Telefonu statīvi - Phone stand with charger holder Omoton MS02 for iPhone 12 (silver) MS02 silver - ātri pasūtīt no ražotāja

Tagad varat vēl ērtāk lietot savu iPhone, kamēr tas tiek uzlādēts. Omoton MS02 statīvs ir aprīkots ar praktisku MagSafe lādētāja turētāju - pēc uzstādīšanas vienkārši novietojiet tālruni uz tā!

Izstrādājums izceļas ar salokāmo konstrukciju, kas atvieglo tā transportēšanu nepieciešamības gadījumā, turklāt varat regulēt tā slīpumu līdz pat 270°. Šis piederums ir arī ļoti izturīgs.

Phone stand with charger holder Omoton MS02 for iPhone 12 (silver) MS02 silver

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

1545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

52193
MS02 silver
6975969180039
Omoton

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 20.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 20.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Ērti lietot

Videoklipu skatīšanās un piezīmju pierakstīšana vēl nekad nav bijusi ērtāka. Vienkārši novietojiet MagSafe lādētāju uz statīva un pēc tam pievienojiet tam savu viedtālruni. Varat arī novietot tālruni jebkurā pozīcijā, piemēram, horizontāli vai vertikāli. Tas padara piederumu ideāli piemērotu dažādiem lietojumiem! Lūdzu, ņemiet vērā: statīvs ir saderīgs tikai ar oriģinālo Apple MagSafe lādētāju.

Vienmēr pa rokai

Šis piederums ir ļoti viegls un parocīgs, tāpēc varat to vienmēr nēsāt līdzi. Tam ir arī salokāms dizains. Salocīts tas aizņem tik maz vietas, ka viegli ietilpst rokassomiņā vai mugursomā. Tāpēc varat ērti lietot savu viedtālruni, lai kurp jūs dotos!

Pielāgots jūsu vajadzībām

Statīvs ir aprīkots ar dubultām eņģēm, kas ļauj regulēt tā slīpumu līdz pat 270°. Tādējādi jūs varat viegli pielāgot to savām vajadzībām un novietot tā, lai skatītos uz sava iPhone ekrānu optimālā leņķī! Tādējādi varat ērti skatīties filmu, spēlēt mobilo spēli vai piedalīties videokonferencē.

Izturīga konstrukcija

Statīva izgatavošanā ir izmantots augstas kvalitātes alumīnija sakausējums. Tas padara šo piederumu īpaši stabilu un nesvārstās. Jums nav jāuztraucas par to, ka jūsu iPhone varētu nokrist un tikt sabojāts! Turklāt silikona spilventiņi pasargā MagSafe lādētāju un tālruni no skrāpējumiem.

Produkta veidsTelefona turētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock