Sortimenta jaunumi - Workshop Flashlight Superfire G7, 1000lm, USB G7 - ātri pasūtīt no ražotāja

Superfire G7 divpusējais saliekamais darbnīcas lukturis nodrošina lielisku apgaismojumu ar kopējo spilgtumu līdz 1600 lm. Pateicoties grozāmajam dizainam, tas var spīdēt 3 virzienos, ļaujot pielāgot tā darbību savām vajadzībām. Akumulatoru, kura ietilpība ir pat 5000 mAh, uzlādēsiet ar parasta USB kabeļa palīdzību, kas apvienojumā ar ierīces izturību un vieglo svaru nozīmē, ka tā vienmēr būs pa rokai un varēsiet bez lielām problēmām izmantot tās iespējas.

Darbnīcas lukturis Superfire G7, 1000lm, USB G7

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

5245 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

50114
6956362912519
Superfire

Jauns

iespējams pēc 24.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 23.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
iespējams pēc 23.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 24.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

3 lietošanas veidi - izvēlieties piemērotāko katrai situācijai

Priekšējo lukturi ir iespējams izmantot 3 dažādos veidos. Tas var spīdēt divvirzienu virzienā, kā arī nodrošināt dubulto vai vienvirziena apgaismojumu vienā pusē. Jūs varat izlemt, kā tas jums kalpos. Ņemiet to līdzi kempingā, izmantojiet to kā avārijas gaismas avotu, kas pasargā acis, vai izmantojiet to, kad naktī remontējat automašīnu ceļa malā - G7 palīdzēs jums jebkurā situācijā!

Iestatiet to, kā vēlaties

Kas padara ierīci tik apburoši daudzpusīgu? Lieliski pārdomāts dizains! Tās dubulto galvu var pagriezt par 360° un regulēt par 180°. Tas vēl nav viss! Jums ir arī iespēja regulēt lukturīša leņķi līdz pat 270°. Tas nodrošina neticamu elastību - jūs varat viegli pielāgot G7 savām vajadzībām!

Tas kalpos jums tik ilgi, cik vien nepieciešams

Ierīce ir aprīkota ar jaudīgu 5000 mAh akumulatoru, kas nodrošina iespaidīgi ilgu darbības laiku. Ja ir ieslēgtas abas gaismas, tas ir līdz pat 6 stundām. No otras puses, ja izmantojat tikai vienu gaismu, G7 var spīdēt līdz pat 12 stundām! Priekšējais lukturis ir aprīkots arī ar 2 USB pieslēgvietām - uzlādei un izlādei, kas sniedz jums daudz iespēju. Tas ļauj, piemēram, uzlādēt tālruni!

Tas nebaidās pat no triecieniem

Lukturim ir raksturīga ārkārtēja izturība. Īpaši aizsardzības elementi uz tā stūriem pasargā to no bojājumiem. Tas viss nozīmē, ka iespējamie triecieni G7 nerada lielus draudus. Pat kritiens no augstuma līdz pat 1 m augstumam nebūs īpaši bīstams! Turklāt ierīce ir izturīga pret nelielām šļakatām. Tāpēc to varēsiet bez bažām izmantot gandrīz jebkurā situācijā.

Tā nodrošinās jums lietošanas drošību

G7 ir pienācīgi aizsargāts arī no iekšpuses. Tas nodrošina uzticamu un stabilu darbību neatkarīgi no apstākļiem. Sprieguma vai atmosfēras apstākļu maiņa maz ietekmē tā darbību. Ierīces līdzstrāvas ķēde garantē lietošanas drošību un pārliecību, ka viss darbosies tā, kā tam jābūt.

Daudzas izmantošanas iespējas

Pateicoties tā daudzpusībai, Superfire G7 būs ideāli piemērots daudziem lietojumiem. Nepieciešams salabot automašīnu pēc tumsas iestāšanās? Kempings kopā ar ģimeni vai draugiem? Nepieciešamība iegūt gaismas avotu pie nakts pārtikas stenda? Darbnīcas lukturītis ir ideāli piemērots izmantošanai šajās un daudzās citās situācijās!

Produkta veidsStudijas zibspuldzes

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock