Vairs neražo - DJI RONIN S2 stabilizatori (RS2)

  • RS 2 1080p raidītājs, servopārvadātājs & Vairāk
  • Viegla konstrukcija ar 10 lb lietderīgo slodzi
  • Atbalsta BMPCC 6K, ALEXA Mini LF, 1D X
  • Uzlabots 1,4" pilnkrāsu LCD skārienekrāns
  • RSA porti ar NATO stiprinājumu
  • DJI Titan stabilizācijas algoritms
  • SuperSmooth funkcija gariem objektīviem
  • Standarta & portreta režīmi
  • Precīzas kameras balansēšanas ciparnīca
  • Radošas funkcijas, piemēram, laika tunelis

DJI RONIN S2 stabilizatori (RS2)

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
40972
CP.RN.00000093.03
6941565901552
DJI

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

795.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

DJI RS 2 Pro Combo komplektā ar RS 2 kardānu ir vairāki papildu piederumi, kas nodrošina visaptverošāku darba procesu. Galvenais papildinājums ir DJI Ronin RavenEye attēla pārraides sistēma, kas nodrošina 330' 1080p video pārraidi no kardāna ar kavēšanos tikai 50 ms, lai nodrošinātu sadarbību filmēšanas laikā. Pārējie papildu piederumi ir fokusa motors, tālruņa turētājs, divi fokusa mehānismi un trīs HDMI kabeļi.

RS 2 kardāns ir pārveidots Ronin-S kardāna turpinājums ar lietderīgo slodzi līdz 10 lb. Tas ir par aptuveni 25 % vieglāks un kompaktāks, pateicoties monokoka oglekļa šķiedras asīm un īsākam roktura rokturim ar mazāku akumulatora kasetni, lai gan joprojām ar 12 stundu darbības laiku. Motori ir par aptuveni 20 % jaudīgāki un atbalsta tādas kameras kā Blackmagic Pocket 6K, Canon 1D X Mark III, Sony a7S III un ALEXA Mini LF. Skatīt jaunāko kameru un objektīvu saderības sarakstu DJI vietnē.

RS 2 ir arī 1,4" pilnkrāsu LCD skārienjūtīgais ekrāns, kas ļauj piekļūt kardāna iestatījumiem, kā arī tādām funkcijām kā time-lapse un hyperlapse, kas iepriekš bija pieejamas tikai ar pievienotās mobilās lietotnes starpniecību.

RS 2 izmanto DJI Titan stabilizācijas algoritmu, kas nodrošina uzlabotu stabilizāciju ar lielāku vienmērīgumu. Lietojumprogrammās ar līdz 100 mm tālummaiņas objektīviem iebūvētā funkcija SuperSmooth papildina algoritmu, kompensējot mikrokustības un palielinot griezes momentu, lai panāktu vienmērīgu kustību (ir nepieciešams papildu objektīva balsts).

Ir arī divas RSA pieslēgvietas ar elektriskajiem kontaktiem īpašiem piederumiem, un katrai pieslēgvietai ir NATO stiprinājums šo papildu piederumu ātrai piestiprināšanai. Viena RSA pieslēgvieta ir kardāna kreisajā pusē un viena labajā pusē. Atbalstītie piederumi ietver fokusēšanas riteniņu, dubulto rokturi ar pagriezienu un universālo stiprinājumu, kas ļauj efektīvi piestiprināt kardānu pie automašīnas, strēles vai slīdrata.

Papildinošā iOS/Android Ronin lietotne piedāvā daudzas radošas funkcijas papildus standarta time-lapse un panorāmas funkcijām. Time Tunnel (Laika tunelis) apvieno apgāšanās kustību ar hiperlapsēšanu, lai "pagrieztu" telpu un laiku. Funkcija Track ļauj izveidot atkārtojamu kameras kustības ceļu, lai izveidotu stingru horeogrāfisku kadru. Force Mobile ļauj kardānam sekot jūsu viedtālruņa kustībām. Force Mobile var panākt arī uzlabotu reakciju, ja izmantojat iekļauto RavenEye pārraides sistēmu. Izmantojot RavenEye, jūs varat arī attēlot objektu tiešraidi uz skārienjūtīgā ekrāna, kad izmantojat RavenEye ActiveTrack funkciju.

RS 2 izmanto divslāņu Manfrotto plus Arca-Swiss kameras stiprinājuma sistēmu ar divām noņemamām ātrās noņemšanas plāksnēm. Sociālo plašsaziņas līdzekļu saturam kardānu var noregulēt ar vienas pogas nospiešanu, lai iestatītu kameru portreta režīmā. Lai jūs varētu efektīvi līdzsvarot kameru, RS 2 uz katras ass ir asu bloķētājs, lai jūs varētu atbloķēt un līdzsvarot vienu asi vienlaikus. Turklāt ar precīzas balansēšanas regulēšanas pogu jūs varat vēl vairāk pielāgot optimālo balansu savai kamerai.

Kardāns darbojas līdz 12 stundām ar akumulatora kasetni, kas piestiprināta pie komplektā iekļautā roktura roktura. Kasetni var viegli nomainīt pret citu, kas tiek pārdota atsevišķi. Kasetni var uzlādēt, izmantojot uz roktura esošo C tipa USB portu, un, kad nepieciešams uzlādēt akumulatoru, rokturi var pilnībā noņemt no kardāna. BG30 rokturis ir saderīgs ar PD un QC 2.0 uzlādes protokoliem. DJI ļoti iesaka izmantot 24 W lādētāju, kas nav iekļauts komplektācijā. Akumulators atbalsta 24 W ātro uzlādi, un to var pilnībā uzlādēt aptuveni 1,5 stundās.

RS 2 komplektā ir iekļauts pret šļakatām izturīgs pārnēsāšanas futrālis, kurā ir īpaši nodalījumi dažādām kardāna daļām un galvenajiem piederumiem. Komplektā ir iekļauts arī mini statīvs, kas piestiprināms pie 1/4"-20 vītnes roktura apakšdaļā un darbojas kā statīvs vai pagarinājuma rokturis, lai dažos scenārijos varētu ar abām rokām manevrēt ar kardānu.

Galvenās funkcijas

  • RS 2 kardāns ar RavenEye 1080p raidītāju, fokusa motoru, tālruņa turētāju, diviem fokusa mehānismiem un trim HDMI kabeļiem.
  • 10 lb lietderīgā slodze
  • Atbalsta lielākas kameras, piemēram, Blackmagic Pocket 6K un ALEXA Mini LF
  • 1,4" pilnkrāsu LCD skārienekrāns (ar piekļuvi tādām funkcijām kā time-lapse un hyperlapse)
  • DJI Titan stabilizācijas algoritms
  • SuperSmooth stabilizācijas funkcija gariem tālummaiņas objektīviem
  • Divas RSA pieslēgvietas ar elektriskajiem kontaktiem un NATO stiprinājums specializētu piederumu, piemēram, fokusēšanas ritenīša, ātrai piestiprināšanai
  • Monokoka oglekļa šķiedras ass sviras
  • Īss rokturis ar kompaktu 12 stundu akumulatora kasetni
  • iOS 11 / Android 7.0 pavadošā lietotne
  • Radošās funkcijas, piemēram, Time Tunnel un Force Mobile
  • Divslāņu Manfrotto plus Arca-Swiss kameras stiprinājuma sistēma
  • Pārslēgšanās portreta režīmā ar vienu pieskārienu
  • Asu fiksatori un precīzas regulēšanas poga efektīvai un precīzai kameras balansēšanai
  • Komplektā iekļauts pret šļakatām izturīgs pārnēsāšanas futrālis

LCD skārienjūtīgais ekrāns Valodas

Angļu, ķīniešu (vienkāršotā/tradicionālā), franču, vācu, japāņu, korejiešu, portugāļu (Brazīlija), krievu, spāņu, taju, spāņu

Svars un lietderīgā slodze - filmējiet vairāk, iepakojiet mazāk
Monokoka oglekļa šķiedras konstrukcija nodrošina neticamu izturību un neticami vieglu asu ieroču konstrukciju.
1 kg (2,3 mārciņas) kardāns ar 4,5 kg (10 mārciņas) pārbaudītu lietderīgo slodzi piedāvā augstāko svara un slodzes attiecību nozarē. [1]

LCD pilnkrāsu skārienekrāns
Piekļūstiet ActiveTrack 3.0 tieši no skārienekrāna, atbrīvojot jūsu radošo kontroli. [2]
Pilnkrāsu LCD ekrāns ļauj ātri pielāgot parametrus un piekļūt Ronin lietotnes funkcijām.

Stabilizācija - DJI Stabilization Evolved
Neviens neražo tādus kameras stabilizatorus kā DJI. Mūsu Titāna stabilizācijas algoritms ļauj uzņemt vienmērīgākus kadrus nekā jebkad agrāk. Nepieciešams vairāk? SuperSmooth režīms kompensē mikrokustības un palielina griezes momentu, stabilizējot pat 100 mm tālummaiņas objektīvus. [3]

Risinājums vairākiem scenārijiem - bezgalīgas iespējas
Lai gan DJI RS 2 ir optimizēta unikālu kadru uzņemšanai ar vienu roku, tā ir izstrādāta arī kā profesionāls filmēšanas risinājums. Neatkarīgi no tā, cik sarežģīts ir jūsu kadrs, DJI RS 2 pielāgojas, lai sasniegtu jūsu redzējumu.
Abas RSA pieslēgvietas ir saderīgas ar NATO, tādējādi paverot DJI RS 2 iespēju izmantot trešo pušu piederumu universu, kā arī daudzpusīgas vadības un montāžas iespējas.
  • RSA/NATO ar fokusa riteni
    Regulējiet kameras fokusu vai tālummaiņu ar smalku kontroli.
  • RSA/NATO ar Twist Grip dubulto rokturi
    Atver vairāk iespēju turēt kameru, lai uzņemtu pareizo kadru.
  • RSA/NATO ar universālo stiprinājumu
    Savienojiet RS 2 ar automašīnu, strēli vai slīdni un kontrolējiet no attāluma.

Vēlaties filmēt portreta režīmā? Vertikālais kameras stiprinājums ļauj uzņemt profesionālas kvalitātes kadrus sociālo mediju saturam.

Fokusa sistēma - kinematogrāfisks asums
Virs slēdža iebūvētais priekšējais ciparrats ļauj ar vienu roku kontrolēt fokusu. To papildina arī uzstādītais fokusēšanas ritenītis, kas nodrošina divkanālu fokusēšanas un tālummaiņas kontroli tieši no roktura.
3D fokusēšanas sistēma izmanto ToF sensorus, lai izmērītu attālumu starp objektīvu un objektu un nodrošinātu asu attēlu pat vājā apgaismojumā. Šī uzlabotā sistēma nodrošina ātru automātisko fokusēšanu ar manuāli lietojamiem objektīviem ar lielu atvērumu. [4]

Konstrukcija - ērti veidota tūlītējai lietošanai
Manfrotto Arca-Swiss
Divslāņu kameras stiprinājuma plāksne ir saderīga ar lielāko daļu kameru. [5]

Manfrotto Arca-Swiss
Divslāņu kameras montāžas plate ir saderīga ar lielāko daļu kameru. [5]

Precīzas regulēšanas balansēšanas poga
Burtiski izvēlieties ideālu līdzsvaru savai iestatīšanai.

Axis Locks
Notur kardāna sviras vietā, lai atvieglotu balansēšanu un uzglabāšanu.

Ar teflona pārklājumu pārklāti balsti
Ļauj roku kustībai līdzsvara regulēšanas laikā būt vienmērīgākai.

Wi-Fi attēla raidītājs - RavenEye: skatieties tālāk
  • RavenEye pārraida video, vienlaikus nodrošinot kameras parametru tālvadību.
  • Pārraida 1080p video no attāluma līdz 200 m (656 pēdām) ar tikai 60 ms kavēšanos. [6]
  • Ar iebūvēto ActiveTrack DJI RS 2 izmanto kameras avota signālu, lai izsekotu jūsu objektu. [2]
  • RavenEye uzlabo Force Mobile, palielinot reaģēšanas spēju un samazinot latentumu.

Akumulators - līdz šim labākais DJI akumulators
BG30 roktura maksimālais darbības laiks ir 12 stundas, un to var uzlādēt neatkarīgi no DJI RS 2. Ātrā uzlāde nodrošina divu stundu darbības laiku ar tikai 15 min uzlādi. [7]
DJI RS 2 izmanto kasetnes konstrukciju drošākai akumulatora montāžai un ātrākai akumulatora nomaiņai.

Radošās funkcijas - atraisiet savu radošumu kā nekad iepriekš
  • Laika tunelis
  • Panorāma
  • Timelapse
  • Trase

Viegls pārnēsāšanas futrālis
Šim pārveidotajam pārnēsāšanas futrālim ir pret šļakatām drošs korpuss ar speciāliem nodalījumiem visām RS 2 daļām.

Piegādes saturs:
  • Sastāvs: Gimbalx 1
  • BG30 rokturis x 1
  • USB-C uzlādes kabelis (40 cm) x 1
  • Objektīva stiprinājuma siksna x 1
  • Pagarinātā rokturis/statīvs (metāla) x 1
  • Ātrās noņemšanas plāksne (Arca-Swiss/Manfrotto) x 1
  • Portfeļa rokturis x 1
  • Kameras statīvs x 1
  • Pārnēsāšanas futrālis x 1
  • Vairāku kameru vadības kabelis (USB-C, 30 cm) x 1
  • Vairāku kameru vadības kabelis (Sony Multi, 30 cm) x 1
  • Multi-kameras vadības kabelis (Micro-USB, 30 cm) x 1
  • Daudzkameras vadības kabelis (Mini-USB, 30 cm) x 1
  • Āķa un cilpas siksna x 3
  • D-Ring kameras montāžas skrūve 1/4"-20 x 2
  • RSA/NATO pieslēgvietas vāks x 1
  • Pan ass uzmava x 1
  • Skrūve 1/4"-20 x 1
Piezīmes:
1. 2020. gada 15. oktobrī DJI RS 2 ir vislielākā svara un slodzes attiecība starp tirgū pieejamajiem vienroku kameru stabilizatoriem.
2. Lai varētu izmantot ActiveTrack 3.0, ir nepieciešama RavenEye attēlu pārraides sistēma.
3. SuperSmooth ir efektīvs objektīviem ar fokusa attālumu līdz 100 mm.
4. Drīzumā būs pieejama 3D fokusēšanas sistēma.
5. Uzstādot kameras uz DJI RS 2, ieteicams izmantot Ronin ātrās noņemšanas plāksnes. Nav garantēta droša un nebojāta trešo pušu ātrās atbrīvošanas plākšņu montāža.
6. Testēts slēgtā vidē labvēlīgos apstākļos un netraucētā bezvadu signālā, izmantojot FCC un SRRC standartu (ne vairāk kā 100 m, izmantojot CE standartu). Faktiskie rezultāti var atšķirties.
7. BG30 Grip ir saderīgs ar PD un QC 2.0 uzlādes protokoliem. Optimālai uzlādei ieteicams izmantot 24 W lādētājus ar šiem protokoliem.
Produkta veidsKameras stabilizators
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.