Teleprompteri - DATAVIDEO TP-700 ENG TELEPROMPTER, TURN-KEY TP-700 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 15 collu monitors ar integrētu uzvednes lietotni
  • 70/30 staru sadalīšanas stikls
  • Kameras montāžas sliede
  • HDMI izvade, PPT un Keynote atbalsts
  • V veida stiprinājuma akumulatora plāksne
  • Izvēles aparatūras kontrolleri
  • Atbalsta izvēles talantu pārraugs

DATAVIDEO TP-700 ENG TELEPROMPTER, TURN-KEY TP-700

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

146546 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

46475
TP-700
0672255009499
Datavideo

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 18.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 18.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1465.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Datavideo liela ekrāna uzvedņu komplekts TP-700 ir profesionāls telesufters, kas izstrādāts tā, lai to bezvadu režīmā vadītu ražošanas komanda, nevis talanti. Tam ir racionalizēts dizains ar 15 collu monitoru ar integrētu dvPrompter Plus lietotni, 70/30 staru sadalīšanas stiklu, auduma pārsegu ar rāmi un kameras montāžas sliedi, padarot to ideāli piemērotu konferenču, valdības, uzņēmumu, izglītības un apraides studijām. .

TP-700 ir aprīkots ar augsta spilgtuma 15 collu 4:3 displeju, ko var redzēt ārpus telpām, un tajā ir iekļauta V veida stiprinājuma akumulatora plāksne, kas nodrošina barošanu jebkurā vietā, kas ir ideāli piemērota izmantošanai ārpus telpām vai attālām vietām. To var piestiprināt pie rāmja un kameras. tiek uzstādīts aiz stikla, izmantojot izturīgu kameras sliedi. Kontrolējiet un pārraugiet uzvedni vietējā tīklā, izmantojot jebkuru ierīci ar modernu tīmekļa pārlūkprogrammu, ielādējiet, atkārtoti ielādējiet un kontrolējiet skriptus lokālajā tīklā. Tas atbalsta papildu aparatūras kontrollerus, piemēram, WR- 500 tālvadības pults vai FS-30 kājas pedālis.

LAT un brīvi stāvošas konfigurācijas

Teleprompteri TP-700 var izmantot ar ENG stila kamerām, kur kamera ir piestiprināta tieši pie telepromptera iekārtas, vai ar jebkuru kameru tā brīvi stāvošā konfigurācijā.

Atbalsta talantu uzraudzītājus

TP-700 atbalsta talantu monitoru līdz 19 collām ar VESA 75 un 100 mm stiprinājumiem, kas ir ideāli piemērots lietošanai ar TLM-170 sērijas monitoriem.

Iebūvēta telepromptera lietojumprogramma

TP-700 ir spilgts 15 collu 4:3 LCD ekrāns ar iebūvētu jaudīgu lietojumprogrammu dvPrompter Plus, tāpēc nav nepieciešams palaist programmatūru klēpjdatorā.

Vienkārša vadība un pārraudzība, izmantojot Ethernet

Pārvaldiet un pārraugiet uzvedni vietējā tīklā, izmantojot jebkuru ierīci ar modernu tīmekļa pārlūkprogrammu, ielādējiet, atkārtoti ielādējiet un kontrolējiet skriptus lokālajā tīklā.

Sinhronizējiet vairākas ierīces, izmantojot HDMI vai IP

Savienojiet kopā vairākas TP-700, izmantojot HDMI ieeju un izvadi, vai izmantojiet IP sinhronizāciju, izmantojot Ethernet. HDMI ieeja arī ļauj 15 collu LCD ekrānu izmantot kā HDMI monitoru ar trešās puses programmatūru, ja nepieciešams. HDMI izvadi var izmantot arī ārējo displeju vadīšanai.

Spēcīgs bagātinātā teksta redaktors

Varat attālināti mainīt fonta lielumu, veidu, krāsu un pamatojumu katram skriptam un pat izmantot vairākus dažādus fontus vienā skriptā. Redaktors atbalsta arī attēlu iegulšanu un atskaņošanas sarakstu izveidi no vairākiem skriptiem.

P2P intervijas konfigurācija

Izmantojot divus TP-700 kopā P2P (Peer to Peer) intervijas konfigurācijā, intervētājs un intervējamais var skatīties tieši kameras objektīvā, vienlaikus redzot un skatoties tieši viens otra attēlā.

Video konferences

Izskatieties dabiski kamerā — TP-700 ļauj redzēt viesus, skatoties tieši kameras objektīva centrā. TP-700s augsta spilgtuma 15 collu ekrānam ir spoguļattēls aparatūrā. Vienkārši pievienojiet VC sistēmu, izmantojot HDMI, un esat gatavs darbam.

Atbalsta PowerPoint un Keynote prezentācijas

Papildus teksta skriptiem tagad varat importēt PowerPoint vai Keynote prezentācijas slaidus, izmantojot tīmekļa saskarni; slaidus var vadīt, izmantojot aparatūras WR-500 vadību vai tīmekļa tālvadības pults interfeisu. dvPrompter Plus atbalsta nevainojamu pārslēgšanos starp teksta skriptiem un slaidiem, jūs pat varat pievienot slaidus un teksta skriptus atskaņošanas sarakstam. dvPrompter Plus atbalsta slaidu spoguļošanu reāllaikā, lai jūsu saturs būtu pareizajā virzienā, pat skatoties caur spoguļstiklu.

Izvēles aparatūras kontrolleri

TP-700 var vadīt arī, izmantojot papildu WR-500 rokas tālvadības pulti, FS-30 pēdas pedāli vai jebkuru vispārīgu prezentācijas tālvadības pulti ar USB uztvērēju.

Reāllaika rediģēšana

Pārtrauciet tiešraides ar jaunākajām ziņām vai steidzamiem atjauninājumiem, vienkārši pārveidojot skriptu, izmantojot tīmekļa saskarni, un skatieties, kā tas tiek atjaunināts reāllaikā.
Produkta veidsTeleprompter
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock