Video mikseri - Blackmagic Design VideoHub 12G 10x10 VHUBSMAS12G1010 - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Maršrutēšanas maršrutēšanas komutators ar nulles latentumu
  • 10 x 12G-SDI ieejas/10 x 12G-SDI izejas
  • Atbalsta līdz DCI 4K60 video
  • Apvieno SD, HD, UHD 4K & DCI 4K video
  • Vadība ar pogām, pogu, pogu & Ethernet
  • 2.2" Priekšējā paneļa LCD statusa displejs
  • SDI atkārtota bloķēšana, 1 RU forma
  • Ietver Videohub Mac/Windows programmatūru

Blackmagic Design VideoHub 12G 10x10 VHUBSMAS12G1010

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

151545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

52682
VHUBSMAS12G1010
9338716008357

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 20.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 20.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1515.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Trīs jaunie Blackmagic Videohub 12G bez kavēšanās video maršrutētāju modeļi ļauj klientiem vienā maršrutētājā vienlaicīgi savienot un maršrutēt jebkuru SD, HD un Ultra HD kombināciju. Blackmagic Videohub 12G modeļiem ir priekšējais panelis ar īsceļu pogām, LCD displejs, uz kura var attēlot etiķetes vai tiešraides video, un apstrādāta metāla griešanas poga video avotu pārlūkošanai.

Blackmagic Videohub 12G novērš kabeļu jucekli, jo klienti var pieslēgt visu savu SDI aprīkojumu maršrutētājam un pēc tam savienojumus veikt elektroniski. Klientiem nav nepieciešamas sarežģītas sistēmas shēmas savai studijai, jo klienti var savienot jebkuru videoieeju ar jebkuru videoizeju vai pat vienu videoieeju ar vairākām videoizejām. Tas nozīmē, ka monitori var skatīties jebkuru avotu studijā. Klienti iegūst pilnīgu elastību, lai varētu veikt pastāvīgas izmaiņas vai pat ārkārtas situācijas. Tas ļauj klientiem izmantot vairākus HyperDeck ierakstītājus dublētajai masteringam. Vai arī klienti var novirzīt video uz vairākiem straumēšanas procesoriem visām savām apraides platformām. Blackmagic Videohub 12G ir arī lieliski piemērots papildu ieeju pievienošanai ATEM komutatoram.

Iebūvētais priekšējais vadības panelis ļauj klientiem maršrutēt video, tādējādi klienti iegūst perfektu risinājumu tiešraižu ražošanas statīviem, kuros nav vietas papildu aparatūras paneļiem. Priekšējais panelis ir līdzīgs Videohub Master Control Pro panelim, un tajā ir rotācijas poga pārlūkošanai, tiešās ievades pogas ātrumam un LCD displejs uzlīmju attēlošanai. Tomēr, tā kā panelis ir iebūvēts maršrutētājā, klienti var arī redzēt video tiešraidi LCD ekrānā. LCD ir arī izvēlnes, kas ļauj klientiem mainīt maršrutētāja iestatījumus.

Pateicoties iebūvētajam LCD panelim, Blackmagic Videohub 12G var rādīt klientiem visu maršrutētāja ieeju video tiešraidē. Tas nozīmē, ka klienti var redzēt visas maršrutētāja ieejas kā tiešraides video, pirms klienti maina maršrutu. Zem tiešraides video tiek rādītas arī uzlīmes, lai būtu viegli identificēt, kuru ieeju klienti skatās. Tas nozīmē, ka klienti var ritināt maršrutētāju avotus alfabētiskā secībā uz augšu un uz leju un redzēt katru ieeju kā tiešraides video, pat ja ieejām ir dažādi video standarti. Iedomājieties, ka varat ritināt savus savienojumus, vienlaikus skatot tos kā tiešraidi LCD ekrānā. Turklāt portatīvo iekārtu statīvos, kur ir ierobežota vieta, vizuālā maršrutēšana nozīmē, ka klienti var redzēt video ievades, nepievienojot ārējo SDI monitoru.

Visi Blackmagic Videohub 12G modeļi ir aprīkoti ar moderniem 12G-SDI savienojumiem, kas ir daudzu ātrumu, tāpēc tie atbalsta jebkuru SD, HD un Ultra HD video formātu līdz 2160p60 un tiks savienoti ar jebkuru SD, HD-SDI, 3G-SDI, 6G-SDI un 12G-SDI iekārtu. Turklāt Blackmagic Videohub 12G atbalsta arī jebkura video standarta maršrutēšanu tajā pašā maršrutētājā vienlaicīgi. Tas nozīmē, ka 40x40 modelī klienti var vienlaicīgi maršrutēt līdz pat 40 dažādiem video standartiem. 12G-SDI nodrošina klientiem augstu kadru ātrumu Ultra HD, izmantojot vienu BNC savienojumu, ko var pieslēgt arī visām parastajām HD iekārtām. Izmantojot 12G-SDI, klienti iegūst nākotnes tehnoloģiju, kas ir savienojama ar iekārtām, kuras klientiem ir tagad un kuras būs pieejamas nākotnē.

Videohub katrā 12G-SDI ievadei ir iebūvēta SDI atkārtota taktēšana. SDI atkārtota SDI reakloķēšana reģenerē video signālu, nodrošinot maksimālu video kvalitāti. Tas ir ārkārtīgi svarīgi, jo garāki video kabeļi pasliktina signālu. Dārgie premium klases "digitālie" kabeļi var nedaudz palīdzēt, taču joprojām nevar novērst signāla integritātes zudumus, kas rodas kabeļu garuma palielināšanās dēļ. Izmantojot SDI atkārtotu signālu, visas SDI ierīces savā studijā saņem reģenerētu signālu ar uzlabotu džitera veiktspēju. Tas nozīmē, ka kabeļu garums ir garāks, un to videoklipiem nav iztrūkumu.

Visus Blackmagic Videohub maršrutētājus var vadīt attālināti, kas ir ļoti svarīgi lielās apraides studijās, kur maršrutētājam pieslēgtās iekārtas atrodas dažādās ēkas daļās. Ir pieejami 2 dažādi aparatūras paneļu veidi. Videohub Master Control Pro ir līdzīgs priekšējam panelim, un tam ir rotācijas poga, LCD displejs un īsceļu pogas. Savukārt Videohub Smart Control Pro modelim ir visas pogas, un parasti tas ir ieprogrammēts tā, ka panelis kontrolē vienu maršrutētāja izeju, un katra poga ir ieprogrammēta maršrutētāja ieejai. Tad klienti var vienkārši griezt pa paneļa pogām, lai uzreiz mainītu maršrutētāja izeju. Vislabāk tas darbojas, ja klienti uzstāda viedo paneli zem katra videomonitora.

Ja klientiem ir nepieciešama ārēja maršrutētāju vadība, kas ir pieejama par pieņemamu cenu, tad Videohub programmatūras vadība ir ideāli piemērota, jo to var lejupielādēt bez maksas. Videohub Software Control ir pieejama gan Mac, gan Windows operētājsistēmām, tāpēc klienti to var izmantot datoros, kurus lietotāji jau izmanto radošam darbam. Programmatūrai ir lielas pogas, kuras ir viegli nospiest. Katru pogu var pielāgot maršrutētāja ievadei, maršrutētāja izejai, un tai ir piešķirta ikona, kas palīdz klientiem to vizuāli identificēt. Lielās pogas ir lieliski piemērotas lietošanai uz skārienjūtīgā datora, kur programmatūra kļūst par liela ekrāna XY vadības paneli. Klienti var pat lejupielādēt programmatūras versiju, kas paredzēta Apple iPad.

Blackmagic Videohub 12G funkcijas

  • Pieejami 10x10, 20x20 un 40x40 modeļi.
  • 12G-SDI ar nulles kavēšanos atbalsta SD, HD un Ultra HD līdz 2160p60.
  • Iebūvēts vadības panelis ar tiešās ievades pogām un griezes pogu.
  • LCD monitors ar tiešraides video un marķējumu vizuālai maršrutēšanai.
  • SDI re-clocking visām 12G-SDI ieejām.
  • Darbojas ar Videohub Master Control Pro un Videohub Smart Control Pro vadības paneļiem.
  • Atbalsta Videohub programmatūras vadību Mac, Windows un iPad.
  • Ietver bezmaksas SDK integrēšanai apraides automatizācijas sistēmās.
  • Ethernet attālinātai vadībai no ārējiem aparatūras vai programmatūras vadības paneļiem.
Produkta veidsVideo Mikseris
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock