Video mikseri - Blackmagic Design ATEM 2 M/E Advanced Panel 40 SWPANELADV2ME40 - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Līdz 40 atsevišķām ievades pogām ar pielāgotām uzlīmēm un krāsām.
  • Pārejas vadība ātrai pārejas stilu izvēlei.
  • Ātri izvēlieties tīrīšanas stilus no sistēmas vadības LCD displejiem.
  • Atbalsta DVE pārejas un pozicionēšanu ar džokstiku.
  • Ietver fader joslu manuālai pāreju kontrolei.
  • Ietver atsevišķu sistēmas vadības LCD displeju katrai M/E rindai.
  • Atbalsta tiešu makroprogrammu aktivizēšanu katrā atlases kopnē.

Blackmagic Design ATEM 2 M/E Advanced Panel 40 SWPANELADV2ME40

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

1008545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

52641
SWPANELADV2ME40
9338716007862

Jauns

iespējams pēc 03.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 02.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 02.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 03.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
10085.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Jaunie 30 un 40 pogu modeļi ATEM 2 M/E Advanced Panel ir pietiekami lieli, lai lietotājam būtu pieejami lielākajiem ATEM komutatoriem paredzēti vadības elementi, taču tie ir kompakti, lai ietilptu jebkurā studijas telpā. Lai gan ietvertas tās pašas funkcijas, kas ATEM 2 M/E Advanced panelī, kuram ir 20 ieejas pogas, šie jaunie modeļi ir platāki un tiem ir 30 un 40 ieejas pogas. Abos modeļos joprojām ir vairāki LCD displeji pielāgotām pogu uzlīmēm, vairāki atsevišķi sistēmas vadības LCD displeji, 2 t-bar fader vadības elementi un daudz kas cits.

ATEM Advanced Panels paver plašākas ATEM Constellation iespējas, jo tie sniedz klientiem milzīgas kontroles iespējas, ļaujot iestatīt sarežģītākus efektus. Tas ir arī patīkamāks darba veids, jo klientiem ir pieejamas fiziskas apraides kvalitātes pogas, slēdži un t-bar faderis, lai klienti varētu piekļūt visām komutatora funkcijām vienlaicīgi.

ATEM Constellation ir izstrādāts tā, lai klientiem nodrošinātu vismodernāko tiešraides komutācijas darbplūsmu. Iekšēji ATEM Constellation ir atsevišķas programmu un priekšskatīšanas kopnes, ko klienti var izmantot, lai ātri un precīzi pārslēgtu avotus.

Izvēloties pārejas veidus, sistēmas vadības LCD ekrānā tiek parādītas attiecīgās pārejas opcijas, lai klienti varētu mainīt tās parametrus, neizmantojot sarežģītas izvēlnes. Tas viss ir pieejams uzreiz. Tas sniedz klientiem vairākus pārslēgšanas veidus. Klienti var pat griezt tieši programmas kopnē. Ar ATEM uzlabotajiem paneļiem klienti saņem visas klientiem nepieciešamās vadības ierīces, lai ātri piekļūtu visiem pārejas veidiem.

ATEM pārslēdzēji sniedz klientiem plašu pārejas stilu klāstu. Ir iekļautas standarta SMPTE pārslēgšanās, un pārslēgšanās var būt ar malu mīkstināšanu, lai nodrošinātu vienmērīgas, sapņainas pārejas, kas ir daudz aizraujošākas nekā vienkāršas šķērsgriezuma izšķīdināšanas. Iemērcēšanas pārejas rada iemērcēšanas uz krāsu efektu, taču, tā kā klienti var iemērcēt uz jebkuru video avotu, klienti var radīt patiešām inovatīvus efektus. DVE pārejas izmanto DVE, lai radītu trakas kustības, kurās pārvietojas viss priekšplāna attēls. T-bar fader ļauj klientiem pat manuāli pozicionēt pāreju, nodrošinot pilnīgu kontroli.

Uzlabosiet savas noslaucīšanas pārejas, piekļūstot parametriem, lai pārveidotu tās aizraujošos efektos. Lai gan klienti var izvēlēties noslaucīšanas modeli tieši LCD displejā, klienti var arī pievienot daudz pielāgojumu, lai pielāgotu to ražošanas stilam. Klienti var pat izmantot speciālo vadības sviru, lai iestatītu precīzu slaucīšanas modeļa pozicionēšanu.

ATEM uzlabotie paneļi ir ideāli piemēroti DVE pozicionēšanai, lai izveidotu pielāgotus attēla efektus, jo tajos ir iekļauts džojistiks. Klienti var arī izmantot LCD ekrānā esošās regulējamās pogas un izvēlnes, lai pielāgotu DVE pozīciju, izmēru un citas DVE funkcijas, piemēram, apgaismojuma un pilienu ēnu efektus. DVE var iestatīt tā, lai grafikas attēli ielidotu kadrā vai izvēlētos kādu no iepriekš ieprogrammētajām push and squeeze pārejām.

Ergonomiski izstrādātā t-veida vadības josla ļauj klientiem perfekti vadīt pārejas kā dzīvā priekšnesuma daļu. Dažkārt tiešraides emocijas nozīmē, ka klientiem ir nepieciešams sajust pāreju, lai to perfekti sinhronizētu ar kameras operatoriem un talantiem. Līdzīgi kā diriģents, viņu ATEM Constellation ir daļa no izrādes un nosaka noskaņu, kad notiek darbība.

Pārvietojiet elementus pa ekrānu, izmantojot džoistiku. Izmantojot pilnu 3 asu kontroli, klienti var regulēt X, Y un Z pozīcijas noslaukšanas modeļiem un pozicionēt ATEM Constellation DVE. Džoistikas vadība ar DVE ir ideāli piemērota, lai pozicionētu video tiešraidi pār video. Izmērot izmēru, pozicionējiet uz augšu uz leju vai pa kreisi un pa labi, lai panāktu perfektu attēla efektu. Klienti var arī izmantot džoistiku, lai pārvietotu DVE un ievadītu sākuma un beigu atslēgkadra ekrāna pozīcijas saviem pielāgotiem animētiem DVE kustības elementiem.

Katram sistēmas vadības LCD ir tiešās piekļuves tastatūra ar pogu katrai funkcijai, kā arī LCD un mīkstās pogas un pogas. Ir pieejami simtiem komutatora parametru taustiņvadiem, pārejas izvēlei, DVE, krāsu ģeneratoriem, kā arī komutatora video standartam, vairāku skata veidu iestatīšanai un pat ieejas pogas pārzīmēšanai. Klienti var pat saglabāt un izsaukt 10 individuālus paneļa iestatījumus un saglabāt tos panelī.

Vēl viena ATEM Advanced paneļa priekšrocība ir iebūvētie makroprocesori, kuros klienti var ļoti viegli ierakstīt savus pielāgotos makroprocesorus un ar pogas nospiešanu iedarbināt to atskaņošanu. Tas nozīmē, ka klientiem nav nepieciešams izmantot datoru, lai strādātu ar makroekrāniem, jo klienti tos var iedarbināt no tā paša aparatūras paneļa, no kura klienti pārslēdzas. Klienti var iestatīt dažādus makrouzdevumus, kas iedarbināmi ar katru makro pogas taustiņu, un zem pogām esošajā plānajā LCD ekrānā tiks parādīts, kurai pogai klients ir piešķīris makrouzdevumu.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock