Podkāstu mikrofoni - GoPro HERO12 Black + piederumu komplekts ar rokturi, galvas siksnu 2.0 un bateri - perc šodien veikalā un ar piegādi
  • HERO12 Black sporta kamera
  • Komplektā peldošs rokturis, galvas siksnas stiprinājums, papildu Enduro akumulators, pārnēsāšanas futrālis

GoPro HERO12 Black + piederumu komplekts ar rokturi, galvas siksnu 2.0 un bateriju

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

50545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

54883
CHDRB-121-RW
0810116380367
GoPro

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 20.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 20.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
505.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

GoPro HERO12 Black

Akumulatora darbības ilguma un stabilitātes uzlabošana

Lai gan GoPro HERO12 Black ir līdzīga aparatūra kā tās priekšgājējam - 27 MP attēla sensors, kas spēj ierakstīt 5,3 K60 video -, tā uzlabotais akumulatora darbības laiks, HyperSmooth 6.0 tehnoloģija un paplašinātais Bluetooth bezvadu savienojums uzlabo tās iespējas. Attēla sensors var viegli uzņemt 27 MP RAW fotoattēlus, kā arī 5,3K60, 4K120 un 2,7K240 video. HyperSmooth 6.0 digitālā attēla stabilizācija ar funkciju AutoBoost nodrošina, ka uzņemtie kadri saglabājas augstas kvalitātes, vienlaikus samazinot attēla sagriešanu. HERO12 ir arī uzlabota enerģijas pārvaldība, lai nepārtraukti ierakstītu video 2 reizes ātrāk nekā iepriekšējie modeļi.

Augstas kvalitātes HDR attēli

Ieslēgts HDR gan video (5,3K un 4K), gan fotoattēlu režīmos, lai atveidotu detalizētākas ēnas un spilgtākos toņus. Uzņemiet līdz 5,3K60 video vai līdz 27 MP RAW fotoattēlus ar asām detaļām un kinematogrāfisku attēla kvalitāti. Izmantojot Quik lietotni, varat pat iegūt 24,7 MP kadrus no videoklipiem. Ierakstiet 2,7K video ar 240 kadru uzņemšanas ātrumu, lai atskaņotu ar 8x palēninātu kadru uzņemšanas ātrumu.

HyperSmooth 6.0 ar AutoBoost

Modernizētajā HyperSmooth 6.0 ir iebūvēta funkcija AutoBoost, kas samazina attēla apgriešanu, kas citādi varētu apdraudēt kadrēšanu. 360° Horizon Lock nodrošina stabilu un vienmērīgu kadru uzņemšanu pat tad, ja kamera pilnībā pagriežas.

Bluetooth audio savienojums

Savienojiet HERO12 ar saderīgām Bluetooth ierīcēm, piemēram, bezvadu mikrofonu, lai ierakstītu uzlabotu audio. Varat pat pievienot bezvadu austiņas, lai uzraudzītu ierakstīto audio vai atvieglotu balss komandu izpildi trokšņainā vidē. Dzirdiet kameras brīdinājumus austiņās, lai apstiprinātu, ka HERO12 ir saņēmusi komandu.

Pro vai Easy vadības režīmi

Izvēlieties starp "norādiet un uzņemiet" vienkāršību vai pilnu kameras kontroli, izmantojot HERO12 divus vadības režīmus. Viegla vadība ļauj jums kadrēt kadru un nospiest slēdža pogu, lai nodrošinātu vienreizēju uzņemšanu. Pieskarieties 2,27" aizmugurējam skārienekrānam, lai pārslēgtos starp platekrāna un mobilajiem kadriem, palēninātiem kadriem, nakts efektiem un citiem iestatījumiem. Pro vadības ierīces atslēdz iespēju precīzi pielāgot visus režīmus, iestatījumus un funkcijas, ko pēc tam iestatīt kā priekšnoteikumus.

Uzlabots akumulatora darbības laiks

HERO12 ir uzlabota akumulatora efektivitāte, kas apvienojumā ar Enduro akumulatoru nodrošina 2 reizes ilgāku barošanas ilgumu, salīdzinot ar iepriekšējo modeli. Ierakstiet nepārtrauktus 5,3K60 kadrus 70 minūtes vai 1080p30 video vairāk nekā 1,5 stundas.

Jauni intervāla rīki

Iestatiet intervāla foto rīku, lai fiksētos fiksētos intervālos fiksētu visu darbību, kamēr trenējaties tenisa šūpolēs vai veicat metienus pa vārtiem. HingSight pirms ierakstīšanas uzņem līdz pat 30 sekundēm kadru, tāpēc pat tad, ja pārāk vēlu nospiežat slēdzi, jūs nepalaidīsiet garām nevienu kadru. Plānotā uzņemšana ieslēdz GoPro un uzņem kadru līdz pat 24 stundām iepriekš, lai ērti uzņemtu fotoattēlus ar laika intervālu. Ilgums Capture ieraksta video klipus no 15 sekunžu līdz 3 stundu garumā.

Nakts efekti un īsfilmas

  • Zvaigžņu pēdas izmanto Zemes rotāciju, lai izveidotu gaismas pēdas ar zvaigznēm debesīs.
  • Gaismas gleznošana pārvērš kustīgu gaismu otas triepienos.
  • Vehicle Light Trails (Transportlīdzekļu gaismas pēdas) ieraksta nakts luksoforu kustību.

Sinhronizācija ar laika kodu

Ja jums pieder vairāk nekā viena HERO12, varat viegli sinhronizēt kameras laika kodu, lai atvieglotu vairāku kameru rediģēšanu. Šī funkcija ir saderīga ar Final Cut Pro, Adobe Premiere un citu rediģēšanas programmatūru, lai racionalizētu pēcapstrādi.

Papildu uzlabotās funkcijas

  • Izvēlieties starp 8 bitu vai 10 bitu krāsu uzņemšanu, lai nodrošinātu vienmērīgāku gradāciju filmētajos kadros.
  • GoPro ekskluzīvais HyperView digitālais objektīvs izmanto jaunā attēla sensora uzņemtos 8:7 formāta kadrus un nodrošina tos kā platleņķa 16:9 kadrus, lai uzņemtu aizraujošu POV video.
  • Pieslēdziet HERO12, kad tā ir savienota ar jūsu mājas Wi-Fi, un automātiski augšupielādējiet savus kadrus mākonī. Uzņemtais video tiek nosūtīts uz tālruni, un pēc tam to var rediģēt ar ritmiem pieskaņotu mūziku un efektiem.

GoPro Quik lietotne

Viegli lietojami rīki ļauj jums rediģēt savus kadrus, pielāgot automātiski ģenerētos izcelšanas video vai veidot savus video no nulles. Pēc ierakstīšanas mainiet digitālos objektīvus, palieliniet labākos kadrus un izveidojiet sīktēlus nākamajam sociālā tīkla ierakstam vai YouTube video. Bezvadu režīmā augšupielādējiet videoklipus Quik lietotnē, neizmantojot kameras USB-C savienojumu.

Ūdensizturīga, izturīga pret laikapstākļiem, izturīga

Kamera pati spēj izturēt dziļumu līdz 33'. Ūdensnecaurlaidīgs objektīva vāciņš novērš objektīva atspīdumus, lai fotogrāfijas un video būtu kristāldzidri. Komplektā iekļautajam 1720 mAh uzlādējamajam akumulatoram ir uzlabota aukstās temperatūras veiktspēja nelabvēlīgos laikapstākļos.

GoPro The Handler peldošais rokturis

Ar GoPro peldošo rokturi The Handler Floating Handgrip vienmēr turiet rokās savu GoPro darbības kameru, pat atrodoties ūdenī. Uzlabotais Handler nodrošina ērtu atbalstu un stabilitāti jūsu darbības kamerai ūdenī un ārpus tā. Ja kamera nokrīt ūdenī, tas notur to virs ūdens, un, pateicoties spilgti oranžajam vāciņam apakšā, to ir viegli atrast un atgūt.

Augšpusē esošais standarta ātri noņemamais 3 tapu stiprinājums atbalsta dažādus korpusus un citus montāžas piederumus. Rokturis ir mīksts, neslīdošs un drošs, un papildu drošību nodrošina arī siksniņa uz rokas. Rokturis ir noderīgs piederums, kad nodarbojaties ar sērfošanu, smaiļošanu, veikbordingu vai citām ūdens sporta aktivitātēm.

Galvenās funkcijas

  • Pludināms rokturis visām GoPro darbības kamerām.
  • Izmantojiet ūdenī vai ārpus tā, lai nodrošinātu atbalstu un stabilitāti
  • Notur kameru virs ūdens, ja tā iekrīt ūdenī
  • Trīs tapu stiprinājums atbalsta dažādus korpusus/aprīkojumu.
  • Mīksts, neslīdošs, drošs rokturis
  • Spilgti oranža apakšdaļa ir viegli pamanāma, ja kamera nokrīt un peld ūdenī
  • Papildu drošībai pievienota siksniņa aproce uz rokas, kas nodrošina papildu drošību

GoPro galvas siksna 2.0

Iegremdējiet savus skatītājus POV video uzņemšanā ar šo GoPro galvas siksnu 2.0. Šī pārstrādātā elastīgā siksna ir piemērota visiem galvas izmēriem, un tai ir centrālā siksna papildu stabilitātei. Uzstādīšanas klips priekšpusē ir aprīkots ar standarta 3 tapu GoPro kameras stiprinājumu, un to var noņemt, lai piestiprinātu pie cepures, siksnas vai jostas, tādējādi nodrošinot papildu stiprināšanas iespējas.

Galvenās funkcijas

  • Galvas siksna 2.0 ir pilnībā regulējama, lai atbilstu visiem galvas izmēriem, un piestiprina jebkuru GoPro kameru.
  • To var piestiprināt pie ķiveres vai tieši uz galvas, līdzīgā pozīcijā kā galvassegu.
  • Noņemamais klips ļauj piestiprināt GoPro pie aizmugurējām beisbola cepurēm, jostām, siksnām u. c.
  • Skava ļauj veikt īpaši kompaktu, zema profila montāžu.

GoPro Enduro uzlādējams Li-Ion akumulators HERO12/11/10/9 Black

Barojiet savu HERO12, HERO11, HERO10 vai HERO9 Black darbības kameru ilgāku laiku aukstā temperatūrā ar šo GoPro Enduro uzlādējamo Li-Ion akumulatoru. Šī akumulatora ietilpība ir 1720 mAh, un tas nodrošina par 40 % lielāku veiktspēju nekā standarta akumulatori, izmantojot augstas veiktspējas iestatījumus. Turklāt akumulators uzlādējas līdz pat 13% ātrāk nekā standarta HERO12/11/10/9 akumulators. Tas var arī uzlabot kameras veiktspēju aukstos apstākļos līdz 14°F. Uzlādes iespējas ietver GoPro Dual Lithium-Ion Battery Charger, kas tiek pārdots atsevišķi.

Savietojamība

GoPro HERO12, HERO11, HERO10 un HERO9 darbības kamerām.
GoPro divkāršais litija jonu akumulatora lādētājs

Iepakojumā

  • GoPro HERO12 Black
  • GoPro Enduro uzlādējams litija jonu akumulators HERO12/11/10/9 Black
  • Izliekts lipīgs stiprinājums
  • Montāžas sprādze
  • Nospiedējskrūve
  • USB-C kabelis
  • GoPro The Handler peldošais rokturis
  • Rokas siksna
  • GoPro galvas siksna 2.0
  • Noņemams stiprinājuma klipsis
Produkta veidsSporta kamera
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock