AdapterHDMIVentionFemaleHDMItoMaleDisplayPort,4K@30Hz,(Black)HBPB0

Ar šo adapteri klēpjdatora DP pieslēgvietu ātri pārveidojiet par HDMI pieslēgvietu, lai varētu ērti pievienot ierīci lielākam ekrānam. Produkts atbalsta 4K izšķirtspējas video un nodrošina augstas kvalitātes audio. Tas garantē pārraidi bez traucējumiem un ļauj kopēt attēlu spoguļattēla režīmā un rādīt divus dažādus attēlus pagarinājuma režīmā. Tā izturīgā konstrukcija nozīmē, ka varat to droši izmantot kopā ar savām ierīcēm.

Adapteris HDMI Vention HDMI sievišķā uz vīrišķo Display Port, 4K@30Hz, (melns) HBPB0

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

645 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

26080
HBPB0
6922794752610
Vention

Jauns

02.05 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Vention HDMI adapteris, no HDMI sievišķā uz Display Port vīrišķo, 4K@30Hz (melns)

Ar šo adapteri ātri pārveidojiet klēpjdatora DP pieslēgvietu par HDMI pieslēgvietu, lai jūs varētu viegli pievienot ierīci lielākam ekrānam. Produkts atbalsta 4K izšķirtspējas video un nodrošina augstas kvalitātes audio. Tas garantē pārraidi bez traucējumiem un ļauj kopēt attēlu spoguļattēla režīmā un rādīt divus dažādus attēlus pagarinājuma režīmā. Tā izturīgā konstrukcija nozīmē, ka varat to droši izmantot kopā ar savām ierīcēm.

Uzticieties uz kvalitāti

Izstrādājums izceļas ar izturīgu konstrukciju - tā savienotājs ir pārklāts ar zeltu, kas padara to izturīgu pret nodilumu un nodrošina stabilu pārraidi. PVC pārklājums garantē izturību, tāpēc adapteris noteikti pavadīs jūs gadiem ilgi. Izstrādājums ir gatavs lietošanai uzreiz pēc pievienošanas - nav nepieciešams uzstādīt papildu kontaktdakšas!

Izbaudiet attēlu uz lielā ekrāna

HDMI uz DP adapteris ir vienkāršs risinājums HDMI pieslēgvietas trūkuma novēršanai jūsu ierīcēs. Ar tā palīdzību jūs varat viegli savienot savu aprīkojumu, lai pārslēgtu attēlu, piemēram, no klēpjdatora uz televizoru vai monitoru. Adapteris ļauj pārraidīt video 4K formātā, nodrošinot izcilu kvalitāti bez traucējumiem.

Divi displeja režīmi

Adapteris atbalsta attēla rādīšanu divos režīmos. Varat kopēt attēlu, piemēram, no klēpjdatora uz lielā ekrāna spoguļrežīmā Mirror, un izmantot papildu monitoru kā darbvirsmas paplašinājumu režīmā Extend, kas būs īpaši noderīgs daudzuzdevumu veikšanai. Pārbaudiet, cik tas ir ērti!

Produkta veidsVideo Mikseris

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse