-€10

Video gaismas - Nanlite Forza 720B Bi-color 720w LED lukturis ar statīvu noma

Drošības maksa (skaidrā naudā): 50 Eur
LED monoblokam komplektā ir C-stand stabilais statīvs (bez boom daļas).
Ja ir plānots lukturi izmantot uz pilnu jaudu, nepieciešams attiecīga izmēra softbokss (ne standarta nomas softboksi)! Ja ir plānots izmantot mazāku jaudu, var saņemt nomas 90cm softboksus. Sazinies ar mūsu konsultantiem!

Nanlite Forza 720B Bi-color 720w LED lukturis ar statīvu noma

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

4000 par dienu ar PVN

2000 katra nākamā diena -50%
1000 sākot no 5. dienas -75%

€ 50.00

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 2 120.00
44164
31-2008
6949987423348
Nanlite
Rezervē uzreiz

Drošības maksa (skaidrā naudā): 50 Eur
LED monoblokam komplektā ir C-stand stabilais statīvs (bez boom daļas).
Kopā nomā ir pieejami 1 Forza 720 lukturis un divi Forza 500 lukturi ar c-stand statīviem.
Pēc pieprasījuma ir iespējams c-stand vietā ņemt standarta gaismu statīvus, ja nav paredzēts izmantot lielus gaismas veidotājus.
Ja ir plānots lukturi izmantot uz pilnu jaudu, nepieciešams attiecīga izmēra softbokss (ne standarta nomas softboksi)! Ja ir plānots izmantot mazāku jaudu, var saņemt nomas 90cm softboksus. Sazinies ar mūsu konsultantiem!

Apraksts

  • Neticama jauda no kompakta luktura — Forza 720B ne tikai nodrošina ievērojami lielāku gaismas atdevi nekā citi savā klasē, bet arī ar ievērojami kompaktu un vieglu vadības bloku un galvu.
  • Precīzas krāsas un Bowens S bajonete — ar CRI 96 un TLCI 97, Forza 720B nodrošina augstu precizitātes līmeni precīzai krāsu atveidei, un tajā ir gandrīz universāls Bowens stiprinājums, kas nodrošina plašu savietojamību ar modifikatoriem.
  • 0–100% jaudas regulācija (0,1% soļi), barošana no rozetes vai akumulatora — izveidojiet spilgtas saules gaismas vai tumšas un noskaņas ainas efektu ar 0–100% aptumšošanu, ko varat precīzi noregulēt ar 0,1% soli, palaidiet Forza 720B ar maiņstrāvu kontaktligzdu vai akumulatora strāvu
  • Pilns vadības iespēju komplekts — bezvadu vadībai varat izmantot jaudīgo mobilo lietotni NANLINK, izmantojot iebūvēto Bluetooth, vai izmantot iebūvēto 2.4G ar tālvadības pulti vai WS-TB-1 raidītāja kārbu (jāiegādājas atsevišķi), vai padziļināti ar DMX
  • Noderīgi aksesuāri un turētājs — uzlabotajam jūgam ir junioru stiprinājums, lietussarga turētājs un vienpusēja slēdzene, kā arī ātrās atvienošanas skava, somiņa un vairāk nekā 30 pēdas kabelis.

Nanlite Forza 720B LED prožektors no jauna definē lieljaudas ķermeņu veiktspēju un vērtību. Ar 800 vatu nominālo jaudu Forza 720B pilda ražošanas funkcijas, ko veic jaudīgi HMI gaismas, daudz vieglākā, kompaktākā un siltumietilpīgākā iepakojumā ar divkrāsu daudzpusību. Neticama kompakta apgaismojuma jauda

Forza 720B var radīt saules gaismas efektu, kas izplūst caur logiem neatkarīgi no diennakts laika, kad fotografējat, kā arī ir pietiekami veikls, lai aptumšotu no 0 līdz 100% ar 0,1% soli. vienmēr ļaujot jums pielāgoties jūsu vajadzībām. Tās divkrāsu gaismas diodes nodrošina CCT diapazonu no 2700 līdz 6500 K, sniedzot iespēju atdarināt siltu iekštelpu lampu gaismu un saulrieta zeltaino nokrāsu.

Šo augstas veiktspējas lukturi ir viegli rīkoties, uzstādīt un novietot, jo galva sver tikai 5,3 kg un vadības bloks tikai 4,2 kg. Ļoti precīzas krāsas Ar CRI 96 un TLCI 97, Forza 720B nodrošina augstu precizitātes līmeni, lai jūs varētu būt drošs, ka jūsu darbam būs precīza krāsu atveide.

Vadības opciju komplekts
Bezvadu vadībai varat izvēlēties izmantot jaudīgo NANLINK mobilo lietotni, izmantojot iebūvēto Bluetooth, vai izmantot iebūvēto 2.4G ar tālvadības pulti vai WS. -TB-1 raidītāja kaste (nopērkama atsevišķi) sarežģītākiem iestatījumiem. Uzlabotās lietojumprogrammas var izmantot DMX un RDM vadību, izmantojot XLR ievadi un izvadi. Ir nodrošināts USB-A ports turpmākiem programmaparatūras atjauninājumiem.

Maiņstrāvas vai akumulatora jauda Forza
720B var darboties ar standarta maiņstrāvas kontaktligzdu vai būt atvienots ar diviem 14,8 V vai 26 V V-Mount akumulatoriem (jāiegādājas atsevišķi), kas stiprināmi sānos. vadības bloka ērtai piekļuvei. Vadības bloks nodrošina arī daudzas cilpas drošības vadu pievienošanai montāžas laikā.

Saderība ar Bowens stiprinājumu
Forza 720B, kas aprīkots ar Bowens stiprinājumu, nodrošina saderību ar lielu skaitu modifikatoru un objektīvu, tostarp Nanlite pašu Easy-Up mīksto kastīšu līniju, mūsu Bowens Mount projektoru. , un FL-20G fresnel un barndoors (visi tiek pārdoti atsevišķi).

Iebūvētie efekti un neierobežota pielāgošana
12 iebūvēti praktiskie efekti ļauj dažu sekunžu laikā izveidot sarežģītus apgaismojuma scenārijus, piemēram, Storm, CCT Loop un TV, kā arī visas efektus var dziļi pielāgot un saglabāt kā ātri atsaucamus sākotnējos iestatījumus, izmantojot bezmaksas NANLINK mobilo lietotni. Pilnībā Featured

Stiprinājums
Luktura stiprinājums ir savietojams gan ar 5/8 collu mazuļu adatām, gan 1 1/8 collu junioru piespraudēm. Pašam jūgam ir lietussarga turētājs un izturīga, vienpusēja slēdzene ātrai regulēšanai. Iekļautie piederumi Papildiniet funkcionalitāti Komplektā ir iekļauta izturīga ātrās atvienošanas skava, kas ļauj ātri un droši piestiprināt vadības bloku gan standarta gaismas statīviem, gan lielāka diametra stabiem un citiem objektiem. Varat uzstādīt un novietot Forza 720B ar vairāk nekā 9,5 m garu kabeļu komplektu.

Iekļauts arī glīti izgatavots somiņa, COB aizsargvāciņš un atstarotājs.

Forza 720B nodrošina jums nepieciešamo jaudu, lai veiktu dažus no vissarežģītākajiem uzdevumiem radošā apgaismojuma jomā, izmantojot uzticamību, konsekvenci un atbalstu, kas jau vairākus gadu desmitus ir padarījis Nanlite par populāru un cienītu profesionālo ražošanas iekārtu ražotāju.

Kas atrodas kastē

  • Forza 720B
  • Vadības bloks ×1
  • Savienojuma kabelis 5 M × 1
  • Strāvas kabelis 4,5 M × 1
  • Atstarotājs ×1
  • COB aizsargvāciņš ×1
  • Ātrās atbrīvošanas skava ×1
  • Nešanas soma ×1
  • Lietotāja rokasgrāmata ×1
  • DMX uzziņu rokasgrāmata ×1

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Nanlite Forza 720B...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Nanlite Forza 720B...
Šo nomas Nanlite Forza 720B... vari iegādāties ar atlaidi par: € 2 120.00 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.