-€23

Sporta kameras - DJI OSMO ACTION 4 sporta kamera - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 1/1.3" CMOS sensors, plašs 155° FOV leņķis
  • Priekšējais & aizmugurējais krāsu skārienekrāns
  • Līdz UHD 4K120, 2,7K120, 1080p240
  • Ātrās uzlādes tehnoloģija, balss vadība
  • RockSteady 3.0 attēla stabilizācija
  • HorizonBalance & HorizonSteady izlīdzināšana
  • Kamera ir ūdensizturīga līdz 59'
  • Iebūvēti mikrofoni stereo audio ierakstīšanai

DJI OSMO ACTION 4 sporta kamera

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

38203 ar PVN

€ 405.45

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

54799
CP.OS.00000269.02
6941565965073
DJI

Jauns

iespējams pēc 29.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 30.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 30.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 29.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
382.03
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Uzņemiet stabilus, augstas izšķirtspējas kadrus praktiski jebkurā scenārijā ar DJIOsmo Action 4 standarta kameru Combo. Kamera Osmo Action 4 ir aprīkota ar daudzām tādām pašām funkcijām kā tās priekšgājējs, piemēram, diviem ekrāniem, RockSteady un HorizonSteady stabilizācijas sistēmām un ūdensizturīgu kameras korpusu. Action 4 uzlaboto dizainu veido nedaudz lielāks sensors ar lielāku MP skaitu, jauns 10 bitu D-Log M krāsu režīms un modernizēts microSD slots, kas spēj atbalstīt lielāka izmēra kartes.

Augstas izšķirtspējas video ar plašu dinamisko diapazonu

Kamera ir aprīkota ar 1/1,3" sensoru, kas ļauj ierakstīt līdz pat UHD 4K120 video un iemūžināt dinamisku, vienmērīgu un detalizētu pieredzi. Īpaši plašais 155° FOV nodrošina, ka visa darbība ir kadrā. 10 bitu D-Log M krāsu režīms nodrošina vairāk nekā vienu miljardu krāsu un plašāku dinamisko diapazonu spilgtiem kadriem.

Krāsu temperatūras kalibrēšana

Action 4 krāsu temperatūras sensors inteliģenti pielāgo baltās krāsas balansu un automātisko ekspozīciju, nodrošinot ļoti precīzas krāsas pat sarežģītā apgaismojumā, piemēram, akvalangā vai brīvās niršanas laikā dziļi zem ūdens virsmas. Sinhronizējiet ar DJI Mimo lietotni, lai uzlabotu detaļu atveidi zem ūdens.

RockSteady 3.0

Inteliģents stabilizācijas algoritms novērš kameras drebēšanu visos virzienos, lai nodrošinātu, ka jūsu augsta adrenalīna kalnu riteņbraukšanas vai slēpošanas kadri saglabā vienmērīgas kustības. To var izmantot, ierakstot līdz pat 4K120, nodrošinot stabilu un aizraujošu pirmās personas perspektīvu.

HorizonSteady un HorizonBalancing

Šī viedās stabilizācijas funkcija palīdz novērst kameras drebēšanu visos virzienos un pat horizontāli koriģē slīpumu jebkurā leņķī 2,7K60 video. Tas nozīmē, ka uzņemtie kadri var saglabāt horizontālu līmeni pat spēcīgu triecienu un 360° pagriezienu laikā. Turklāt varat aktivizēt HorizonBalancing, kas koriģē horizontālo slīpumu ±45° robežās un atbalsta stabilu 4K60 video ierakstīšanu.

Efektīvas uzņemšanas konfigurācijas

Action 4 magnētiskā ātrās noņemšanas konstrukcija ļauj ērti mainīt iestatījumus, kad tas nepieciešams. Atvienojiet un pārslēdziet dažādus stiprinājumus un piederumus. Horizontāli-vertikālais aizsargrāmis ļauj dabiski uzņemt vertikālus video sociālo mediju platformām.

Pielāgotie režīmi un ātrās pārslēgšanas poga

Izmantojiet tādas funkcijas kā SnapShot, lai nekad nepalaistu garām nevienu mirkli. Saglabājiet bieži izmantotos iestatījumus piecos iebūvētajos īsceļos, lai, izmantojot ātrās pārslēgšanas pogu vai balss norādījumus, ātri pārslēgtu režīmus.

Balss norādījumi un balss vadība

Intuitīva vadība, pat ja neredzat ekrānus. Īsi nospiediet ātrās pārslēgšanas pogu, un kamera ar balsi paziņos pašreizējo uzņemšanas režīmu. Pat ja kamera ir uzstādīta uz ķiveres vai citā grūti redzamā vietā, varat precīzi izvēlēties vajadzīgo režīmu un būt pārliecināti, ka nekad nepalaidīsiet garām mirkli, kuru vēlaties ierakstīt. Fotografēšanas režīmu sarakstam var pievienot pat līdz pieciem pielāgotu parametru komplektiem. Tālvadības kameras tālvadība, izmantojot tikai balsi. Action 4 ir ideāli piemērots scenārijiem, kad jūsu rokas ir aizņemtas, jo kamera Action 4 atpazīst balss komandas ar augstu atpazīšanas līmeni, ļaujot jums nekavēties mirklī.

Divi skārienjutīgie ekrāni

Priekšējais 1,4" ekrāns ir ērts vlogošanas un selfiju kadrēšanas vajadzībām un atbalsta bieži izmantotās skārienvadības funkcijas. Nevajag vairs pagriezt kameru, lai veiktu parametru regulēšanu, pārslēgtu režīmu vai atskaņotu video. Pārslēdzot kameru starp horizontālo un vertikālo orientāciju, lietotāja saskarne attiecīgi pielāgojas. Skārienekrāni ir arī pietiekami jutīgi, lai tos varētu viegli lietot ar slapjām rokām.

AI pašportretu nūjiņas noņemšana

Izmantojiet uzlaboto InvisiStick funkciju kopā ar DJI Mimo lietotni, lai pilnībā novērstu selfiju nūju no uzņemšanas, tādējādi saglabājot kameras POV bez montāžas aprīkojuma iejaukšanās.

Wi-Fi tiešraide

Tiešraidiet tiešraidi tieši no Action 4, izmantojot iebūvēto divjoslu Wi-Fi vai tālruņa karsto punktu. Izvēlieties vēlamo platformu un izšķirtspēju, lai izveidotu savienojumu jebkurā vietā un ierakstītu savus kadrus.

Iebūvēta audio saskarne

Trīs iebūvētie visvirziena mikrofoni ieraksta precīzu un skaidru skaņu. Action 4 apakšdaļā paslēptais mikrofons slāpē vēja radīto troksni vējainos vai ātri kustīgos scenārijos. Pievienojiet atsevišķi pieejamo DJI mikrofonu, lai iegūtu pārnēsājamu, viegli montējamu audio risinājumu ar pārraides attālumu 820'. Kameru var savienot ar citiem ārējiem mikrofoniem, izmantojot papildu USB-C-3,5 mm kabeli.

Ūdensnecaurlaidīgs

Kameras korpusu var pilnībā iegremdēt līdz 59' dziļumam, tādējādi uzlabojot jūsu zemūdens piedzīvojumus bez papildu piederumiem.

Ilgs akumulatora darbības laiks ar ātru uzlādi

Nepārtraukti ierakstiet 2,6 stundas, izmantojot 1770 mAh lieljaudas akumulatoru, kas spēj darboties temperatūrā līdz pat -4°F. Ātrās uzlādes tehnoloģija ļauj uzlādēt akumulatoru par 80% tikai 18 minūtēs.

Timecode sinhronizācija

Action 4 iebūvētais laika kods ļauj viegli sinhronizēt uzņemtos kadrus, ja filmēšana notiek ar vairākām kamerām.

LightCut video redaktors

LightCut video redaktora lietotne ir rūpīgi optimizēta lietošanai kopā ar Action 4. Tā var automātiski atlasīt klipus un inteliģenti saskaņot tos ar ekskluzīviem šabloniem, lai radītu koplietošanai gatavus video montāžas failus. Tā atbalsta tiešu savienojumu ar Action 4, lai nodrošinātu ātru un ērtu kadru priekšskatīšanu. Pēc uzņemšanas vienkārši ļaujiet mākslīgajam intelektam atlasīt spilgtākos mirkļus un ģenerēt 4K HD video. Izvēlieties kādu no vairākiem jautriem šabloniem, kas paredzēti ātri uzņemamiem kadriem. Neatkarīgi no tā, vai braucat ar velosipēdu, braucat ar sniega dēli vai nirat, maza izmēra episki montāžas ir jums pa rokai.

Komplektācijā

  • DJI Osmo Action 4 standarta kameras komplekts
  • DJI Extreme akumulators Osmo Action 3 un 4 kamerai Osmo Action 3 un 4
  • Horizontāls/vertikāls aizsargrāmis
  • Ātrās noņemšanas adaptera stiprinājums
  • Izliekta līmējošā pamatne
  • Bloķēšanas skrūve
  • USB-C PD uzlādes kabelis
  • Objektīva pārsegs
  • Pretslīdēšanas spilventiņš
  • Logotipa uzlīme
Produkta veidsSporta kamera
Preces ar atlaidi (%)Neliela atlaide (līdz 10%)
Atlaides apjoms (€)20 - 50 €
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība