Video mikseri - Blackmagic Design ATEM 4 M/E Constellation 4K SWATEMSCN2/2ME4/4K - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Uzlabots dizains ar iebūvētu priekšējā paneļa vadības ierīci.
  • 40 standartiem atbilstošas konvertētas 12G-SDI ieejas.
  • 24 pielāgojamas 12G-SDI izejas.
  • USB izeja darbojas kā tīmekļa kamera un atbalsta visas video programmatūras.
  • 4 neatkarīgas multivides ar vairākām izkārtojuma iespējām.
  • 4 neatkarīgi DVE.
  • Profesionāls sarunu nodrošinājums, kas saderīgs ar ClearCom un RTS.
  • Iekšējie multivides nesēji fotoattēliem un kustīgu grafiku.
  • Ietver 16 ATEM Advanced Chroma Keyers.
  • 2 SuperSource daudzslāņu procesori.
  • 12G-SDI ar dažādu ātrumu visiem HD un Ultra HD televīzijas standartiem līdz 2160p60.
  • Iebūvēts 156 kanālu Fairlight audio mikseris.
  • Saderīgs ar visiem ATEM aparatūras vadības paneļiem.

Blackmagic Design ATEM 4 M/E Constellation 4K SWATEMSCN2/2ME4/4K

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

941995 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

52643
SWATEMSCN2/2ME4/4K
9338716008425

Jauns

iespējams pēc 03.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 03.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 03.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 03.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
9419.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

ATEM 4 M/E Constellation 4K ir Ultra HD modelis no ATEM Constellation saimes ar 40x 12G-SDI standartu konvertētām ieejām ar atbalstu standartiem līdz Ultra HD 2160p60. Šim jaunajam 4K modelim ir tādas pašas jaudīgas funkcijas kā ATEM 4 M/E Constellation HD, un tam ir 24x 12G-SDI papildu izejas, 16x augšupējie ATEM uzlabotie hroma keijeri, 4x lejupējie keijeri, 4x Ultra HD multivides atskaņotāji, 2x SuperSource procesori un citi. Pieejams no 6/2023. gada.

ATEM Constellation komutatoriem ir kompakts statīva dizains ar iebūvētu vadības paneli. Tas nodrošina komutatora vadību, kas ir ļoti svarīgi uzstādīšanas laikā vai ārkārtas situācijās. Komplektā ir arī liels LCD displejs, lai klienti varētu redzēt programmas izvades un mainīt komutatora iestatījumus, izmantojot ekrāna izvēlnes. Komutatora aizmugurējā daļa ir aprīkota ar SDI ieeju, SDI papildu izeju, balansēta audio un Ethernet savienojumiem, kas paredzēti vadībai. Augstākajā 4 M/E modelī ir pat RS-422 sērijveida vadībai un MADI digitālā audio savienojumi.

Priekšējā panelī ir iebūvēts vadības panelis, tāpēc klienti var vienkārši pieiet un jebkurā laikā vadīt ATEM Constellation. Turklāt priekšējā paneļa vadības pogas ir tāda paša augstākās kvalitātes tipa, kādas tiek izmantotas pilna izmēra paneļos, tāpēc tās ir ļoti uzticamas. Klienti no priekšējā paneļa var pat kontrolēt taustiņvadus, multivides un melnās krāsas maiņu. Turklāt priekšējā paneļa LCD displejs un izvēlnes pogas ļauj piekļūt gandrīz visām komutatora darbības funkcijām.

ATEM Constellation saimē ir modeļi ar līdz pat 40 neatkarīgām SDI ieejām, un katrai ieejai ir savs īpašs augšupvērsts un krustenisks pārveidotājs. Tas nozīmē, ka jebkuru 1080p ieejas avotu ir iespējams konvertēt uz komutatora video standartu. Tas nozīmē, ka klienti var uzstādīt katru komutatora SDI ieeju ar atšķirīgu televīzijas standartu, un visas ieejas vienkārši darbosies.

ATEM Constellation saimes komutatoriem ir milzīgs skaits pilnībā neatkarīgu SDI izeju. Pat mazajam 1 M/E modelim ir 6x 3G-SDI izejas. Tad 2 M/E modelim ir 12x 3G-SDI izejas, bet 4 M/E modelim ir 24x 3G-SDI (HD versijai) vai 12G-SDI izejas (4K variantam). Šīs SDI izejas ir ļoti jaudīgas, jo klienti var neatkarīgi novirzīt jebkuru SDI ieeju vai jebkuru iekšējo avotu uz katru SDI izeju. Vai arī izmantot SDI izejas ISO ierakstītājiem, kur katrs klājs saņems resinhronizētu komutatora ieeju ar atbilstošu laika kodu. Visās SDI izejās ir programmas audio, RP-188 laika kods, SDI kameras vadība, signāls un atgriezeniskā saite.

Iebūvētais multiview ļauj klientiem vienā monitorā pārraudzīt vairākus avotus. 1 M/E modelī ir 1 multivīrs, 2 M/E modelī ir 2 neatkarīgi multivīrs, bet 4 M/E modelī ir 4 neatkarīgi multivīrs. Visas ārējās SDI ieejas, kā arī visus iekšējos video avotus var novirzīt uz jebkuru skatu. Visus multivieros var pilnībā pielāgot, un tos var neatkarīgi iestatīt uz 4, 7, 10, 13 vai 16 vienlaicīgiem skatiem. Klienti var katrā skatā kā pārklājumu pievienot avota marķējumu un VU mērītājus. Turklāt sarkanā un zaļā apmalē uz katra skata būs redzams tally, lai klienti zinātu, kādi avoti ir ēterā.

ATEM Constellation HD ietver plašu apraides kvalitātes dabisko pāreju klāstu, piemēram, miksēšanu, pārbīdi, noslaucīšanu un citas. Visas pārejas var pielāgot sistēmas vadības izvēlnēs, pielāgojot robežas krāsu, robežas platumu, pozīciju, virzienu un daudz ko citu. ATEM Constellation komutatorā ir jaudīgs digitālo video efektu procesors DVE pārejām, ko var izmantot, lai izspiestu pašreizējo attēlu no ekrāna, atklājot zem tā jaunu video. DVE var pat izmantot, lai radītu grafiskas noslaucīšanas pārejas.

Lai apkalpes strādātu kā vienota radošā komanda, ATEM Constellation ir iebūvēta atgriezeniskā saziņa. Pārrunu sistēma atbalsta 5 kontaktu XLR austiņu savienotāju, kā arī aizmugurē iebūvētu RJ12 savienotāju, kas nodrošina saskarni ar nozares standarta pārrunu sistēmām, piemēram, ClearCom vai RTS. Klienti var pilnībā kontrolēt sarunas, tostarp programmas un inženiertehniskās cilpas, sānu toņu kontroli, lai dzirdētu austiņās austiņu mikrofonu un programmu miksēšanu. ATEM Constellation HD atbalsta arī SDI talkback, kas izmanto SDI 15. un 16. kanālu divvirzienu komunikācijai ar Blackmagic Design kamerām. Klienti var pat izmantot 13. un 14. kanālu inženiertehniskajam sarunu režīmam.

Iebūvētajā multivides datu fondā tiek saglabātas apraides kvalitātes RGBA grafikas un animācijas, ko var uzreiz atskaņot ar 2 vai 4 multivides atskaņotājiem. Iebūvētajā multivides fondā tiek glabāta grafika izmantošanai ar multivides atskaņotājiem, un 1 M/E modelī var saglabāt 20 kadrus un 200 kadru animācijas, 2 M/E modelī var saglabāt 40 kadrus un 400 kadru animācijas, bet 4 M/E modelī var saglabāt 60 kadrus un 600 kadru animācijas.

ATEM Constellation ir ideāli piemērots ziņu vai virtuālo uzņemšanas laukumu darbam, jo tajā ir daudz ATEM uzlaboto taustiņrādītāju augstas kvalitātes hroma vai luminiscences taustiņrādītāju. Hroma atslēgas taustiņrādis ir neticami jaudīgs, un tam ir krāsu atlasītājs, lai atlasītu fona krāsas automātiskai atslēgas parametru ģenerēšanai. Klienti var precīzi kontrolēt malas un atspīdumu, un ir pat priekšplāna krāsu korektors, lai klienti varētu saskaņot priekšplāna slāņa "izskatu" ar fona slāni, padarot iespējamas viengabalainas kompozīcijas. Atslēgas taustiņattēlu var izmantot arī rakstu un DVE taustiņattēlu veidošanai. Klienti saņem 4 ATEM Advanced Keyers 1 M/E modelim, 8 ATEM Advanced Keyers 2 M/E modelim un 16 ATEM Advanced Keyers 4 M/E modelim.

Ar 4 augšupejošajiem hroma atslēgas taustiņinstrumentiem katrā M/E rindā klienti iegūst perfektu risinājumu virtuālo komplektu veidošanai. Ar tik daudziem ATEM uzlabotajiem hroma atslēgas taustiņinstrumentiem klienti var izmantot pa vienam taustiņinstrumentam katrai kamerai, lai izveidotu viengabalainu kameras kompozīciju virs pielāgotā fona. Pat 1 M/E modelim ir pietiekami daudz taustiņrādītāju, lai izveidotu 4 kameru virtuālo komplektu. Klienti var izmantot ārējos attēlu procesorus virtuālo kopu veidošanai vai pat izveidot fiksētu kameras virtuālo kopu, ielādējot iepriekš atveidotus nekustīgu attēlu fonus no multivides atskaņotājiem un multivides fondu. Klienti var iestatīt makrosistēmas, lai mainītu kameras un ielādētu pareizo fonu multivides atskaņotājos. Izmantojot tik daudz elastības, klienti var eksperimentēt, lai izmēģinātu dažādas studijas konfigurācijas.

Papildus M/E rindās esošajiem DVE, 2 M/E un 4 M/E modeļi ietver jaudīgus SuperSource daudzslāņu procesorus ar 4 papildu DVE slāņiem un fona slāni, kas visi parādās ATEM Constellation HD kā papildu ieejas avots. Katram SuperSource DVE var izmantot jebkuru komutatora videoieeju, un tad tas viss tiek slāņots kopā pār multivides pūla pielāgotu fonu. SuperSource ir gluži kā papildu daudzslāņu VFX komutators. SuperSource ir ideāli piemērots, lai intervijas demonstrētu attēlu attēlos, jo klienti var iestatīt efektu, vienlaikus saglabājot galvenos DVE brīvus citiem uzdevumiem. ATEM 4 M/E Constellation ir pat 2 pilnīgi neatkarīgi SuperSource procesori.

SDI ieejas apstrādā arī iebūvēto audio un miksē audio no visām video ieejām. Turklāt programmas izejās ir ietverta sarunu atpakaļsaite, atskaites un kameras vadības informācija. Tas nozīmē, ka klienti var pieslēgt jebkuru no komutatora SDI izejām atpakaļ kamerai programmas atgriešanai, kameras kontrolei un sarunu režīmam.

Pateicoties iebūvētajam Fairlight audio mikserim, ATEM Constellation ļauj veikt ļoti sarežģītu dzīvās skaņas miksēšanu. Iebūvētajam mikserim ir līdz pat 156 ieejas kanāliem, kas ir lielākais audio mikseris tiešraides komutatorā. Audio tiek atdalīts no visām SDI video ieejām un nodots audio mikserim. Pēc tam 4 M/E modelim ir papildu audio miksera ieejas kanāli MADI audio ieejām. Katram ieejas kanālam ir augstākās kvalitātes 6 joslu parametriskais ekvalaizeris un kompresors, ierobežotājs, paplašinātājs un trokšņu vārti, kā arī pilnīga panoramēšana. Klienti saņem papildu kanālus analogajai ievadei, sarunu mikrofonam un multivides atskaņotājiem. Visu šo audio jaudu var kontrolēt, izmantojot ATEM programmatūras vadības paneli vai Mackie saderīgu paneli.

ATEM programmatūras vadības panelis nodrošina klientiem pilnīgu komutatora kontroli, un tas ir iekļauts bez maksas. ATEM programmatūras vadības panelim ir skaista dizaina saskarne ar vizuālu pārslēdzēju un parametru paletēm ātrai regulēšanai. ATEM programmatūras vadības panelis ļauj klientiem piekļūt arī kameras vadībai, audio miksēšanai, multivides, makro programmēšanai un pat HyperDeck diska ierakstītāju vadībai. Klienti var pat saglabāt pilnu komutatora stāvokli XML failu veidā, turklāt visi multivides kopijas tiek dublētas no multivides fonda.

Visās M/E pogu rindās ir integrēti LCD displeji dinamiskai ievades pogu marķēšanai. 1 M/E modelim ir viena M/E rinda ar 10 ievades pogām. 2 M/E modelim ir 2 M/E rindas ar 20 ievades pogām. Masīvajam 4 M/E modelim ir 4 M/E rindas ar 40 ievades pogām katrā rindā un 4 neatkarīgi sistēmas vadības LCD ekrāni.

Atšķirībā no citiem komutatoriem visas funkcijas ir iekļautas pirkuma cenā. Tas nozīmē, ka klienti saņem visas funkcijas, kas ir pilnībā iespējotas un vienmēr gatavas lietošanai. Klientiem nav jāmaksā licences maksa, lai varētu izmantot funkcijas, un nav nekādu pastāvīgu ikmēneša izmaksu. Tas nozīmē, ka lietotājiem nekad nenotiks tā, ka licences termiņš beigsies 5 minūtes pirms programmas palaišanas. Uzlabotās funkcijas, piemēram, multiview, SuperSource, DVE vai ATEM Advanced Keyers, ir vienmēr iespējotas un vienmēr gatavas lietošanai.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock