New Sortimenta jaunumi - DATAVIDEO TVS-3000X TRACKING VIRT. STUDIO SYSTEM W/O TRACKER TVS-3000X - ātri pasūtīt no ražotāja

Lielākajai daļai virtuālās studijas risinājumu ir nepieciešamas dārgas, īpaši paredzētas izsekošanas ierīces vai celtņi ar iebūvētiem kodētājiem. Šīs ierīces ir ļoti dārgas, un tām nepieciešams apmācīts un kvalificēts personāls. TVS-3000 izmanto rentablus HTC izsekotājus, kas tiek izmantoti arī VR iekārtās. Šīs izsekošanas ierīces var uzstādīt uz jūsu parastā celtņa, un tās nodrošina perfektu rezultātu, vienlaikus nesagraujot bankas līdzekļus!

DATAVIDEO TVS-3000X SEKOŠANAS VIRT. STUDIJAS SISTĒMA BEZ IZSEKOTĀJA TVS-3000X

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

2714545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

46435
TVS-3000X
0000000115095
Datavideo

Jauns

iespējams pēc 23.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 23.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 23.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 23.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
27145.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Support 4K UHD izšķirtspējas ievade un vairāku ievadu konfigurācijas

Support s līdz pat 8 kanāliem ar pilnas HD vai 2 kanāliem ar 4K jauktas izšķirtspējas ieejas signāliem, neierobežotu straumēšanas multivides ieejas signālu ar vairākiem video formātiem un ieejas signāliem no DirectShow protokola ierīces, lai panāktu daudzkanālu video pārslēgšanu.

3D izsekošana ar AR tehnoloģiju

TVS-3000 virtuālajās studijās ir iestrādāta vismodernākā AR tehnoloģija. Izmantojot HTC izsekošanas lietojumprogrammu, tā var viegli pārklāt 3D virtuālos objektus reālās ainas video, kā arī nodrošina mijiedarbību ar AR objektu, izmantojot pozicionēšanu reālajā laikā.

Vieds 3D izsekošanas celtnis

Aizstājiet tradicionālo izsekošanas celtni ar lētu un viegli lietojamu modernu 3D izsekošanas celtni. Kameras kustības ceļu, panoramēšanas ātrumu un uzņemšanas laiku var regulēt reāllaikā. Lietotājs var iestatīt līdz pat 42 virtuāliem kadriem ar dažādām 3D pozīcijām un leņķiem vienā ainā.

Supports NDI tehnoloģija

Supports NDI straumēšanas protokols, nav nepieciešams iestatīt IP adresi intraneta pārraidē, jūs varat vienkārši meklēt NDI signāla avotus savā lokālajā tīklā un nodrošināt divvirzienu pārraidi. Šo funkciju, ko piemēro TVS- 3000, var izmantot, lai pārraidītu dažādu saturu, piemēram, pārlūkprogrammas interfeisu, PPT, attēlu, video kā ievades avotu virtuālajā komplektā vai grafiskajā izkārtojumā, vai arī to var izmantot, lai nosūtītu programmas tiešraides signālu, ko skatīties no vietējā tīkla.

Profesionāla grafiskā izkārtojuma funkcija

TVS-3000 sup port iebūvēts grafiskais izkārtojums, kas apvieno ieejas signālus, video, attēlus, tekstu un citu saturu kā pilnīgu rediģēšanas failu. Jūs varat izvēlēties jebkuru attēlu vai videoklipu kā fonu un pievienot vairākus teksta materiālus no bezmaksas subtitru veidnēm.

Komplektā iekļauts vadības panelis RMC-285

Iekļauts RMC-285 vadības panelis, kas paredzēts virtuālo šovu un kameru vadībai tiešraidē. Komplektā ir 10 funkciju taustiņi (F1-F10), kas var palīdzēt iestatīt ātru animāciju, mainīt ainu vai multivides saturu. Tas atvieglo ražošanu.

Izvēles izsekošanas ierīces kameras celtnis

Izmantojot HTC izsekošanas ierīci izsekošanai, ieteicams izmantot nelielu vai vidēju kameras celtni, lai nodrošinātu labāku kameras uzņemšanas leņķa mainīgumu. Ar celtni var panākt lielāku kustību nekā ar rokas kameru, turklāt tā ir stabilāka un vieglāk kontrolējama.

HTC bāzes stacija

Palielina virtuālās realitātes klātbūtni un iegremdēšanu, palīdzot HTC meklētājam izsekot to precīzu atrašanās vietu. Funkcija bezvadu sinhronizācija.

HTC izsekotājs

Ar vairākiem sensoriem aprīkotais HTC tracker piedāvā 360 grādu izsekošanu un reāllaika kameras kustības atgriezenisko saiti ar TVS-3000, kas rada reālistisku virtuālās studijas sistēmu. Virtuālās studijas vidē 3D virtuālo objektu var piesaistīt arī jebkuram izsekotājam, lai lietotājs varētu mijiedarboties ar izsekotāju, tādējādi panākot mijiedarbību ar AR objektu.
Produkta veidsVideo Straumēšanas Risinājumi
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock