Telefonu statīvi - Tālruņa pagarinātāja statīva komplekts PGYTECH ar 1/4" adapteri un auksto statīv - perc šodien veikalā un ar piegādi

Pašportretu nūja/statīvs PGYTECH ar tālruņa turētāju, sporta kamerai ar 1/4 vītni, kājiņu un regulējamu garumu

Pamodiniet savu radošumu un pārliecinieties, ar kādu vieglumu varat uzņemt iespaidīgas fotogrāfijas un ierakstīt oriģinālu saturu. PGYTECH jums ir inovatīvs piedāvājums - selfiju nūja un statīvs vienā ar papildu turētāju jūsu tālrunim. Universālā 1/4" vītne nodrošina plašu saderību ar populārākajām ierīcēm. Roktura garumu var ērti regulēt no 17 līdz 47 cm. Turklāt Cold Shoe stiprinājumi abās roktura pusēs un uz statīva ļauj uzstādīt papildu piederumus.

Tālruņa pagarinātāja statīva komplekts PGYTECH ar 1/4" adapteri un auksto statīv

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

4245 ar PVN

Ir uz vietas
2 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

44269
P GM 219
6970801339279
PGYTECH

Jauns

iespējams pēc 29.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 30.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 30.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 29.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Statīvs un pašportretu nūja vienā

Atvadieties no nepieciešamības sevi aprīkot ar vairākiem izstrādājumiem un izbaudiet modeļa P-GM-219 daudzās iespējas! PGYTECH piedāvājums ļaus īstenot visas jūsu vajadzības, ierakstot video un fotografējot. Pašbildes nūjas garumu var regulēt no 17 līdz 47 cm. Pateicoties tam, jūs varat viegli paņemt izstrādājumu līdzi jebkurā vietā un nepalaist garām iespēju uzņemt unikālu kadru! Ja nepieciešams, jūs efektīvi pagarināsiet iebūvēto statīvu un izbaudīsiet ērtības, ierakstot video kadrus.

Pārdomāts dizains

Vēlaties izveidot satriecošus kadrus un regulēt leņķi līdz pat 110°? Vai varbūt uzņemat grupas selfiju? Techwood izstrādājums ļaus jums to visu un vēl daudz ko citu! Uz statīva esošais Cold Shoe stiprinājums ļauj uzstādīt papildu piederumus. Izstrādājums ir izgatavots no alumīnija sakausējuma un gumijas, neslīdoša materiāla, kas nodrošina stabilitāti jūsu aprīkojumam. Turklāt statīvs ir aprīkots ar panorāmas galvu, tāpēc varat ērti regulēt ieraksta leņķi.

Universāls rokturis

Statīvs, ar kuru ir aprīkota pašportretu nūja/statīvs, ir saderīgs ar viedtālruņiem, kuru platums ir no 60 līdz 92 mm. Vēlaties izveidot ierakstu portreta režīmā? Vai varbūt uzņemt satriecošu ainavas fotoattēlu? Ar PGYTECH stiprinājumu viss ir iespējams! Cold Shoe stiprinājums ir izvietots abās stiprinājuma pusēs, tāpēc varat brīvi piestiprināt papildu piederumus, piemēram, mikrofonu vai apgaismojumu. 1/4" vītne nodrošina plašu saderību. Varat arī regulēt slīpuma leņķi 110° leņķī. Neierobežojiet sevi un veidojiet oriģinālus kadrus!

Plaša saderība

Pateicoties 1/4" vītnei, PGYTECH izstrādājums ir ļoti universāls. To var izmantot ar daudziem tālruņu modeļiem (ar platumu no 60 līdz 92 mm), sporta kamerām un bezspoguļa kamerām. P-GM-219 modelis var izturēt 1 kg slodzi. Izbaudiet produkta piedāvātās plašās iespējas un realizējiet savas idejas bez šķēršļiem!

Komplektā ietilpst:

  • PGYTECH pašportretu nūja/statīvs ar tālruņa turētāju.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
2 vienības