-€2

Aputure Amaran AL-MC RGBWW uz-ameras LED lukturis noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Aputure MC ir Aputure pirmā RGBWW filmu gaisma. HSI krāsu kontrole un CCT diapazons no 3200K-6500K, CRI un TLCI rādītāji 96+, un SSI rādītāji 84 volframā un 74 dienasgaismā. Ar 360 nokrāsu un 100 līmeņu piesātinājuma regulēšanu.

Atšķirībā no tradicionālā RGB, Aputure MC nav tikai gaisma, kas balstās uz sarkanām, zaļām un zilām gaismas diodēm. Pievienojot divas papildu baltas gaismas diodes, no kurām viena ir balansēta pie volframa un otra dienasgaismā, Aputure MC ir neiespējami maza gaisma, kas konkurē ar nozares milžiem.

Aputure Amaran AL-MC RGBWW uz-kamera LED lukturis noma

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

800 par dienu ar PVN

400 katra nākamā diena -50%
200 sākot no 5. dienas -75%

€ 9.99

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 68.50
42229
0697184218057
Aputure
Rezervē uzreiz

Kā pirmais RGBWW gaismeklis, kas ir saderīgs ar mobilo lietotni Sidus Link, beidzot ir atbloķētas gan gaismas, gan lietotnes patiesās iespējas.

Režīmā MC FX pārslēdzieties starp jebkuru no MC deviņiem iebūvētajiem apgaismojuma efektu sākotnējiem iestatījumiem, lai palīdzētu jums tikt galā. Ja jums nepieciešama lielāka kontrole pār apgaismojuma efektiem, lietotne Sidus Link ļaus jums pielāgot visus efektu parametrus. Apgaismojuma efekti ir: paparaci, uguņošana, bojāta spuldze, zibens, televizors, pulsējošs, uguns, ballīte, policista automašīna.

Papildus tam, iebūvētie magnēti un aptuveni kredītkartes lieluma nospiedums ļauj šim mini RGB gaismeklim ievietoties jebkur, kas jums varētu būt nepieciešams. MC ir arī USB-C PD un Qi bezvadu uzlāde, tāpēc tas vienmēr ir gatavs darbam.

  • Krāsu temperatūra: 3200–6500 K
  • CRI: 96+
  • TLCI: 97+
  • spilgtums: 1100 luksi @0,3M; 400 luksi @ 0.5M; 100 luksi @1 miljons
  • Akumulatora veids: litija polimēra akumulators (3,7 V, 2600 mAh)
  • Nominālā izejas jauda: 5 W
  • Darbības temperatūra: 0°C līdz 45°C
  • Akumulatora darbības laiks: maksimālais spilgtums >2 h; Minimālais spilgtums >15 h
  • Akumulatora uzlādes laiks: ~1,5 stundas, izmantojot USB PD; ~2 stundas, izmantojot USB DC 5V/2A; ~3,5 stundas, izmantojot bezvadu uzlādi
  • Izmērs: 93 × 61 × 17 mm/3,66 × 2,40 × 0,67 collas
  • Funkcijas
  • 95% BT.2020 krāsu gammas pārklājums
  • Pilna HSI krāsu vadība: CCT/HUE/SAT
  • 400 luksi 0,5 metros
  • 0–100% spilgtuma kontrole / 3200–6500 K CCT vadība
  • 9 iebūvēts apgaismojums FX
  • OLED displejs ar vadības riteni
  • Sidus Link mobilo lietotņu vadība līdz 400 m attālumā
  • Līdz 100 minūtēm pie maksimālā spilgtuma (2600 mAh akumulators)
  • Uzlāde: USB-C PD ātrā uzlāde + bezvadu uzlāde
  • 4 Light un 12 Light bezvadu uzlādes futrāļa komplekti
  • Iebūvētie magnēti
  • Uzlādes stacija, ko darbina maiņstrāva vai D-Tap


FX apgaismojuma režīmi
MC FX režīmā pārslēdzieties starp jebkuru no MC deviņiem iebūvētajiem apgaismojuma efektu sākotnējiem iestatījumiem, lai palīdzētu jums tikt galā. Ja jums ir nepieciešama lielāka kontrole pār apgaismojuma efektiem, lietotne Sidus Link ļaus jums pielāgot visus efektu parametrus. Apgaismojuma efekti ir: paparaci, uguņošana, bojāta spuldze, zibens, televizors, pulsējošs, uguns, ballīte, policista automašīna.

Pilnīga vadība
Izmantojot pašreizējo Sidus Mesh tehnoloģiju, stabilā tīklā varat kontrolēt līdz pat 100 gaismām. Kontrolējiet vienu vai visus tos vienlaikus no mobilās lietotnes Sidus Link iOS ierīcēm. Sidus Link ļauj precīzāk kontrolēt gaismas HSI, CCT un FX funkcijas, iespējojot papildu vadības metodes un parametrus.

CCT apgaismojuma režīmi
MC ir Aputure pirmā mini LED, kas piedāvā precīzu CCT vadību. Varat precīzi izvēlēties jebkuru krāsu temperatūru MC paplašinātajā divkrāsu diapazonā no 3200 K-6500 K, ar soli 100 K, ļaujot pielāgoties jebkurai situācijai.

Vairākas ērtas barošanas iespējas
MC ir saderīgs ar Qi bezvadu uzlādes protokolu, ļaujot to izmantot ar lielāko daļu tirgū pieejamo bezvadu lādētāju. Vienkārši novietojiet to uz bezvadu uzlādes paliktņa, un MC būs gatavs, kad tas būs nepieciešams. Arī USB Type-C uzlādes interfeiss atbalsta PD (Power Delivery) ātrās uzlādes protokolu. Ar 18 W USB-C PD uzlādi MC var sasniegt pilnu uzlādi nedaudz vairāk nekā 90 minūtēs.

Vairākas montāžas metodes
Kā daļa no mūsu M sērijas mini gaismas diodes, 130 g MC viegli iederas jūsu plaukstā. Tā kā nospiedums ir tikai nedaudz lielāks par kredītkarti un tikai 17 mm (11/16 collu) biezums, MC ir piemērots jebkur. Iebūvētie magnēti un 1-4"-20 skrūvju stiprinājums ļauj to novietot un izmantot dažu sekunžu laikā. Izmantojiet to kā kameras apgaismojumu vai paslēpiet to ārpus ekrāna, lai iegūtu ar lietotni vadāmu akcentu vai piepildījuma gaismu. tā vieglais, plāns profils ļauj kameras somā vai kabatās ievietot vairākus MC.

Krāsu atlasītājs, jebkura krāsa
Viena no revolucionārākajām kameras funkcijām. Lietotne Sidus Link ir Color Picker funkcija. Izmantojot krāsu atlasītāju, varat vienkārši pavērst tālruņa kameru pret krāsu, tvert to, un jūsu gaisma to uzreiz atveidos. Tas, ko jūs redzat, ir tas, ko jūs saņemat. Vienkārši paņemiet krāsu un sāciet Fotografēšana!

Ar 360 ° nokrāsu un 100 piesātinājuma regulēšanas līmeņiem varat ērti reproducēt jebkuru krāsu, un tas viss atrodas jūsu plaukstā.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Aputure Amaran AL-MC...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Aputure Amaran AL-MC...
Šo nomas Aputure Amaran AL-MC... vari iegādāties ar atlaidi par: € 68.50 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.