Video aprīkojums - CFexpress Type A priekš Sony & SD SDXC karšu lasītājs USB-C & USB-A noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Iznomā arī CFexpress atmiņas karti priekš Sony kamerām.

CFexpress Type A priekš Sony & SD SDXC karšu lasītājs USB-C & USB-A noma

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

401 par dienu ar PVN

200 katra nākamā diena -50%
100 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 79.80
44184
DDREADER-58
0814373023586
Delkin
Rezervē uzreiz

Iznomā arī CFexpress atmiņas karti priekš Sony kamerām.

Pārskats Delkin Devices USB 3.2 CFexpress Type A un SD UHS-II atmiņas karšu lasītājs apvieno kompakto izmēru ar iespēju pārsūtīt datus ārkārtīgi lielā ātrumā. Ideāli piemērots lietotājiem, kas atrodas ceļā, lasītājs ir īpaši izstrādāts tiem, kuri vēlas ceļot viegli, vienlaikus spējot izpildīt augstas veiktspējas prasības, kas saistītas ar CFexpress️ A un SDXC UHS-II atmiņas karšu, kuras tiek izmantotas foto un video industrijā. .

  • Atbalsta (1) CFexpress A tipa un (1) SDXC UHS-II atmiņas karti.
  • Iekļauti divi kabeļi — USB-C uz A un USB-C uz C
  • USB 3.2 C tipa interfeiss (10 Gb/s)
  • Iebūvēta karšu krātuve ar gumijotu gala vāku
  • Saderīgs ar Windows un Mac
  • Plug & Play

Nākamās paaudzes ātrums Ar USB 3.2 interfeisu lasītājs piedāvā profesionāliem fotogrāfiem un videogrāfiem piemērotu ātrumu. Ātri un efektīvi izlādējiet lielus failus, piemēram, augstas izšķirtspējas RAW attēlus, 8K, 4K, HD un 3D video, ātri un efektīvi ar ātrumu līdz 10 Gb/s (2x ātrāk nekā USB 3.0) Izmantojiet visas CFexpress️ Type A un SDXC UHS-II iespējas kartes un ievērojami samaziniet pārsūtīšanas laiku, lai darbplūsma būtu racionālāka. (Piezīme. XQD, CFexpress™ Type B, CFast 2.0 un CompactFlash atmiņas kartes nav saderīgas ar šo atmiņas karšu lasītāju)

Pilnīga visaptveroša aizsardzība Izgatavots no anodēta alumīnija, lasītājs izmanto stingrāku materiālu priekšrocības, lai nodrošinātu izturīgu aizsardzību un pagarinātu tā kalpošanas laiku. Tas ir arī izstrādāts ar vairākām siltuma izlietnēm, lai palīdzētu novērst pārkaršanu. Salīdzinājumam, citi atmiņas karšu lasītāji ir pakļauti lūzumiem vai bojājumiem normāla nodiluma laikā. Turklāt lasītājs nodrošina arī drošu iekšējo atmiņu (1) CFexpress️ A tipa kartei, un tas ir aprīkots ar gumijas gala vāciņu, kas aizsargā pret triecieniem, triecieniem, ūdens bojājumiem, putekļiem un cita veida gružiem.

Kompakts un ceļošanai draudzīgs Tā kā lasītājs ir 4,5 collas garš un sver mazāk nekā ¼ lb., tas nodrošina ērtu un bezrūpīgu pārnēsāšanu. Ņemiet to līdzi, lai kur jūs dotos; droši glabājiet to mugursomā, somā, klēpjdatora somā un daudz ko citu! Neatkarīgi no tā, vai atrodaties plaša atklāta tuksneša, tropu lietus meža vai pat sasalušā tundras vidū, lasītāja kompaktais izmērs ļauj piekļūt saviem vērtīgajiem failiem jebkurā vietā un laikā, vienlaikus aizņemot minimālu vietu.

Plug & Play Piekļūstiet saviem failiem dažu sekunžu laikā! Nav nepieciešami draiveri vai ārēja barošana; vienkārši pievienojiet lasītāju jebkuram datora USB-A vai USB-C portam (iekļauti atsevišķi kabeļi) un uzreiz sāciet skatīt savus fotoattēlus un videoklipus. Lasītājs ir arī atpakaļ saderīgs ar USB 3.0, 2.0 un 1.1 portiem, taču tas pārsūtīs datus lēnāk. Specifikācijas Atmiņas kartes sloti: 1 x CFexpress️ A tips 1 SDXC (UHS-II [312 MB/s]) Host Connectors: 1 C tipa USB (sieviete) Resursdatora saskarne: USB 3.2 ( 10 Gb/s) [CFexpress️ A tipa slots] USB 3.1 (5 Gb/s) [SD slots] Kopnes barošana: USB

Kastītē (1) Delkin Devices USB 3.2 CFexpress Type A un SD UHS-II atmiņas karšu lasītājs (1) USB Type-C kabelis Type-A (1) USB Type-C uz Type-C kabeli (1) Ierobežota 5 gadu garantija

Produkta veidsKaršu lasītājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība