Telefona turētāji - Tripod with phone clamp PULUZ PU637B black mini - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Mini statīvs, viengabala konstrukcija, viegli lietojams, stabils un pret satricinājumiem, pārnēsājams un ērts.
  • 1/4 standarta skrūve, silikona neslīdošs spilventiņš, ātras fiksācijas skrūve, un centrālo asi var elastīgi pagarināt.
  • Universāls kardāns, pielāgojiet vēlamo kameras leņķi pēc saviem ieskatiem.
  • To ir viegli pārnēsāt, un to var turēt vienā rokā. Uzglabāšanas izmērs ir tikai 16 cm, un augstumu var regulēt no 13,5 līdz 30,5 cm.
  • VLOG ir skaidrāka, stabilāka un pret satricinājumiem.
  • Materiāls: Materiāls: alumīnija sakausējuma gumijas ABS

Tripod with phone clamp PULUZ PU637B black mini

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

1545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

54752
PU637B
5905316147386
Puluz

Jauns

iespējams pēc 25.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 24.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 24.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 25.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Puluz PU637B melns mini telefona skavas statīvs Šis pārnēsājamais statīvs ir ideāls risinājums ikvienam, kas novērtē skaistus kadrus! Pateicoties viengabala konstrukcijai, tas ir ļoti stabils, kā arī viegli lietojams.

Plašu saderību nodrošina ¼ stiprinājuma skrūve, un regulēšanas iespējas garantē daudzpusību fotogrāfiju un video uzņemšanā. Statīvs aizņem ļoti maz vietas, tāpēc to var ērti paņemt līdzi visur, kur tas nepieciešams! Izturīga konstrukcija Puluz PU637B statīvs ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, ABS un gumijas detaļām.

Šāda kombinācija ir kvalitātes garantija! Statīvs ir stabils, izturīgs pret triecieniem un bojājumiem, tāpēc tā lietošana būs tīrs prieks ilgu laiku! Salokāms, viegls, pārnēsājams Pārdomāts dizains padara PU637B patiešām jaudīgu, neraugoties uz tā nelielo izmēru. Statīva augstumu var regulēt 13,5-30,5 cm diapazonā. Salocīts statīvs ir tikai 16 cm augsts, tāpēc to var viegli ievietot somā vai mugursomā. Izbaudiet Puluz piedāvātās ērtības!

Unikāli, daudzpusīgi kadri Universālais kardāns ļauj uzstādītās ierīces novietot vertikāli vai horizontāli, ļaujot jums izvēlēties ideālo kadru jebkurā situācijā!

Veidojiet skaistas brīvdienu fotogrāfijas, ierakstiet video vai brīvi pārraidiet tiešsaistē! Plaša saderība Standarta ¼ skrūve garantē plašu saderību ar daudzām kamerām vai apgaismojumu. Turklāt komplektā atradīsiet arī tālruņa turētāju, kas ļaus droši uzstādīt to uz statīva.

Gumijas apdare pasargās jūsu viedtālruni no kritieniem un skrāpējumiem. Komplektā Statīva tālruņa turētājs Ražotājs Puluz Modelis PU637B Krāsa Melna Savietojamība Ar ¼ skrūvi stiprināmas ierīces; 2,4-3,6'' tālruņi.

Komplektā

  • Statīvs
  • Tālruņa turētājs
Produkta veidsStatīvs mini

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock