Telefona turētājs - Saramonic SR-XC3000 3 meter XLR/XLR microphone cable - perc šodien veikalā un ar piegādi

Saramonic SR-XC3000 mikrofona kabelis ar 3 metru garumu ir ideāla izvēle tiem, kas veido video materiālus, veic tiešraides, strādā studijā un ieraksta dzīvās skaņas. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina vieglumu, izturību un elastību. Tā izturību noteikti novērtēs vlogeri, skaņu producenti, mūziķi, producenti un podkāstu veidotāji.

Saramonic SR-XC3000 3 meter XLR/XLR microphone cable

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

2945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

49894
6971008024586
Saramonic

Jauns

11.05 - 28.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
13.05 - 30.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
13.05 - 30.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
11.05 - 28.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Saramonic SR-XC3000 Mikrofona kabelis - XLR / XLR - 3 m Saramonic SR-XC3000 mikrofona kabelis ar 3 metru garumu ir ideāla izvēle tiem, kas veido video materiālus, veic tiešraides, strādā studijā un ieraksta dzīvās skaņas. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina vieglumu, izturību un elastību. Tā izturību noteikti novērtēs vlogeri, skaņu producenti, mūziķi, producenti un podkāstu veidotāji. Kabelis nodrošina izcilu RFI un RMI slāpēšanu, kā arī īpaši zemu trokšņu līmeni.

3 metru garums ļaus ērti strādāt ar statīviem, stiprinājumiem un strēles. Galvenās produkta funkcijas 3 metrus garš mikrofona kabelis elastīgs, viegls un izturīgs, ideāli piemērots skaņu studijām, interviju ierakstīšanai laukā un darbam ar videoierakstiem lieliska izvēle mūziķiem, producentiem, video veidotājiem un podkāsteriem, kas lieliski piemērots darbam ar statīviem, stiprinājumiem un strēlēmelēm.

Izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem izturībai un veiktspējai nodrošina izcilu RFI un RMI slāpēšanu un īpaši zemu trokšņu līmeni ekranēts ar vara pinumu dubults PVC iekšējais vairogs Ļoti universāls un uzticams Saramonic SR-XC3000 mikrofona kabelis ir radīts producentiem, mūziķiem un video veidotājiem, kas vēlas izturību un uzticamu darbību dažādos apstākļos. Tā ražošanā izmantotie materiāli nodrošina izturību un veiktspēju, vienlaikus saglabājot īpaši vieglu un optimālu elastību.

Tas viegli ietilps jūsu nepieciešamajā aprīkojumā, pat ja tas jau ir piepildīts ar audio vai video iekārtām. Augstākās kvalitātes izgatavošana Rūpīgi izvēlēto materiālu izmantošana ļaus jums baudīt augstas kvalitātes skaņu. Vara pinums un dubultais PVC ekranējums nodrošinās izcilu RFI un RMI slāpēšanu, kā arī īpaši zemu trokšņu līmeni. Pareizu savienojumu nodrošinās XLR savienotāji ar spraudņu fiksatoriem. Darbs ar Saramonic SR-XC3000 kabeli ir uzticamības garantija gan lauka apstākļos, gan studijas ierakstu laikā. 3 metru garums Trīs metru garais Saramonic SR-XC3000 kabelis nodrošinās pietiekamu komfortu mūzikas instrumentiem, mikrofoniem, video iekārtām un studijā izmantotajiem instrumentiem. Ar rokām ierakstītas intervijas, darbs ar dažāda veida statīviem un statīviem, kā arī dzīvie priekšnesumi - garš un elastīgs kabelis ir pārbaudīta recepte veiksmīgai skaņas ierakstīšanai! Specifikācijas modelis: Saramonic SR-XC3000 Savienotāji: taisns XLR tipa savienotājs - 3 kontaktiņu kontaktdakša ar kontaktdakšas fiksatoru Vienkāršs XLR tipa savienotājs - 3 kontaktiņu kontaktdakša ar kontaktdakšas fiksatoru garums: 3 m svars: 248 g Komplekta saturs Saramonic SR-XC3000 mikrofona kabelis - XLR / XLR - 3 m Saramonic SR-XC3000 mikrofona kabelis

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse