Video stabilizatori - ZHIYUN WEEBILL S upgraded gimbal WEEBILL-S - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Kompakta dizaina aizmugurējais apakšējais rokturis
  • Ļoti modernizēti dzinēji un algoritms
  • Papildu transmisijas moduļa atbalsts
  • Atjauninātas ZY Play lietotnes funkcijas
  • Seši darbības režīmi
  • Līdz 14 stundām ilgs akumulatora darbības laiks
  • Elektroniskā fokusa vadība, ja tiek atbalstīta
  • Papildu fokusēšanas/tuvināšanas motoru atbalsts
  • Arca Swiss/Manfrotto ātrās noņemšanas plāksne
  • Atbalsta visus TransMount piederumus

ZHIYUN WEEBILL S modernizēts kardāns WEEBILL-S

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

29545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

39510
CR110
6970194085852
ZHIYUN

Jauns

iespējams pēc 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 10.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 10.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
295.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Zhiyun-Tech WEEBILL-S ietver sava priekšgājēja WEEBILL LAB apakšējā režīma dizainu, kā arī kompaktāku formu un citas jaunas funkcijas. Sling režīma konstrukcija sastāv no roktura aizmugurē, kas ļauj viegli pārslēgties uz apakšsvārka režīmu, kā arī nodrošina labāku vadāmību visos pārējos režīmos. Citi uzlabojumi ietver modernizētus motorus un stabilizācijas algoritmu. WEEBILL-S ir par 300 % lielāks motora griezes moments un par 50 % ātrāka reakcija. Tas ļauj labāk līdzsvarot kameras/objektīva kombinācijas, piemēram, Canon 5D Mark IV ar 24-70 mm tālummaiņas objektīvu.

Kopā ar WEEBILL-S kā papildaprīkojums tiek piedāvāts TransMount attēla pārraides modulis - kompakta ierīce, kas paredzēta, lai to ērti piestiprinātu zem WEEBILL-S ātrās atbrīvošanas plates un nodrošinātu bezvadu līdz 1080p30 izšķirtspējas datu straumēšanu līdz pat 328' attālumā. Izmantojot atbilstošus uztvērēja moduļus, var sinhronizēt līdz trim ierīcēm, tostarp tālruņiem, planšetdatoriem un izvēlētiem profesionāliem monitoriem.

Papildu Zhiyun-Tech ZY Play lietotne, kas ir saderīga ar iOS un Android, ir uzlabota, lai darbotos kopā ar attēla pārraides moduli un nodrošinātu efektīvāku kardāna vadību. Lietotnē ir funkcija SmartFollow 2.0, kas darbojas ar moduli, lai nodrošinātu precīzu objektu izsekošanu tieši no lietotnes. Rīks ar nosaukumu Sync Motion nodrošina reāllaika uzraudzību un sinhrono kustības vadību. Ir arī standarta funkciju uzlabojumi, tostarp ViaTouch 2.0, kas ļauj vadīt dažādas kameras un kardāna funkcijas un iestatījumus tieši no viedtālruņa ekrāna. Tie ietver tālummaiņu un fokusu, ja tas tiek atbalstīts, kā arī sekošanas ātrumu, ISO, diafragmu un citus iestatījumus. Citas funkcijas, ko atradīsiet ZY Play lietotnē, cita starpā ietver radošas uzņemšanas rīkus, piemēram, Panorama, Timelapse, Motionlapse un Long Exposure Timelapse.

WEEBILL-S piedāvā sešus darbības režīmus. To vidū ir pilna diapazona POV režīms, kas ļauj veikt 360° sinhronizētu kustību pa visām trim asīm, un virpuļrežīms, kas ļauj iegūt 360° kadrus ar mucu. Visu sešu režīmu aprakstu skatiet tālāk sadaļā Funkcijas. Citas kardāna funkcijas ietver inteliģento automātisko regulēšanu, kas automātiski atpazīst jūsu kameras svaru un pielāgojas svaram, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo energoefektivitāti. WEEBILL-S akumulatora darbības laiks ir palielināts līdz 14 stundām.

WEEBILL-S ļauj elektroniski kontrolēt fokusu ar atbalsta kamerām. To var izdarīt, izmantojot iebūvēto rokas riteni. Kardāns atbalsta arī mehānisku fokusa un tālummaiņas vadību, izmantojot papildu motorus. WEEBILL-S atbalsta TransMount motorus, kā arī visus pārējos TransMount piederumus, ar kuriem bija saderīgs iepriekšējais modelis. Starp tiem ir arī ātrās iestatīšanas adapteru komplekts, kas kopš tā izlaišanas ir kļuvis ļoti populārs.

WEEBILL-S komplektā ir vairāki piederumi, tostarp Arca Swiss/Manfrotto divslāņu ātrās noņemšanas plāksne un glabāšanas futrālis. Komplektā ir iekļauts arī mini statīvs, ko var izmantot kā statīvu vai pagarinājuma rokturi. Mini statīvs ir arī tas, kas pabeidz kardāna darbību zem sliedēm un zemā režīmā. Tas tiek piestiprināts pie aizmugurējā roktura, lai darbotos kā augšējais rokturis.

Galvenās funkcijas

Uzlabots dizains

WEEBILL-S ietver sava priekšgājēja WEEBILL LAB aizmugurējā roktura konstrukciju kompaktākā formā ar jaunām funkcijām. Tās ietver īpaši uzlabotus motorus un stabilizācijas algoritmu.

TransMount attēla pārraides modulis

WEEBILL-S atbalsta izvēles attēlu pārraides moduli TransMount, kas tiek izlaists aptuveni tajā pašā laikā. Šis kompaktais modulis tiek piestiprināts zem kardāna montāžas plāksnes un nodrošina 1080p30 attēlu pārraidi līdz pat 328' uz atbilstošajiem uztvērējiem. Tiek atbalstīti līdz pat trīs uztvērēji, kas ļauj vienlaicīgi pārraidīt uz trim ierīcēm. Saderīgās ierīces ir viedtālruņi, planšetdatori un atsevišķi monitori.

Uzlabota ZY Play lietotne

Papildinošā ZY Play iOS/Android lietotne ir uzlabota, lai tā varētu strādāt kopā ar papildu TransMount attēlu pārraides moduli, nodrošinot uzlabotu darba plūsmu. Daudzas funkcijas, piemēram, ViaTouch 2.0, arī ir uzlabotas, lai darbotos neatkarīgi no attēlu pārraides moduļa.

6 darbības režīmi

Pilna diapazona POV režīms

Ļauj sinhroni kustēties 360° leņķī pa visām trim asīm. Tas nodrošina, ka kustības laikā kamera nevis izlīdzinās, bet gan paliks fiksētā pozīcijā neatkarīgi no tā, cik tālu jūs pārvietosiet kardānu noteiktā virzienā, ļaujot uzņemt īstus POV kadrus.

Virpuļveida režīms

Veidojiet 360° kadrus ar mucu.

Go režīms

Darbojas ar maksimālo sekošanas ātrumu ekstrēmo sporta veidu un līdzīgiem lietojumiem.

PF režīms

Kamera panoramē, pagriežot kardānu pa kreisi un pa labi. Šī funkcija ir ļoti noderīga hyperlapse uzņemšanai.

F režīms

Kamera seko kardāna roktura kustībai.

L režīms

Saglabājiet objektu fokusā, kad imitējat lelli vai strēles kustības.
Produkta veidsKameras stabilizators
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock