Schnellwechselplatte für Travel Pro III
  • Ātrās atbrīvošanas plate Mantona Basic Travel Pro III statīvam
  • Liela ātrās noņemšanas plate ērtai kameras nomaiņai
  • Ar gumijas pretslīdēšanas ierīci, iekļauta aizsardzība pret kritieniem
  • Izmēri: 75 x 57 x 15 mm, svars: 32 grami.
  • Pieskrūvējams bez instrumentiem, pateicoties D-veida gredzenam

Ātrās atbrīvošanas plate Travel Pro III

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 6 - 10 darba dienas

56631
4056929227789
Mantona

Jauns

05.05 - 18.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
07.05 - 19.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
07.05 - 19.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
05.05 - 18.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Ātrās atbrīvošanas plate Mantona Basic Travel Pro III statīvam

Šī ātrās atbrīvošanas plāksne ir īpaši izstrādāta, lai atbilstu Mantona Travel Pro III 3 virzienu panhead statīvam. Ātrās atbrīvošanas plāksne ir izgatavota no augstas kvalitātes un precīzi pieguļošas ABS plastmasas ar gumijas pārklājumu virsū. Tas nodrošina drošu jūsu aprīkojuma nostiprināšanu statīva galviņā. Pateicoties lielajiem izmēriem, jūsu aprīkojums stabili un neslīd, pat veicot ātras kustības vai atrodoties portreta pozīcijā.

Vienkārša uzstādīšana uz Mantona Basic Travel Pro III statīva

Travel Pro III ātri noņemamajai plāksnītei ir tieši tāds pats dizains kā oriģinālajai plāksnītei, kas ir uzstādīta statīvā. To vienkārši pieskrūvē pie kameras korpusa ar pievienoto 1/4 collas kameras skrūvi un pēc tam tā paliek uz kameras. Kameras skrūvi var viegli ieskrūvēt caur apakšpusē esošo spraugu, izmantojot monētu vai skrūvgriezi ar rievām.

Ar pretslīdēšanas aizsardzību un 1/4 collas savienojuma skrūvi.

Neslīdošais gumijas buferis augšpusē kopā ar iebūvēto aizsardzības pret kritieniem tapu garantē drošu jūsu aprīkojuma nostiprināšanu statīva galviņā. Pateicoties aizmugurē uzstādītajam D-veida gredzenam, 1/4 collas kameras savienojuma skrūvi var pieskrūvēt bez instrumentiem. Statīva galvas maināmās plāksnītes viegli lietojamais fiksācijas mehānisms ļauj viegli un īsā laikā ievietot vai noņemt kameru statīva galvā.

Ideāli piemērots vairāku kameru lietošanai

Ātrās noņemšanas plāksne (saukta arī par kameras plāksni) ir bieži izmantots un praksē ļoti noderīgs statīva galvu aksesuārs foto un video tehnikā. Bieža kameru pieskrūvēšana un atskrūvēšana no statīva (piemēram, izmantojot dažādas kameras) bieži vien ir diezgan laikietilpīga un apgrūtinoša. Šo problēmu var atrisināt, izmantojot šīs ātrās noņemšanas plāksnes. Šīs plates tiek pieskrūvētas kameras korpusam ar esošo vītņskrūvi (1/4 collas) un pēc tam vienkārši paliek uz kameras.

Produkta veidsStatīvu aksesuāri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse