Video mikseri - Blackmagic Design ATEM Television Studio 4K8 SWATEMTVSTC/K4K8 - ātri pasūtīt no ražotāja
  • 8 ieeju 12G-SDI UHD 4K60 tiešraides komutators
  • Pārstrādātas pogas un izkārtojums
  • Straumēšanas atbalsts, USB & M.2 ierakstīšana
  • Blackmagic Cloud integrācija
  • Tīmekļa kameras atbalsts, darbojas ar Blackmagic OS
  • 12G-SDI & HDMI multivizuālās izejas
  • Audio miksēšana, pārejas, T-Bar, AUX
  • Pielāgojami elektroniskie LCD displeji
  • Studijas kameras vadība
  • Timecode, MADI, Talkback

Blackmagic Design ATEM Television Studio 4K8 SWATEMTVSTC/K4K8

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

485944 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

52646
SWATEMTVSTC/K4K8
9338716008432

Jauns

iespējams pēc 03.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 02.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 02.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 03.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
4859.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

ATEM Television Studio 4K8 tiešraižu komutators apvieno visas lieliskās ATEM Television Studio HD apraides funkcijas ar papildu atbalstu Ultra HD standartiem līdz 2160p60. ATEM Television Studio 4K8 aprīkots ar 8 konvertētām 12G-SDI ieejām, 10 x 12G-SDI papildu izejām ārējiem ierakstītājiem un 4 portu 10G Ethernet komutatoru. Tā atbalsta arī tiešraides tiešraidi, atgriezenisko saziņu un papildu iekšējo tīkla krātuvi, kā arī džoistiku precīzai DVE kontrolei.

Blackmagic Design ATEM Television Studio 4K8 ir profesionāls tiešraides komutators, kas iebūvēts apraides vadības panelī, tāpēc to var izmantot augstas klases darbiem, vienlaikus tas ir ļoti pārnēsājams. Tas nozīmē, ka klienti to var izmantot nelielās telpās, kur nav piekļuves aprīkojuma plauktiem vai apraides furgoniem. Klienti saņem jaudīgu komutatoru ar 8 standartiem atbilstošām konvertētām 12G-SDI ieejām, 10 x 12G-SDI palīgizejām, 4 hroma taustiņvadiem, 2 pakārtotiem taustiņvadiem, SuperSource, 2 multivides atskaņotājiem un daudzām pārejām. Turklāt tas ietver veselu televīzijas studiju ar tādām funkcijām kā aparatūras straumēšana, ierakstīšana, audio mikseris, talkback, multiview un papildu iekšējā tīkla koplietošanas krātuve. Multivides fonds var saturēt 20 HD vai Ultra HD izšķirtspējas kadrus. Jaunajā ATEM Television Studio 4K8 modelī animācijas un stingeru kustīgās grafikas klipi var būt līdz 800 kadriem 720HD, 400 kadriem 1080HD un 200 kadriem 2160 Ultra HD.

Kompakts dizains, jaudīgas funkcijas

Lai gan ATEM Television Studio 4K8 ir kompakta konstrukcija, tajā joprojām ir ļoti jaudīgas apraides funkcijas. Klienti saņem modernu apraides klases komutatoru ar iebūvētu ATEM Advanced Chroma Keyers, Fairlight audio mikseri, DVE, grafikas statisko atmiņu un daudz ko citu. Lielāko daļu funkciju var vadīt no priekšējā paneļa vai arī klienti var izmantot bezmaksas ATEM programmatūras vadības programmu Mac vai Windows operētājsistēmā, lai piekļūtu vēl vairāk funkcijām. Veicot nelielu jautru eksperimentēšanu, ikvienam ir iespējams izveidot augstas kvalitātes tiešraides televīzijas tiešraidi.

Klienti var izvēlēties kādu no aizraujošām pārejām, piemēram, izšķīdināšanu, vai dramatiskākiem efektiem, piemēram, pārrāvumu uz krāsu, DVE izspiešanu un DVE izstumšanu. Klienti var pat pievienot DVE, lai iegūtu attēlu attēla efektus ar pielāgotu grafiku. Ir arī multivides atskaņotāji, kas ļauj klientiem saglabāt grafikas ar alfa kanāliem virsrakstiem un grafikām, ko klienti var ielādēt kā tiešraides video ievades. Pēc tam klienti var tiešraidē straumēt rezultātus.

Integrēts vadības panelis

ATEM Television Studio 4K8 apvieno komutatoru un vadības paneli vienā ierīcē, tāpēc tas ir ļoti viegli pārnēsājams. Priekšējā panelī ir pogas avotu izvēlei, pāreju aktivizēšanai un video efektu iestatīšanai. Turklāt šīs pogas ir tādas pašas augstākās klases pogas, kādas izmanto dārgos apraides komutatoros. Klienti saņem arī iebūvētu t-veida joslu manuālai pāreju vadībai. Priekšējā panelī ir pat inovatīva audio miksera vadības zona ar tiešraides mērījumiem uz īpaša LCD displeja.

Media Pool

Iebūvētajā multivides datu fondā tiek saglabāti apraides kvalitātes grafikas un animācijas materiāli, kurus var atskaņot, izmantojot iebūvētos multivides atskaņotājus. Lai nodrošinātu visaugstāko kvalitāti, visi multivides līdzekļi atbalsta RGB krāsu telpu ar alfa kanālu, kas nodrošina caurspīdīgumu un slāņošanu. Multivides fondā var glabāt 20 HD/UHD izšķirtspējas nekustīgus, izsmalcinātus grafikas klipus animācijām un stingeriem var būt līdz 800 kadriem 720HD izšķirtspējā, 400 kadriem 1080HD izšķirtspējā un 200 kadriem 2160 Ultra HD izšķirtspējā.

Atslēgas un efekti

Viena no ATEM Television Studio priekšrocībām ir profesionālo iebūvēto video efektu klāsts. T-bar faideri var izmantot video efektu pārejai, vai arī klienti var veikt pāreju automātiski, nospiežot automātisko pogu. Ir iekļauts plašs SMPTE tīrītāju klāsts, kā arī jautri DVE efekti, kas, pārejot starp video avotiem, slaidina vai izspiež attēlu no ekrāna.

ATEM Television Studio ir ideāli piemērots ziņu un prezentāciju darbam uz filmēšanas laukuma, jo tajā ir 4 ATEM Advanced Chroma Keyers, kas nodrošina zaļā ekrāna atslēgas efektus. Hroma atslēgas taustiņinstrumenti ir neticami jaudīgi un ietver tādas funkcijas kā krāsu atlasītājs, lai atlasītu fona krāsas automātiskai atslēgas parametru ģenerēšanai. Klienti var precīzi kontrolēt malu un atspīdumu, un ir pat priekšplāna krāsu korektors, lai klienti varētu saskaņot priekšplāna un fona slāņus viendabīgām kompozīcijām. Atslēgas funkciju var izmantot arī rakstu un DVE atslēgu veidošanai.

Papildus DVE ATEM Television Studio ir arī jaudīgs daudzslāņu procesors SuperSource. SuperSource sniedz klientiem 4 papildu DVE slāņus plus fona slāni, kas visi kopā ir slāņoti kā papildu ieejas avots. SuperSource ir ideāli piemērots vairāku attēlu attēlos, kuros tiek intervēti cilvēki, jo klienti var iestatīt efektu tā, lai skatītājs redzētu katru intervēto personu vienā stilīgā grafikā.

Profesionāli savienojumi

Ar 8 12G-SDI videoieejām ATEM Television Studio 4K8 ļauj klientiem pieslēgt vairākas kameras dažādiem priekšnesuma skatiem. Videokameras ar SDI izejām, piemēram, Blackmagic Studio Camera vai Blackmagic URSA Broadcast G2, ir daudz kvalitatīvākas, jo tām ir labāka veiktspēja vājā apgaismojumā un tiek izmantoti profesionāli objektīvi. Visi video avoti tiks atkārtoti sinhronizēti ar komutatoru, pat ja tie darbojas ar dažādiem video standartiem. Viss vienkārši darbojas, tāpēc uzstādīšana uz vietas ir vienkārša un klientiem nav jāuztraucas par tehniskām problēmām.

ATEM Television Studio 4K8 ir aprīkots ar 8 neatkarīgām 12G-SDI ieejām, un katrai ieejai ir savs īpašs standartu pārveidotājs. Tas nozīmē, ka jebkuru 1080HD vai 720HD ieejas avotu ir iespējams konvertēt uz komutatora video standartu.

ATEM Television Studio ietver deviņas 3G-SDI programmu izejas, lai klientiem būtu pietiekami daudz savienojumu, lai uz visām kamerām nosūtītu atsevišķu programmas atgriešanas plūsmu. Tas ir svarīgi, jo SDI programmas atgriezenisko signālu izmanto, lai nosūtītu atpakaļ uz kamerām atskaites, sarunu un vadības informāciju. Klienti saņem arī 10 īpašas 12G-SDI palīgizvades skatuves monitoru un galveno ierakstītāju darbināšanai. Kameru pārraudzībai ir paredzēta īpaša 3G-SDI un HDMI izeja multivizuālajam skata režīmam.

Fairlight audio mikseris

Pateicoties iebūvētajam Fairlight audio mikserim, ATEM Television Studio HD ļauj veikt sarežģītu dzīvās skaņas miksēšanu. Iebūvētajā mikserī ir pietiekami daudz kanālu visām SDI ieejām, kā arī papildu kanāli XLR, RCA un MADI ieejām. Katram ieejas kanālam ir augstākās kvalitātes 6 joslu parametriskais ekvalaizeris, kompresors, ierobežotājs, paplašinātājs un trokšņu vārti, kā arī līmeņa un panorāmas regulatori. Audio mikseris ir ļoti jaudīgs, un to var regulēt no priekšējā paneļa, izmantojot īpašās audio miksera vadības ierīces un LCD displeju.

Multiview

ATEM Television Studio 4K8 ietver profesionālu multiview, kas ļauj klientiem redzēt visas videoieejas, priekšskatījumu un programmu vienā SDI vai HDMI monitorā. Katrā kameras skatā ir iekļauti atskaites indikatori, lai klienti zinātu, kad katrs avots ir ieslēgts ēterā, turklāt katram skatam ir pielāgotas etiķetes un audio mērītāji. Klienti var pilnībā pielāgot multivizuālā skata izkārtojumu ar līdz pat 16 vienlaicīgiem skatiem.

Straumēšana

ATEM Television Studio 4K8 ir iebūvēts aparatūras straumēšanas dzinējs, kas nodrošina tiešraidi globālai auditorijai. Tas nozīmē, ka klienti var tiešraidē straumēt uz tādiem pakalpojumiem kā YouTube, Facebook un Twitch ar labāku video kvalitāti un bez izkritušiem kadriem. Straumēšana darbojas, izmantojot Ethernet savienojumu ar internetu, vai arī klienti var pieslēgt viedtālruni, lai izmantotu mobilos datus.

Ierakstīšana uz ārējiem USB diskiem

ATEM Television Studio 4K8 atbalsta ierakstīšanu ārējos USB zibatmiņas diskos. Vai arī, ja ir uzstādīts papildu M.2 zibatmiņas disks, klienti var ierakstīt tieši iekšējā mākoņglabāšanas ierīcē. Iekšējā krātuve un visi ārējie USB diski būs pieejami koplietošanai, izmantojot vietējo Ethernet tīklu, lai citi cilvēki varētu strādāt ar tādiem pēcapstrādes uzdevumiem kā montāža, krāsu korekcija un grafikas sagatavošana. Visi ieraksti ir H.264 formātā ar AAC audio, kas nodrošina apraides kvalitātes video un nelielu failu izmēru. Aizraujoša funkcija ir pievienot ierakstu, kas ļauj klientiem no jauna sākt ierakstīšanu iepriekšējā failā, lai klienti varētu klientiem piegādāt vienu failu.

Tīmekļa kameras emulācija

Klienti var izmantot jebkuru video programmatūru ar ATEM Television Studio 4K8, jo USB savienojums emulē tīmekļa kameru. Tas nozīmē, ka klienti var pieslēgties datoram un izmantot jebkuru video programmatūru, kas darbojas ar tīmekļa kameru. Tas garantē pilnīgu savietojamību ar jebkuru video programmatūru un pilnā izšķirtspējā 1080HD kvalitātē.

ATEM programmatūras vadība

ATEM Software Control lietotne atklāj slēptās ATEM Television Studio 4K8 iespējas, nodrošinot piekļuvi visām komutatora funkcijām. ATEM Software Control ir vizuāla komutatora lietotāja saskarne ar parametru paletēm, lai veiktu regulējumus. Programmatūra ļauj klientiem pārslēgt tiešraidē, miksēt audio, koriģēt krāsu kamerās un pārvaldīt multivides. Klienti var arī izveidot un palaist sarežģītus makrouzdevumus, izmantojot programmatūru.

MADI

Ja lietotāji veido podkāstu studiju vai klientiem ir nepieciešams vairāk mikrofonu, tad ATEM mikrofonu pārveidotājs ļauj paplašināt audio ieeju. Tas tiek savienots ar ATEM Television Studio, izmantojot MADI portu, tāpēc nav nepieciešama sarežģīta iestatīšana, un klienti var ķēdes veidā savienot ierīces, lai pievienotu vairāk ieeju. Katram pārveidotājam ir 4 analogās ieejas ar mikrofonu/līniju izvēli un fantoma jaudu. Konstrukcijai ir apbrīnojama kvalitāte ar ārkārtīgi zemu trokšņu līmeni -129 dBV, dinamisko diapazonu 131 dB(A), zemiem kropļojumiem 0,002 nd vienmērīgām pielaidēm visos kanālos. Lai kopīgi paplašinātu dinamisko diapazonu, katrā ieejā tiek izmantoti pat 8 atsevišķi ADC. Turklāt tam ir jautra HDMI monitoringa izeja ar ritināmām audio viļņu formām.

ATEM Television Studio 4K8 funkcijas

  • Viss vienā komutatora un vadības paneļa konstrukcija
  • Atbalsta līdz pat 8 x 12G-SDI kameru pieslēgšanu
  • Iekšējie multivides nesēji kadriem un kustīgu grafiku
  • 8 x standarta konvertētas 12G-SDI ieejas
  • 9 x 3G-SDI programmas video izeja un 10 x 12G-SDI palīgieejas
  • 4 portu 10G Ethernet komutators
  • Audio mikseris atbalsta ierobežotāju, kompresoru, 6 joslu ekvalaizeru un daudz ko citu!
  • 16 veidu multivizuālais skats visu kameru uzraudzībai vienā monitorā
  • Tiešraide caur Ethernet vai mobilajiem tālruņiem, izmantojot USB
  • USB izeja darbojas kā tīmekļa kamera un atbalsta visas video programmatūras
  • Ierakstīšana USB zibatmiņas diskos vai papildu iekšējā mākoņglabāšanas ierīcē
  • Ietver bezmaksas ATEM programmatūras vadību operētājsistēmām Mac un Windows
  • Lokalizēta 13 populārajām valodām
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock