvadības pults Telesin TE-RCSS-003.

Ļauj viegli radīt oriģinālus kadrus. Telesin TE-RCSS-003 ir praktiska pašbildes nūja, kas var darboties arī kā statīvs. Tā izvēršas līdz maksimālajam 1,3 m garumam un izceļas ar plašu saderību. Aksesuāra izgatavošanā izmantoti augstas kvalitātes materiāli, padarot to ļoti stabilu un izturīgu. Komplektā atradīsiet arī nelielu tālvadības pulti, kas ļauj attālināti vadīt tālruņa kameru vai videokameru.

TELESIN 2nd gen remote selfie stick w. tripod (130cm) TE-RCSS-003

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

3945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

54866
TE-RCSS-003
6974944460463
TELESIN

Jauns

09.05 - 21.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
10.05 - 23.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
10.05 - 23.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
09.05 - 21.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Nepieciešamā pašportretu nūja

Vai vēlaties uzņemt perfektu selfiju kalnainas ainavas fonā? Vai varbūt jums ir svarīgi kadrā ievietot veselu draugu grupu? Selfiju nūja Telesin ļaus jums to izdarīt! Tās garumu var regulēt 24,5-130 cm robežās, tāpēc tā ir ideāli piemērota dažādām situācijām. Turklāt, salocīts, piederums kļūst tik kompakts, ka to var viegli ievietot mugursomā un ņemt līdzi, kur vien vēlaties!

Stabils statīvs

Šis piederums noderēs arī, ierakstot vlogus, pamācības un citus materiālus. Jūs varat jebkurā brīdī izlocīt tā kājas, tādējādi pārvēršot to par praktisku statīvu. Pateicoties uzlabotajam dizainam un augstvērtīgiem materiāliem, izstrādājums ir īpaši stabils un izturīgs. Tas lieliski darbosies uz dažādām virsmām - gan uz līdzenas grīdas, gan uz zāles.

Komplektā iekļauta tālvadības pults

Komplektā iekļautā tālvadības pults ļaus jums attālināti vadīt uz statīva uzstādīto ierīci. Tā lieliski darbosies kopā ar viedtālruni vai izvēlētiem sporta kameru modeļiem. Ar tās palīdzību varēsiet viegli uzņemt fotoattēlu vai ierakstīt video, un GoPro Hero gadījumā varēsiet izvēlēties darbības režīmu, piemēram, timelapse. Tālvadības pults ir savienojama, izmantojot Bluetooth, un tās darbības rādiuss ir līdz 40 m.

Daudzveidīga izmantošana

Izveidojiet interesantu ceļojuma reportāžu, sagatavojiet grima pamācību vai ierakstiet sporta treniņa piedāvājumu - pašportretu nūja ar statīvu noderēs jebkurā no šīm un citām situācijām! Šis piederums ļauj regulēt uz tā novietotā viedtālruņa pozīciju - to var viegli novietot vertikāli vai horizontāli. Tas nozīmē, ka ar tā palīdzību jūs varat viegli uzņemt gan YouTube video, gan īsu materiālu sociālajiem medijiem.

Universāla saderība

Pašbildes nūja ir saderīga ar lielāko daļu pazīstamu zīmolu viedtālruņu un kameru modeļu. Tā ir aprīkota ar piemērotu adapteri, un komplektā papildus ir iekļauts īpašs tālruņa turētājs. Nav svarīgi, kādu aprīkojumu izmantojat - tagad varat viegli izveidot daudz lielisku kadru! Piezīme: tālvadības pults ir saderīga tikai ar viedtālruņiem un GoPro Hero 11 / 10 / 9 / 8 / MAX sporta kamerām.

Iepakojumā

  • Pašportretu nūja
  • Tālruņa turētājs
  • USB-C kabelis
  • Tālvadības pults
  • Īsa bloķēšanas skrūve
  • Garā bloķēšanas skrūve
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsPašiņu monopods
Maksimālais augstums, cm130

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse