Sporta kameru aksesuāri - D-Fruit GoPro tripod adapter - perc šodien veikalā un ar piegādi

 Pievienojiet GoPro statīva 1/4 collas skrūvei Izturīgs, izturīgs materiāls Vienkārši uzklājams Var pielietot arī saderīgiem monopodiem, pašbildēm un kameras stiprinājumiem Izmantojot šo GoPro statīva adaptera stiprinājumu, varat justies droši, ka jūsu attēli būs skaisti. notverts.

D-Fruit GoPro tripod adapter

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

445 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

54604
4741326405044
D-Fruit

Jauns

07.05 - 17.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
08.05 - 18.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
08.05 - 18.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
07.05 - 17.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Neatkarīgi no tā, vai tā ir skaista ainava, ceremonija vai golfa šūpoles vai snovborda triks augstas kvalitātes video, statīva stiprinājuma adapteris notur jūsu GoPro droši savienotu un uzticamu vietā. Sagatavojieties pilnīgai iegremdēšanai dzīves lielākajos brīžos. Vienkārši pieskrūvējiet to statīvam vai citam saderīgam piederumam un nofilmējiet savu piedzīvojumu bez kratīšanas vai nevajadzīgas kameras kustības, kas var sabojāt uzņemto kadru.

Pievienojiet GoPro savam statīvam

Ja statīva komplektācijā iekļautais adaptera stiprinājums ir salūzis vai pazaudēts, tas ir ideāls nomaiņa. Tā spēcīgais, izturīgais dizains droši piestiprinās GoPro pie statīva. Tas ļaus jums iegūt vislabāko no GoPro filmēšanas, jo GoPro nepagriezīsies no leņķa, kurā esat to ieskrūvējis, kad tas ir ievietots vietā. Kad tas ir ieskrūvēts, varat izmantot savu GoPro, lai filmētu savu piedzīvojumu, iegūstot ievērojami labāku fotoattēlu kvalitāti kratīšanas trūkuma dēļ. Uzlabojiet savu filmēšanas pieredzi, izmantojot GoPro 1/4 collas skrūvi. 1/4 collas skrūve
Standarta 1/4 collas skrūves adapteris ir piemērots lielākajai daļai GoPro piederumu, tostarp oficiālajiem produktiem. Tas nozīmē, ka varat justies pārliecināti, ka šī ir īstā skrūve, lai piestiprinātu GoPro pie stiprinājuma un turpinātu piedzīvojumu.

Izturīgs, izturīgs materiāls

Šī skrūve ir domāta piedzīvojumiem. Tas ir izgatavots tā, lai tas būtu īpaši izturīgs un nodilumizturīgs, kas nozīmē, ka pēc ieskrūvēšanas tas nekustēsies, saglabājot jūsu GoPro pilnīgi drošu un izvēlētajā filmēšanas leņķī. Skrūve ir izgatavota no izturīga nerūsējošā tērauda, kas nerūsē un nerūsē ekstremālos laika apstākļos, arī zem ūdens.

Vienkārši piemērojams

Viss, kas jums jādara, ir ieskrūvēt to savā GoPro piederumā un pēc tam pievienot GoPro. Kad tas ir ieskrūvēts, tas būs pilnīgi drošs – ļaujot jums ceļot, neuztraucoties par GoPro nokrišanu jūsu piedzīvojuma vidū! Var izmantot arī saderīgiem monopodiem, pašbildēm un kameru stiprinājumiem


Šo skrūvi var izmantot ne tikai ar statīviem, bet arī, lai piestiprinātu jūsu GoPro pie citiem stiprinājumiem, tostarp pašbildes nūjām, kameru stiprinājumiem un monopodiem. Šo daudzfunkcionālo skrūvi var viegli atskrūvēt no statīva un pēc tam ieskrūvēt kādā no citiem jūsu GoPro piederumiem. Tas ir lieliski, jo tas nozīmē, ka atvaļinājumā jums nav jāņem līdzi papildu lielgabarīta priekšmeti, atstājot vairāk vietas citām svarīgām lietām!

Produkta veidsSporta kameru aksesuāri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse