RGBlink Mini MX Production Mixer 4×4K60p HDMI Input FHD 60p HDMI Out 9xAudio

  • Ieeja līdz 4 x HDMI video avotiem
  • Atbalsta izšķirtspēju līdz 4K60
  • Saglabājiet 16 sižetu iestatījumus, 15 Switch FX
  • Divi mikrofonu ieejas un izejas
  • Audio sajaukšana ar HDMI un ārējo audio
  • 5,5 collu krāsu skārienekrāns vadīklām
  • PTZ kursorsviras vadība līdz pat 4 kamerām
  • Chroma atslēga, pārklājumi, mērogošana, apgriešana
  • HDMI priekšskatījuma/programmu izejas
  • Vadība, izmantojot datora programmatūru, izmantojot USB

RGBlink Mini MX Production Mixer 44K60p HDMI Input FHD 60p HDMI Out 9xAudio

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

154945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

54785
230-0004-01-0
6970447704387
RGBlink

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 20.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 20.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1549.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sajauciet un straumējiet līdz četriem HDMI video avotiem, izmantojot RGBlink mini-mx straumēšanas video mikseri. Mini-mx ir kompakta 4 kanālu straumēšanas ierīce, kas nodrošina četras HDMI 2.0 ieejas, kas atbalsta līdz pat 4K60 izšķirtspējas video. Tam ir arī divas mikrofonu ieejas, iebūvēta HDMI un ārējā audio sajaukšana, kā arī audio uzraudzības izeja profesionālām audio opcijām. Pārslēdzēju var vadīt un konfigurēt, izmantojot datoru, izmantojot RGBlink programmatūru. Tas ļauj vienlaikus straumēt, izmantojot IP, tieši līdz četrām straumēšanas platformām, vai, izmantojot TAO lietotni, varat vienlaikus straumēt līdz pat 32 platformām.

Pārslēdzējs piedāvā daudzas video funkcijas, tostarp ierakstīšanu ar vienu pogu uz papildu ārējo disku līdz 2TB, 15 efektu režīmus, 16 sižetu iestatījumus, portreta/ainavas ātro slēdzi, daudzslāņu pārklājumus, mērogošanu, apgriešanu un hroma taustiņu. . Ir liels 5,5 collu krāsu skārienekrāns, lai ātri un ērti vadītu pārslēdzēju. Varat arī izmantot ārējos displejus, izmantojot HDMI 1.3 izejas priekšskatījumam (PVW) un programmai (PGM). Ir arī ērta kursorsvira, kas ļauj kontrolēt uz četrām PTZ kamerām, izmantojot IP.

Priekšskatījums pēc pieprasījuma

Skatiet un konfigurējiet interaktīvi skārienekrāna displejā, atlasot tiešraides un ievietojot video avotus. Pārraugiet savu plūsmu HDMI displejā ar īpašām PVW/PGM vairāku skatu izvadēm.

Integrēta PTZ kameras vadība

Aizmirstiet par vairākiem atsevišķiem vadības paneļiem video un kameras vadībai. Mini-mx nodrošina to pilnībā, atbalstot nozares standarta VISCA protokolu PTZ vadībai tieši no miksera. Vadiet četras atsevišķas kameras ar panoramēšanu, slīpumu, tālummaiņu un fokusu.

Precīza pirkstu galu vadība

Iebūvēta kursorsvira nodrošina taustes vadību katrai PTZ kamerai. Izmantojot kopā, no priekšējā paneļa varat pārslēgt, iestatīt panoramēšanu, slīpumu, tālummaiņu un fokusu. Kursorsvira un pārslēgšanas svira tiek dinamiski piešķirtas iestatījumiem, tostarp mērogam, pozīcijai un apgriešanai, lai uzlabotu lietojamību.

Izmantojiet sākotnējo iestatījumu jaudu

Saglabājiet un saglabājiet līdz pat 16 iepriekšējiem iestatījumiem mini mx, ļaujot ar vienu pieskārienu atsaukt visus sižeta iestatījumus, tostarp PTZ fokusu, lai nodrošinātu vienmērīgas pārejas.

Pāriet uz attālo

XPOSE mini pavadošās lietotnes klēpjdatoriem un mobilajām ierīcēm ļauj attālināti vadīt mini-mx un video savienojumus. Tas nodrošina pilnīgu integrāciju ar RGBlink TAO platformu, lai attālināti kontrolētu straumes, izmantojot TAO Live.

Izsmalcināta daudzslāņu prezentācija

Samontējiet vizuālos materiālus, izmantojot vairākus video un grafikas slāņus. Mini-mx piedāvā divus pilnus video slāņus, kā arī fona attēlu un divus grafiskos pārklājumus no multivides kopas, kā arī dinamisku OSD teksta pārklājumu.

Dinamiski mērogojams

Katru no diviem piešķiramajiem video slāņiem var mērogot, pozicionēt un apgriezt, novietojot tos virs fona.

Šķidra interaktīva darbība

Atlasiet jebkuru avotu vai sākotnējo iestatījumu, pieskaroties ekrānam — sīktēlus un ikonogrāfiju, kas padara mini-mx par dabisku intuitīvu prezentēšanas un straumēšanas veidu.

Pāreja kā profesionālis

Mini-mx ietver vairākus DVE pārejas efektus no iepriekš iestatīta uz programmu, piešķirot tam izsmalcinātību un efektu.

Profesionāla līmeņa audio

Ar trim atsevišķiem audio pieslēgvietām mini-mx ir ārējais līdzsvarots mikrofons un līnijas līmeņa audio pārklājums. Visi trīs porti pieņem 1/4" TRS ligzdas, ar MIC 1 un 2 atbalsta arī tiešo XLR savienojumu. Turklāt ir 48 V fantoma barošana tieši no mini-mx, kas pieejams MIC 1, tādējādi novēršot nepieciešamību pēc atsevišķa DI un atbalsta native. studijas mikrofona savienojums.

Sekojiet darbībai un vienmēr esiet sinhronizēti

Iestatiet AFV jebkuram HDMI iegultam audio, lai audio automātiski pārslēgtos ar video avotu uz PVW un PGM. Konfigurējiet audio aizkavi MIC ieejām vai kameras ieejai, lai audio būtu sinhronizēts ar video.

Profesionāla straumēšana

Izmantojiet uzlabotās H.265 saspiešanas un kodēšanas priekšrocības augstas veiktspējas straumēm. Savienojiet mini-mx ar klēpjdatoru, lai nekavējoties atpazītu to kā tīmekļa kameru, lai iespējotu tveršanu tādām lietotnēm kā OBS un daudzām citām. Kopīgojiet savu prezentāciju programmā Teams, Zoom vai jebkurā sadarbības platformā.

Straumējiet līdz pat četrām vairākām platformām vienlaikus tieši, izmantojot IP, bez klēpjdatora. Un ar TAO Live, kas ir integrēta tieši mini mx, vienlaikus straumējiet mākoņa formātā līdz 32 platformām vai savienojumiem.

Ierakstīšana

USB 3.0 ierakstīšanas izvadi var tieši savienot ar cieto disku, kura maksimālā ietilpība ir 2 TB. Tas var vienlaikus ierakstīt straumēšanas laikā, un 80 Mb/s augstas izšķirtspējas video ierakstīšana var ilgt 100 stundas. Audio un video var importēt un izmantot video laikā ar vienu klikšķi.

Viena klikšķa Chroma Key

Ļaujiet prezentētājiem atrasties virtuālajās studijās un vidēs, izmantojot hroma taustiņu. Izvēlieties no stanDard taustiņu krāsas un iespējojiet chroma taustiņu tieši mini-mx, neizmantojot lietotni. Uzlabojiet skārienekrāna krāsu izvēli un pielaides, lai optimizētu.

Vairāku slāņu izsmalcinātība

Papildus video diviem video avotiem, pievienojiet arī multivides kopas grafiskos pārklājumus zemākajām trešdaļām un zīmola logotipiem, kā arī nemanāmi pārslēdzieties starp grafiskajiem elementiem.

Lietojumprogrammas

Kompakts, taču pilnībā aprīkots, mini-mx paplašina video prezentācijas iespējas gan klātienē, gan attālināti straumējot, izmantojot jaudīgus, lietotājam draudzīgus rīkus, kas ietver modernās tehnoloģijas no kameras un tveršanas līdz apraidei un straumēšanai. Izmantojiet to klubos, koncertos, lūgšanu namos, pasākumos, konferencēs, apmācībās, svinībās, izglītības vidē un sportā.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock