Signāla kodētāji, pārveidotāji - Blackmagic Design Mini Converter Quad SDI to HDMI 4K CONVMBSQUH4K2 - ātri pasūtīt no ražotāja

Savienojiet viensavienojuma 6G-SDI, divsavienojuma 3G-SDI vai četrsavienojuma HD-SDI ar jaunākajiem HDMI 4K projektoriem un televizoriem, kas atbalsta Ultra HD, izmantojot vienu HDMI savienojumu. Ietver SD/HD un Ultra HD automātisko pārslēgšanos!

Blackmagic Design Mini Converter Quad SDI to HDMI 4K CONVMBSQUH4K2

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

49945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

52661
CONVMBSQUH4K2
9338716002133

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
499.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Mini pārveidotājs SDI uz HDMI 6G un Mini pārveidotājs HDMI uz SDI 6G ļauj konvertēt SDI uz HDMI vai HDMI uz SDI visos formātos līdz 2160p30. Abi modeļi ir aprīkoti ar profesionālu multi rate 6G-SDI un ir saderīgi ar visām esošajām SDI apraides iekārtām. Atkarībā no modeļa tie ir aprīkoti arī ar HDMI un analogo un AES/EBU audio ieejām vai izejām. SDI uz HDMI 6G modelī ir arī HDMI tūlītēja bloķēšana un 33 punktu 3D LUT atbalsts, kas ir jaunas uzlabotas funkcijas, kuras nebija pieejamas iepriekšējos modeļos.

HDMI televizoriem un projektoriem var būt nepieciešams ilgs laiks, lai bloķētu signālu, kad tiek pievienots jauns avots. Lai atrisinātu šo problēmu, Mini pārveidotājs SDI uz HDMI 6G ir aprīkots ar HDMI tūlītējas bloķēšanas funkciju, kas nepārtraukti sūta aktīvu HDMI signālu uz displeju. Tas nozīmē, ka, pārslēdzoties uz avotiem, kuru formāts un kadru nomaiņas ātrums ir tāds pats kā iepriekšējā signāla formātam un kadru ātrumam, klienti saņem tīru pārslēgšanos bez traucējumiem. Piemēram, klienti var pieslēgt Mini Converter SDI uz HDMI 6G video maršrutētāja izejai un pārraudzīt signālus liela ekrāna HDMI televizorā. Kad maršrutētāja izeja mainās, HDMI televizors uzreiz pieslēgsies jaunajam signālam bez atkārtotas sinhronizācijas.

Mini pārveidotājā SDI uz HDMI 6G ir arī pilnīga 33 punktu 3D meklēšanas tabula, kas nodrošina īpaši augstu precizitāti un pilnmetrāžas filmu kvalitātes krāsu konvertēšanu. Tas nozīmē, ka var izmantot LUT, lai izveidotu pielāgotu izskatu, krāsu un gammas izmaiņas reāllaikā, kamēr notiek uzraudzība filmēšanas laukumā. Tas arī nozīmē, ka klienti var izmantot Mini Converter SDI to HDMI 6G kā 3D LUT procesoru. 3D LUT ir saderīgas arī ar DaVinci Resolve, tāpēc klienti var izmantot tās pašas LUT gan filmēšanas laukumā, gan pēc filmēšanas, lai nodrošinātu viendabīgu krāsu.

Attiecībā uz audio Mini Converter SDI to HDMI 6G modelis var atdalīt audio no SDI uz HDMI, AES/EBU vai balansētu audio izeju. HDMI uz SDI 6G modelis var iebūvēt ienākošos audio signālus SDI izejā no HDMI, sabalansēta analogā vai digitālā AES/EBU audio ieejas.

Blackmagic Mini konvertori ir daļa no lielas profesionālo apraides konverteru saimes, kurā ietilpst neticami pieejami mikrokonverteri, kā arī uzlaboti modeļi ar ievērojami paplašinātu funkciju klāstu. Šajā klāstā ietilpst 3G, 6G un 12G-SDI modeļi, kas ir saderīgi ar SD, HD un Ultra HD līdz pat augstam kadru režīmam 2160p60. Blackmagic Mini konverteri un Teranex Mini konverteri atbalsta plašu savienojumu klāstu, piemēram, sabalansētu analogo un AES/EBU audio, dublētās ieejas, analogo video, optisko šķiedru un citus.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock