Skaņas ierakstītāji - Zoom F3 daudztreku lauka ierakstītājs - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Videogrāfiem & skaņu ierakstītājiem
  • 2 īpaši zema trokšņa līmeņa mikrofonu pieslēgumi ar XLR ligzdām
  • Nav nepieciešama pastiprinājuma regulēšana
  • 32 bitu plūstošā ierakstīšana ļauj izvairīties no apcirpšanas
  • Austiņu un līnijas izejas
  • Aizturēšanas slēdzis novērš neparedzētu darbību
  • USB barošana / 8 stundas ar AA baterijām
  • Ierakstīšana uz microSD kartes / USB audio ieeja/izeja
  • Viļņu formas displejs, vienkārša 1 pieskāriena vadība
  • boompole- un kabatā ērti lietojams dizains
Product Video
 
 

Zoom F3 daudztreku lauka ierakstītājs

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

30545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

18396
10009888
4515260026005
Zoom

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
305.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Aizmirstiet par apcirpšanu, aizmirstiet par pastiprināšanu un aizmirstiet par problēmām; vienkārši ieslēdziet Zoom F3 portiespējamo 2 celiņu lauka ierakstītāju un nospiediet ierakstīt, lai vienā mirklī no ārējiem XLR mikrofoniem uzņemtu tīru, neizkropļotu skaņu nākamajam videoierakstam, intervijai vai skaņas dizaina ekskursijai. Pateicoties diviem augstākās kvalitātes mikrofonu priekšpastiprinātājiem un 32 bitu plūstošajai tehnoloģijai, F3 apstrādā vissmalkākās un visskaļākās skaņas, ko varat tam nodot, vienlaikus novēršot izkropļojumus, saglabājot zemu trokšņu līmeni un atbrīvojot jūs no pienākuma regulēt pastiprinājumu. Ieraksti, ko sabojā apcirptie pārveidotāji un slikti iestatītie priekšpastiprinātāji, ir pagātne.

Sākot ar reāllaika viļņu formas displeju un viena pieskāriena vadību, beidzot ar elastīgām barošanas iespējām un precīzu taimkoda funkcionalitāti, F3 ir pienācīgi aprīkots, lai apmierinātu gan iesācējus, gan prasīgus veterānus. Neatkarīgi no tā, vai jums nepieciešams ilgstošs stereo ieraksts intervijas vajadzībām, dubulta divu mikrofonu komplektu uzņemšana video filmēšanai vai pret kļūmēm droša ierakstīšana filmēšanas vietā, F3 ir pieejami režīmi, izšķirtspējas un multivides support, lai izpildītu jūsu svarīgos audio uzdevumus. Turklāt tā darbības daudzpusība nodrošina, ka F3 vienmēr uzlabos jūsu darba plūsmu, neatkarīgi no tā, vai tā ir vienkārša, sarežģīta vai pastāvīgi mainīga. Jūs varat to droši izmantot kā galveno ierakstīšanas ierīci, USB audio interfeisu savai specializētajai datora iekārtai vai rezerves ierīci papildu drošībai.

Automātisks audio bez kropļojumiem

F3 izmanto divus A/D pārveidotājus un 32 bitu plūstošās ierakstīšanas tehnoloģiju, lai uztvertu intensīvi skaļus signālus bez pārveidotāju apcirpšanas un iegūtu ārkārtīgi klusas skaņas bez pārmērīga trokšņa, un tas viss bez jebkādas pastiprinājuma regulēšanas no jūsu puses. Ierakstiet droši, zinot, ka varat vienkārši pievienot mikrofonus un sākt ierakstīšanu, lai iegūtu skaidru un skaidru skaņu.

Divas XLR mikrofonu/līniju ieejas

Divas sabalansētas mikrofona/līnijas ieejas ar bloķējamiem XLR ligzdiem un pārslēdzamu 48 V fantoma barošanu padara F3 ideāli piemērotu profesionāliem mikrofoniem, piemēram, rokas dinamiskajiem un Shotgun kondensatoriem, kā arī līnijas līmeņa signāliem no speciāla lauka miksera.

Augstas kvalitātes ierakstīšanas iestatījumi

portF3 nodrošina augstas kvalitātes paraugu ņemšanas frekvences no 44,1 līdz 192 kHz mono vai stereo nesaspiestā BWF (Broadcast Wave File) formātā. Datu nesaspiešana nozīmē, ka, veidojot audio failus, netiek zaudēta kvalitāte.

Ierakstiet tieši uz microSD kartēm

Palieliniet portiespējas, ierakstot tieši microSDHC/microSDXC kartē (pieejama atsevišķi), lai iegūtu līdz pat 1 TB atmiņas vietas.

Austiņu un līnijas izejas

Līnijas izeja nodrošina vienkāršu maršrutēšanu uz kameru, DSLR vai sekundāro ierakstīšanas ierīci, savukārt 3,5 mm stereo austiņu ligzda ar īpašu skaļuma regulēšanas funkciju nodrošina ērtu audio uzraudzību.

Jauda stundām

Lai neatpaliktu no filmēšanas tempa uz vietas, F3 var darbināt, izmantojot divas AA sārma, litija vai NiMH uzlādējamās baterijas, Zoom AD-17 barošanas adapteri (pieejams atsevišķi) vai USB Type-C akumulatoru komplektu (pieejams atsevišķi). Ar AA baterijām var darboties līdz astoņām stundām, tāpēc F3 nav problēmu filmēt visu dienu.

USB audio un failu pārsūtīšana

Tā kā F3 ir C tipa USB port, vienkārši pievienojiet to datoram, izmantojot USB kabeli (pieejams atsevišķi), lai pārsūtītu failus uz datoru vai izmantotu F3 kā 2x2 USB audio interfeisu, kas spēj nodrošināt 32 bitu float / 96 kHz izšķirtspēju.
Precīzs laika kods un sinhronizācija
Pievienojiet atsevišķi pieejamo Zoom BTA-1 Bluetooth adapteri un UltraSync Blue (no Timecode Systems vai Atomos), lai izmantotu augstas precizitātes laika kodu, kas nodrošina precīzu sinhronizāciju ar video.

Uz lietotnes balstīta tālvadības pults

Ērtai bezvadu tālvadībai no iOS/Android mobilās ierīces pievienojiet Zoom BTA-1 Bluetooth adapteri (pieejams atsevišķi) un pēc tam izmantojiet bezmaksas F3 Control lietotni, izmantojot Bluetooth.

Intuitīvas vadības ierīces un iebūvēts displejs

Intuitīvās viena pieskāriena pogas - ierakstīšana, atskaņošana, apstāšanās un skaļuma palielināšana/samazināšana - nodrošina ātru un ērtu darbību bez nepieciešamības pārmeklēt izvēlnes. Iebūvētajā ekrānā ir redzamas reāllaika viļņu formas un skaidra informācija par akumulatora stāvokli, ierakstīšanas laiku un daudz ko citu. Katra kanāla pogas ļauj ātri pietuvināt vai attālināt attēlu, lai to labāk redzētu.

Aizturēšanas funkcija novērš nejaušu pārtraukumu veikšanu

Pārsveriet ierakstīšanas slēdzi uz leju uz pozīciju Hold, lai ieslēgtu funkciju Hold, kas novērš ieraksta pārtraukumus, ko izraisa nejauši pogas nospiešana.

Zems profils un viegls svars

Pateicoties minimālisma profilam, vieglais F3 ar āķa un cilpas stiprinājumu (pieejams atsevišķi), to var piestiprināt pie boompoles vai ievietot kabatā, lai to nevarētu redzēt.

Iepakojumā

  • Zoom F3 2 ieejas / 2 celiņu portierakstītājs ar iespēju ierakstīt laukā
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija
Produkta veidsIeraksta iekārtas
Savienojuma spraudnisXLR
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock