Spoguļkameras - RICOH/PENTAX PENTAX K 3 MARK III BLACK 1050 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 25,7 MP APS-C BSI CMOS sensors
  • SAFOX 13 101 punkta fāzes noteikšanas AF
  • 1,05x mag. Pentaprismiskais optiskais skatu meklētājs
  • 3,2" 1,62 mm punktu skārienjūtīgais LCD ekrāns
  • Nepārtraukta uzņemšana līdz 12 kadriem sekundē
  • 5 asu SR II iebūvēta ķermeņa drebēšanas samazināšana
  • UHD 4K30p video ierakstīšana
  • Pixel Shift Res., AA filtra simulators
  • Wi-Fi & Bluetooth; divi SD karšu slots
  • Magnija sakausējuma korpuss, izturīgs pret laikapstākļiem

RICOH/PENTAX PENTAX K 3 MARK III BLACK 1050

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

186945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

41431
1050
0027075302303
RICOH/PENTAX

Jauns

24.04 - 01.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
25.04 - 02.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
25.04 - 02.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
24.04 - 01.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1869.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Pentax K-3 Mark III pierāda, ka digitālā spoguļkase joprojām ir ļoti prasmīgs rīks, jo tajā ir apvienotas mūsdienīgas attēlveidošanas iespējas ar uzticamu un pazīstamu spoguļkameras dizainu. K-3 Mark III ir Pentax APS-C modeļu klāsta flagmanis, un to raksturo jaunais 25,7 MP BSI CMOS sensors, 101 punkta AF sistēma ar lielu blīvumu, pārstrādāts pentaprismiskais optiskais skatu meklētājs un uzlabota SR II kratīšanas samazināšanas sistēma. Arī K-3 Mark III kā Pentax kameru raksturo izturīga fiziskā konstrukcija un plaša aizsardzība pret laikapstākļiem, kas ļauj strādāt skarbos laikapstākļos un klimatiskajos apstākļos.

K-3 Mark III atjauninātais sensors un apstrādes iespējas piedāvā augstas izšķirtspējas fotoattēlu veiktspējas un atbilstoša ātruma apvienojumu, kas piemērots dažādiem fotografēšanas scenārijiem. Iespējama līdz pat 12 kadru/s nepārtraukta uzņemšana, kā arī UHD 4K video ierakstīšana. Fotoattēlu uzņemšanai jaunā SAFOX 13 AF sistēma ar 101 fāzes noteikšanas punktu nodrošina ātru un precīzu fokusēšanas veiktspēju un piemērotas objekta izsekošanas iespējas.

Papildinot attēlus, šī kamera ir balstīta uz Pentax uzmanību detaļām un tam, kā kameras tiek apstrādātas un lietotas, tāpēc tai ir izturīga un stabila fiziskā konstrukcija ar ergonomisku dizainu un intuitīvām vadības ierīcēm. Uzlabotais optiskais skatu meklētājs nodrošina reālistisku un detalizētu skatījumu acu līmenī, savukārt aizmugurējais 3,2" 1,62 m pikseļu skārienekrāna LCD ekrāns nodrošina ērtu iestatījumu un attēlu pārskatīšanas kontroli. K-3 Mark III priekšrocība ir arī divi SD atmiņas karšu slosti, Wi-Fi un Bluetooth bezvadu saskarnes, kā arī pārskatīts pogu dizains, kas nodrošina tiešāku piekļuvi ekspozīcijas un AF punkta vadībai.

25,7 MP APS-C BSI CMOS sensors

K-3 Mark III ir aprīkots ar pārstrādātu APS-C formāta 25,7 MP CMOS sensoru, kam piemīt BSI konstrukcija, kas nodrošina zemu trokšņu līmeni, vienmērīgus toņus un precīzu krāsu atveidi visā jutības diapazonā no ISO 100-1600000, lai piemēroti darbam dažādos apgaismojuma apstākļos. Sensors ir savienots arī ar atjauninātu PRIME V attēlu procesoru, kas nodrošina ātru veiktspēju un apstrādi, kas dod priekšrocības gan fotoattēlu, gan video ierakstīšanai. Iespējama arī pilnas izšķirtspējas nepārtraukta uzņemšana ar ātrumu līdz 12 kadriem sekundē, kā arī UHD 4K video ierakstīšana ar ātrumu 30p.

SR II korpusa iekšējās svārstību novēršanas sistēma

Starp digitālajām digitālajām spoguļkamerām atšķirīga uzlabotā 5 asu SR II kratīšanas samazināšanas sistēma nodrošina 5,5 pieturas punktu efektīvu attēla stabilizācijas veiktspēju ar izvēlētiem objektīviem. Šī korpusā iebūvētā IS sistēma palīdz ievērojami samazināt kameras drebēšanu, fotografējot no rokas ar lēnāku slēdža ātrumu, tādējādi atvieglojot darbu sarežģītākos apgaismojuma apstākļos.

SR II mehānisms ne tikai kontrolē kameras drebēšanu, bet arī sniedz priekšrocības fotografēšanas lietojumiem, jo nodrošina pikseļu nobīdes izšķirtspējas funkciju un AA filtra simulatora funkciju. Pixel Shift Resolution (pikseļu nobīdes izšķirtspēja) secīgos kadros mazi soļi nobīda sensoru, lai katrā pikseļa vietā uzņemtu pilnu krāsu informāciju, un pēc tam šos secīgos kadrus apvieno, lai iegūtu vienu attēlu ar bagātīgāku detalizāciju un izšķirtspēju. Savukārt AA filtra simulators izmanto mikroskopiskas vibrācijas uzņemšanas procesa laikā, lai palīdzētu mazināt moirē, tādējādi radot tīrus audumu un citu augstfrekvences materiālu atveidojumus. Šī sistēma darbojas kopā ar sensoru, kuram nav AA filtra, tāpēc jums ir iespēja izvēlēties, vai noteiktos scenārijos iegūt maksimālu izšķirtspēju vai samazināt moirē.

SAFOX 13 fāžu noteikšanas AF

SAFOX 13 autofokusa sensors ir atjaunināts ar vairāk punktiem un uzlabotu pārklājumu, un tas ir fāzes noteikšanas fokusēšanas sistēma, kas izmanto 101 atsevišķu punktu, tostarp 25 krusta tipa sensorus attēla rāmja vidū. Šis masīvs uzlabo fokusēšanas ātrumu un precizitāti dažādos apgaismojuma apstākļos līdz pat -4 EV. Turklāt jaunais 307 000 pikseļu RGBIr sensors un jaunais izsekošanas algoritms veicina arī precīzāku objektu izsekošanu, pat ja tie pārvietojas ar dažādu ātrumu vai neregulārā virzienā.

Korpusa konstrukcija

  • Liels un spilgts optiskais pentaprismiskais skatu meklētājs nodrošina iespaidīgu 1,05x palielinājumu un aptver 100 % attēla rāmja, nodrošinot skaidru un precīzu skatīšanu acu līmenī. Pentaprismas konstrukcija ir arī atjaunināta, izmantojot augstas refrakcijas stiklu, optimizētus pārklājumus un izkropļojumus koriģējošu elementu, lai samazinātu aberācijas un veicinātu augstu skaidrību un krāsu precizitāti.
  • Aizmugurējais 3,2" 1,62 m pikseļu skārienekrāna LCD ekrāns ir liels un spilgts līdzeklis attēlu pārskatīšanai, izvēlnes navigācijai un tiešā skata uzņemšanai. Šī ekrāna priekšrocība ir arī nakts redzamības funkcija, kas pielāgo ekrāna spilgtumu atkarībā no uzņemšanas apstākļiem.
  • Pentax modeļiem raksturīga izturīga un pret laikapstākļiem noturīga konstrukcija, kas ļauj izmantot kameras sarežģītos laikapstākļos. Šasija ir veidota no viegla, bet izturīga magnija sakausējuma, un tā ir aprīkota ar virkni putekļu un mitruma izturīgu blīvējumu, lai pasargātu no dažādiem laikapstākļiem. Kamera ir arī izturīga pret sasalšanu līdz 14°F, un izturība ir pārnesta arī uz slēdža bloku, kas ir paredzēts 300 000 slēdža aktivizēšanas reizēm.
  • Lai uzlabotu audio veiktspēju video ierakstīšanas laikā, kamerā ir gan 3,5 mm mikrofona, gan austiņu pieslēgvietas.
  • Atjauninātā vadības shēma ietver jaunu AF punktu izvēles sviru intuitīvai punktu izvēlei; Hyper Operation sistēmu ar jaunu uzlaboto režīmu intuitīvākai ekspozīcijas režīma vadībai; darbības vadības bloķēšanas funkciju, lai novērstu nejaušu iestatījumu maiņu; un jaunu Smart Function režīmu un īpašu pogu ātrai iestatījumu un funkciju izvēlei.
  • Iekļautais D-LI90 uzlādējamais litija jonu akumulators nodrošina aptuveni 800 kadru uzņemšanu ar vienu uzlādi, un kameras USB C tipa portu var izmantot akumulatora uzlādei kamerā.
  • Divi SD atmiņas karšu slosti nodrošina elastīgas glabāšanas iespējas, un pirmais karšu slots ir saderīgs ar UHS-II standartu, kas nodrošina lielāku datu pārsūtīšanas ātrumu.
  • Iebūvēto Wi-Fi un Bluetooth savienojamību var izmantot, lai bezvadu režīmā kopīgotu attēlus vai attālināti pārvaldītu kameru, izmantojot Image Sync mobilo lietotni.

Reāllaika skatuves analīzes sistēma

Izmantojot liela blīvuma RGBIr sensoru un PRIME V attēlu procesoru, K-3 Mark III var izmantot reāllaika skatuves analīzes sistēmu, lai optimizētu ekspozīciju un AF precizitāti, ar attēlu atpazīšanas tehnoloģiju atpazīstot objektu sejas un acis. Šī sistēma balstās uz mākslīgā intelekta tehnoloģiju Deep Learning, kas nodrošina precīzāku objektu noteikšanu un ainas novērtēšanu.

Programmatūras atjauninājums 1.41: Astro Tracer Type 3

Firmware 1.41 versija ļauj šo kameru izmantot kā astrotrakeri bez papildu Pentax O-GPS1 GPS moduļa. Kamera ļauj veikt astrotrakingu bez GPS, virziena vai citiem datiem, tāpēc nav nepieciešama GPS pozicionēšana vai precīza kalibrēšana. Turklāt astrotracking var darboties apgabalos, kurus ietekmē magnētiskie lauki. Pirms sākšanas tiek uzņemts iepriekšējs kadrs, lai izsekotu objektu, pamatojoties uz zvaigžņu kustību. (Tomēr zvaigžņu fotografēšanai ir ieteicams izmantot O-GPS1, ja tiek fotografēts ar platleņķa objektīvu).
ModelisPentax K-3
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse