RolandV-800HDMKIIMulti-formatVideoSwitcher

  • - Līdz 16 ieejām, 8 krustpunktiem (4 SDI/kompozīta 4 DVI-I/HDMI)
  • - 6 izejas (2 SDI 2 DVI RGB Composite) Vienlaicīga izeja
  • - Specializēta vairāku skatu monitora izeja
  • - Augstas kvalitātes 4:4:4/10 bitu apstrāde
  • - 1080p/i, WUXGA apstrāde
  • - 1 M/E (KEY, PinP) AUX vai DSK
  • - Kadru sinhronizācija & Scaler visās ieejās un izejās
  • - 3G, HD, SD 3 režīmu SDI (saderīgs ar 3G-SDI A/B līmeni)
  • - DVI-D/RGB/HDMI saderīgs
  • - Ievades signāla statusa apstiprinājuma LED
  • - Saderīgs ar HDCP
  • - Divi aktīvi nekustīgi attēli no sešpadsmit nekustīgo attēlu atmiņām
  • - Desmit piešķiramie krustpunktu punkti
  • - AUX kopnes slēdzis

Roland V-800HD MK II daudzformāta video komutators

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

1041545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 15 - 28 darba dienas

18929
Roland

Jauns

25.05 - 01.07.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
26.05 - 02.07.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
26.05 - 02.07.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
25.05 - 01.07.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
10415.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Roland V-800HD MK II daudzformāta video komutators

Atjaunināts interfeiss uzlabotai darba plūsmai ar daudzpusīgo daudzformāta video komutatoru V-800HD. Jaunie AUX kopnes deleģēšanas slāņu slēdži uzlabo gan pārskatāmību, gan lietojamību.

Tiešraides pasākumu producēšana
Lai nodrošinātu tiešraides pasākumu norisi, ir jābūt gataviem pastāvīgi mainīgam ieejas avotu klāstam. V-800HD MK II ir aprīkots ar mērogošanas funkciju katrai ievadei un plašu kopējo video savienotāju klāstu, kas ļauj automātiski noteikt, mērogot un pēc vajadzības pielāgot kameras, datu un viedierīču avotus ar dažādu izšķirtspēju un kadru ātrumu. Katras ieejas precīzu pozīcijas regulēšanu var iestatīt reāllaikā, izmantojot pozicionēšanas vadības džoijstiku vai izvēlnē, kas tiek parādīta daudzfunkcionālajā skatierīcē.

Lekcijas, sanāksmes un prezentācijas
V-800HD MK II 4:4:4/10 bitu apstrāde nodrošina pikseļu precīzas krāsas, padarot to par ideālu komutatoru lieliem ekrāniem, kas pārsniedz 300 collas, un nodrošina, ka augstas izšķirtspējas datu avotu asas detaļas tiek asi izvadītas uz mūsdienu LED displejiem ar mazu punktu soli.

Jaunais AUX kopnes izvēles slānis ļauj vieglāk nekā jebkad agrāk nosūtīt avotu uz otru izejas galamērķi, piemēram, uzticamības monitoru, prezentētāja piezīmju displeju, otru displeju vai pārpildītām telpām.

Zāle, teātris, baznīca
V-800HD MK II ir arī jaudīgs risinājums uzstādīšanai telpās, kurās ir gan profesionāli, gan nepieredzējuši operatori. Sarežģītus iestatījumus var izsaukt ar viena pieskāriena atmiņas izsaukšanas funkciju, un vienkāršais interfeiss atvieglo darbības uzsākšanu un lietošanu bez apmācības. Krusta punktiem var piešķirt divus nekustīgus attēlus, izvēloties no 16 iekšēji saglabātajiem attēliem. Tas ir noderīgi uzņēmuma vai iestādes logotipu un drošības slaidu attēlošanai. V-800HD MK II arī ļauj viegli izveidot līdz pat 3 "leņķiem" no vienas kameras avota, izmantojot augstas izšķirtspējas daudzkārtējas tālummaiņas funkcijas mērogošanu.

Tiešraides pārslēgšana
Mūsdienu tīmekļa pārraidēm ir nepieciešami dažādu formātu kameru un datoru avoti. V-800HDMKII vienlaicīgi atbalsta 1080i, 1080p, 720p, 480i/p video izšķirtspējas un līdz pat WUXGA datora datu izšķirtspējas, kas ļauj izpildīt augstas kvalitātes tīmekļa pārraides prasības. Iebūvētās PnP un Key Compositing funkcijas ir ideāli piemērotas informatīvu mācību instrukciju un ziņu tīmekļa pārraižu veidošanai.

Zvaigžņota attēla kvalitāte 1080p izšķirtspējā (3G-SDI)
Atbalsta 1080p video signālus ar bitu pārraides ātrumu līdz pat 3 Gb/s - divreiz vairāk nekā parastā HD. Pārliecina par visu kameras un datora avotu augsta reālisma un augstas detalizācijas spilgtumu.

Patiesa daudzformāta veiktspēja
Nav nepieciešams konvertēt ievades avotu, lai tas atbilstu video izejas formātam. Iebūvētie mērogošanas procesori paaugstina un pazemina jebkura video avota izšķirtspēju līdz optimālajai izšķirtspējai.

Pilns savienojamību klāsts
V-800HD MK II atbalsta lielu skaitu ieejas formātu, sākot no analogā līdz digitālajam, ar visiem nepieciešamajiem savienotājiem. SDI savienotāji ir piemēroti 3G, HD un SD. DVI-I savienotāji pilnībā nodrošina DVI-D, DVI-A un pat HDMI, izmantojot vienkāršu HDMI/DVI adapteri. Mini D-Sub 15 pin tipa savienotājā var savienot SD/HD komponentu, kā arī datora ievadi, izmantojot RGB.

Aprīkots ar AUX kopnes slēdzi
Viegli pārslēdziet avotus, kas pieslēgti pieskaitāmajām AUX izejām, izmantojot šim nolūkam paredzētos AUX slāņa slēdžus. Tas ir ideāli piemērots, lai izvēlētos, kurš avots tiks nosūtīts uz uzticamības monitoru vai sekundāro galamērķi.

4:4:4:4/10 bitu iekšējā apstrāde
V-800HD MK II izmanto 4:4:4/10 bitu iekšējo signālu apstrādi. Tas ļauj veikt kompozīciju un izvadīšanu, nesamazinot augstas detalizācijas RGB signālus, kas tiek vadīti no datora. Rezultāts ir ass, nesadrumstalots video un teksta attēls pat uz lieliem ekrāniem un LED displejiem. V-800HD MK II nodrošina augstu attēla kvalitāti visdažādākajiem lietojumiem, sākot no tiešraidēm un beidzot ar pasākumu demonstrēšanu.

Jaunizstrādāts atslēgas kompozīcijas dzinējs
Līdztekus modernizētai iekšējai signālu apstrādei ir iekļauts arī nesen izstrādāts atslēgu konstruktors. Chroma Key ļauj regulēt fāžu diapazonu, hroma krāsas daudzumu un citus parametrus, pamatojoties uz HSV krāsu telpu, kas ir cieši saistīta ar cilvēka hromatisko izjūtu. Tas ļauj sasniegt augstas kvalitātes un stingru hroma atslēgas kompozīciju pat tad, ja tiek izmantoti 1080p video avoti. Turklāt V-800HD MK II var pieņemt ārējo atslēgu. Tas atraktīvi komponē krāsainus CG virsrakstus un gradācijas/caurspīdīguma klipus, ļaujot jums sasniegt vēl iespaidīgākus vizuālos efektus.

Multiviewer izeja avota uzraudzībai
Multiviewer izeja ļauj uzraudzīt visu ieejas avotu statusu, kā arī programmas un priekšskatījuma izeju. Ērtais HDMI savienotājs ļauj izmantot viegli pieejamu un cenas ziņā pieņemamu monitoru.

Iebūvēts HDCP režīms
Atskaņojot Blu-ray disku, kas satur komerciālu saturu vai digitālās apraides programmas, digitālā izeja tiek kodēta, izmantojot HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), kas ir viens no autortiesību aizsardzības līdzekļiem. Tas nozīmē, ka komutatori, kas nav saderīgi ar HDCP, šādu video saturu neatspoguļos un nepārraidīs pat gadījumos, kad no autortiesību īpašnieka ir saņemta atļauja izmantot tiešraidē. Lai atrisinātu šo problēmu, V-800HD MK II ir aprīkots ar īpašu režīmu, kas oficiāli atbalsta HDCP. Paneļa indikators ļauj pārbaudīt darbības stāvokli, kad ierīce darbojas HDCP režīmā.

Augstas klases veiktspēja jebkurai situācijai
Izcila un viegli lietojama saskarne efektu pārvaldībai un pārslēgšanai, lai sasniegtu lieliskus rezultātus.

Daudzkārtēja tālummaiņa
Izmantojot koplietošanas ieejas funkciju, 1. kanāla video var piešķirt 2. līdz 4. kanālam, bet 5. kanāla video - 6. līdz 8. kanālam. Katras ieejas mērogošanas skala var palielināt jebkuru video attēla pozīciju, nodrošinot virtuālu daudzkameru vidi. Tas rada iespaidu, ka ir pievienotas papildu kameras.

Midi vadība
Varat izmantot MIDI, lai sasaistītu V-800HD MK II ar citiem produktiem, tostarp Roland V-Mixing sistēmu un pat citu V-800HD MK II.

Komplektācijas saturs:
- V-800HD MK II komutators
- Barošanas vads
- Statīva stiprinājuma leņķis (x2)
- Īpašnieka rokasgrāmata

Produkta veidsVideo Mikseris
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse