Video krāni - EdelKrone JibONE v2 EDEDX - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Motorizēta kameras svira
  • OLED ekrāns tūlītējai atsauksmei
  • Uzlabota bezvadu saite un lielāks darbības diapazons
  • iOS/Android Bluetooth LE lietotne
  • 1,6 collu kameras pārvietošanās 8–140 sekundēs
  • 3/8"-16 kameras skrūve, statīva vītne
  • 2,5 mm slēdža palaišanas ports
  • Izvēles LP-E6, L sērijas akumulatoru plāksnes

EdelKrone JibONE v2 EDEDX

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

127945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

52999
EDEDX
0810011810914
EdelKrone

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1279.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

JibONE v2

Pārnēsājamākā strēle pasaulē ar nepārspējamām motorizētām kustībām un uzlabotām funkcijām. JibONE nodrošina nepieciešamo daudzpusību un ātrumu ar pilnīgu edelkrone kustības kontroles ekosistēmas integrāciju.

Ātras un elastīgas kustības

Gudrs un pārnēsājams strēles risinājums ar 1,64 pēdu (50 cm) kameras gājienu, kas tiek uzstādīts uz statīva, lai nodrošinātu vienmērīgas, klusas un plašas motorizētas kustības. JibONE ir optimizēta kamerām līdz 11 lb (5 kg), un to var vadīt attālināti vai manuāli, nodrošinot ātru un vienkāršu iestatīšanu.

JibONE ir vienas ass strēle, taču jūs varat pielāgot ass kustības leņķi, kā vēlaties. Iestatiet JibONE vertikāli, lai iegūtu neticamus slīpuma kadrus, horizontāli, lai iegūtu pārsteidzošas slīdnim līdzīgas kustības, vai pa diagonāli, lai sajauktu abas asis, lai iegūtu vēl pārsteidzošākus leņķus.

Rokas vadība nepieredzētai efektivitātei

Pievienojiet savai darbplūsmai izcilu ātrumu, pozicionējot JibONE ar roku un saglabājot to kā taustiņu pozu lietotnē edelkrone. Tagad jūs varat attālināti pārvietot JibONE starp iestatītajām pozīcijām ar vienu pieskārienu lietotnē.

Ātra iestatīšana, fantastiski rezultāti

JibONE iestatīšana aizņem tikai dažas minūtes, nav nepieciešami rīki vai montāža. Vienkārši piestipriniet to pie statīva, pagariniet strēli, novietojiet kameru vietā, līdzsvarojiet pretsvarus, un esat gatavs filmēšanai. Jūs varat viegli pārvietot JibONE pa komplektu, izmantojot bloķēšanas mehānismu, lai varētu to pacelt un novietot. droši jaunā pozīcijā.

Jūs jautājāt, mēs klausījāmies

JibONE ir aprīkots ar fizisku ieslēgšanas/izslēgšanas pogu labākai enerģijas pārvaldībai, informācijas ekrānu ar tūlītēju atgriezenisko saiti un labāku bezvadu savienojumu ar lielāku darbības attālumu. Mēs izstrādājām JibONE, lai uzlabotu vispārējo lietotāja pieredzi, un iekļāvām izturīgāku galvas plāksni. lai palielinātu spēku. JibONE ir aprīkota ar iespēju izveidot pilnībā vadu savienojumu, pievienojot vadu signālu centrmezglu.

Uzstādīšanas iespējas stāvus vai otrādi

JibONE ir bezgalīgas montāžas iespējas, kas palielina tā daudzpusību. Atkarībā no jūsu vajadzībām varat piestiprināt jebkuru statīva galvu, edelkrone HeadPLUS vai HeadONE vertikāli vai otrādi. Pateicoties 360° pagriežamai kameras plāksnei, varat uzstādīt otrādi, pat ja iestatījums ir pa diagonāli.

Viegli atrodiet perfektu līdzsvaru

Viens no svarīgākajiem faktoriem, filmējot ar strēli, bez šaubām ir: līdzsvars. JibONE ir aprīkots ar četriem īpaši izstrādātiem 2,2 lb (1 kg) pretsvariem, kas viegli slīd uz priekšu un atpakaļ, lai līdzsvarotu iestatījumus.

Kompakts izmērs ērtai ceļošanai

Viena no JibONE izcilajām funkcijām ir tā apbrīnojamā pārnesamība. Ievilkts JibONE ir kompakts 24 collu (61 cm) garš, kas var ērti ietilpt jūsu edelkrone mugursomā.

Īpaši precīzs pārnesumu dizains bez pretslīdēm

Visos Edelkrone motorizētajos produktos tiek izmantota viena un tā pati zobratu dizaina tehnoloģija bez pretvirziena, lai nodrošinātu perfekti atkārtojamu, vienmērīgu kustību pat visprasīgākajiem kadriem. Pat pārnēsājamākajām edelkrone ierīcēm ir lieljaudas pārnesumi, kas nodrošina labu veiktspēju visu mūžu.

Īpaši klusa soļu braukšanas tehnoloģija

Visām Edelkrone motorizētajām ierīcēm ir unikāla klusa soļu motora braukšanas tehnoloģija, kas apvieno īpaši precīzu soļu motora pozicionēšanas spēju ar īpaši klusu darbību. Pakāpju motori ir lieliski piemēroti precīzai kustību kontrolei, taču līdz šim to negatīvie aspekti ir bijuši to radītais troksnis. Izmantojot Edelkrone motorizētās ierīces, jūs iegūsit pasaulē precīzāko pozicionēšanu ar klusāko veiktspēju.

Darbieties ar lietotni edelkrone

Edelkrone lietotne gudri skenē apkārtnē pieejamās ierīces un automātiski savieno pārī ar tām, nodrošinot vienu ekrānu, lai kopā vadītu visas ierīces.

Saskarne ir ļoti vienkārša.

Lieliski darbojas arī ar edelkrone kontrolieri 

Ja nevēlaties izmantot tālruni (lietotne Edelkrone) un jums ir nepieciešams īpašs risinājums, Edelkrone Moco kontrolieris būs jūsu labākais draugs. Saderīgs ar visiem motorizētajiem edelkrone slīdņiem, strēlēm, galvām un dollijām, Edelkrone Moco kontrolieris ļauj viegli kontrolēt jebkuru šo ierīču kombināciju.

Produkta veidsVideo celtņi
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock