SaramonicSR-XC50005meterXLRXLRmicrophonecable

Saramonic SR-XC5000 mikrofona kabelis ar 5 metru garumu ir ideāla izvēle tiem, kas veido video saturu, veic tiešraides, strādā studijā un ieraksta dzīvās skaņas. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina vieglumu, izturību un elastību. Tā izturību noteikti novērtēs vlogeri, skaņu producenti, mūziķi, producenti un podkāstu veidotāji.

Saramonic SR-XC5000 5 meter XLR/XLR microphone cable

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

4145 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 11 vienības

49909
6971008024593
Saramonic

Jauns

21.05 - 07.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
22.05 - 08.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
22.05 - 08.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
21.05 - 07.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Saramonic SR-XC5000 Mikrofona kabelis - XLR / XLR - 5 m Saramonic SR-XC5000 mikrofona kabelis, kura garums ir 5 metri, ir ideāla izvēle tiem, kas veido video saturu, veic tiešraides, strādā studijā un ieraksta dzīvās skaņas.

Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina vieglumu, izturību un elastību. Tā izturību noteikti novērtēs vlogeri, skaņu producenti, mūziķi, producenti un podkāstu veidotāji. Kabelis nodrošina izcilu RFI un RMI slāpēšanu, kā arī īpaši zemu trokšņu līmeni. Turklāt 5 metru garums nodrošina ērtu lietošanu ar statīviem, stiprinājumiem un strēles.

Galvenās produkta īpašības 5 metrus garš mikrofona kabelis elastīgs, viegls un izturīgs ideāli piemērots skaņu studijām, interviju ierakstīšanai lauka apstākļos un darbam ar videomateriāliem lieliska izvēle mūziķiem, producentiem, video veidotājiem un podkāsteriem ideāli piemērots darbam ar statīviem, stiprinājumiem un statīviem Izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina izturību un veiktspēju nodrošina izcilu RFI un RMI slāpēšanu un īpaši zemu trokšņu līmeni ekranēts ar vara pinumu dubults PVC iekšējais vairogs ļoti universāls un uzticams Saramonic SR-XC5000 mikrofona kabelis ir radīts producentiem, mūziķiem un video veidotājiem, kas vēlas izturību un uzticamu darbību dažādos apstākļos. Tā ražošanā izmantotie materiāli nodrošina izturību un veiktspēju, vienlaikus saglabājot īpaši vieglu un optimālu elastību.

Tas viegli ietilps jūsu nepieciešamajā aprīkojumā, pat ja tas jau ir piepildīts ar audio vai video iekārtām. Augstākās kvalitātes izgatavošana Pareizi izvēlētu materiālu izmantošana ļaus jums baudīt augstas kvalitātes skaņu. Vara pinums un dubultais PVC apvalks nodrošinās izcilu RFI un RMI slāpēšanu, kā arī īpaši zemu trokšņu līmeni. Pareizu savienojumu nodrošinās XLR savienotāji ar spraudņu fiksatoriem. Darbs ar Saramonic SR-XC5000 kabeli ir uzticamības garantija gan lauka apstākļos, gan studijas ierakstu laikā. 5 metru garums 5 metru garais Saramonic SR-XC5000 kabelis nodrošinās pietiekamu komfortu mūzikas instrumentiem, mikrofoniem, video iekārtām un studijā izmantotajiem instrumentiem. Intervijas, kas ierakstītas no rokas, darbs ar dažāda veida statīviem un statīviem, kā arī dzīvie priekšnesumi - garš un elastīgs kabelis ir pārbaudīta recepte veiksmīgai skaņas ierakstīšanai! Specifikācijas modelis: Saramonic SR-XC5000 Savienotāji: taisns XLR tipa savienotājs - 3 kontakta vīrišķais kontaktdakša spraudnis ar kontaktdakšas fiksatoru Vienkāršs XLR tipa savienotājs - 3 kontakta sievišķais kontaktdakša spraudnis ar kontaktdakšas fiksatoru garums: 5 m svars: 248 g Komplekta saturs Saramonic SR-XC5000 mikrofona kabelis - XLR / XLR - 5 m Saramonic SR-XC5000 mikrofona kabelis

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse