Video stabilizatori - DJI RS 4 kamera gimbal Stabilizators RS4 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Viegls dizains ar 6,6 kg kravnesību
  • OLED skārienekrāns ar automātisko bloķēšanu
  • 2. paaudzes dabiskā vertikālā uzņemšana
  • Automatizēta asu bloķēšana
  • Džoistikas vai Bluetooth režīma pārslēgšana
  • Papilduports bezvadu attēla raidītājs
  • Asis ar teflona pārklājumu
  • 12 stundu darbības laiks
Product Video
 
 

DJI RS 4 kamera gimbal Stabilizators RS4

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

54945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 1 - 2 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

57003
CP.RN.00000343.03
6941565974662
DJI

Jauns

07.05 - 09.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
08.05 - 10.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
08.05 - 10.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
07.05 - 09.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
549.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Paaugstināta darbības efektivitāte

Uzlabota darbības efektivitāte, dabiskā vertikālā uzņemšana un paplašināta piederumu ekosistēma padara DJI RS 4 par jaudīgu rīku bezspoguļa kameru uzņemšanai. DJI gimbal sver tikai aptuveni 2,4 lb un sports kravnesība ir 6,6 lb, kas spēj atbalstītport jūsu kompaktās kameras uzbūvi. Ar teflonu pārklātās asis samazina berzi, nodrošinot vienmērīgāku balansēšanu un darbību. Citas intuitīvas funkcijas ietver precīzas regulēšanas pogu, automātiski bloķējošu OLED ekrānu un RSA komunikāciju port izmantošanai ar paplašinātiem piederumiem.

Otrās paaudzes ātrās noņemšanas plāksnes konstrukcija

Ar iepriekšējam modelim pazīstamajām divslāņu ātrās noņemšanas plāksnēm RS 4 padara kameras montāžu un balansēšanu pavisam vienkāršu. Horizontālā plāksne ir no jauna veidota, lai ātrāk pārietu uz dabisko vertikālo uzņemšanu. Precīzas regulēšanas poga regulē slīpuma asi, lai pārvietotu kameru uz priekšu vai atpakaļ. Augšējā plāksnē ir pievienotas izvietojuma vadotnes drošai kameras montāžai.

Savietojamība

Pilnu saderīgo kameru sarakstu skatiet DJI tīmekļa vietnē, kur ir pieejama jaunākā saderības informācija.

Otrās paaudzes automātiskās asu fiksācijas

Kad gimbal ir izslēgts, varat nospiest un turēt ieslēgšanas pogu, un trīs asis tiks atbloķētas, kamēr gimbal automātiski izplešas, ļaujot sākt darbu tikai pēc divām sekundēm. Nospiediet ieslēgšanas pogu vienu reizi, un asis automātiski bloķējas un pāriet miega režīmā, padarot pārvietošanu vai uzglabāšanu ievērojami efektīvāku. Šīs konstrukcijas otrajā iterācijā ir izveidotas mazākas atstarpes, kad tās ir bloķētas, lai vēl vairāk samazinātu gimbal kratīšanos.

RSA komunikācija port

RSA komunikācija port ļauj integrēt Ronin sērijas piederumus savā gimbal konfigurācijā. Pievienojiet Ronin specifiskus vai trešo pušu piederumus ar vadības iespējām, lai pārslēgtos starp dažādām uzņemšanas konfigurācijām. DJI RS SDK protokols ļaus trešo pušu ražotājiem un citiem izstrādātājiem nākotnē radīt pielāgotas funkcijas RS 4.

Bezvadu shutter vadība

Ieviešot divrežīmu Bluetooth, RS 4 supports nodrošina bezvadu shutter vadību, ietaupot laiku un pūles katrā lietošanas reizē. Pēc sākotnējās Bluetooth savienošanas var kontrolēt video un foto uzņemšanu, vienkārši nospiežot ierakstīšanas pogu uz stabilizatora. Iepriekš savienotās kameras var automātiski atjaunot savienojumu pēc pirmās lietošanas reizes, tādējādi novēršot nepieciešamību pēc kameras vadības kabeļa.

Jaunais DJI Focus Pro motors

Savienojiet RS 4 ar jauno Focus Pro motoru, izmantojot tam paredzēto USB-C port. Motors ir par 30 % ātrāks un ļauj fokusēt objektīvu, izmantojot ciparnīcu, un tālummaiņu, izmantojot joistiku.

Integrētas vadības ierīces

  • Vienkārši pārslēdzot jauno gimbal režīma slēdzi, varat pārslēgties starp Pan Follow, Pan and Tilt Follow un FPV režīmiem. FPV režīma izvēle ir arī pielāgojama 3D Roll 360, portrait vai Custom, kas ļauj jums pielāgot aprīkojumu un sākt darbu pēc iespējas ātrāk. Citas inteliģentās funkcijas ietver kustības uzņemšanu, izsekošanu un panorāmas uzņemšanu.
  • Sprūda pogu var pielāgot FPV režīmam, kas liek trim asīm sekot roktura kustības virzienam, ja to tur nospiestu.

Ceturtās paaudzes RS stabilizācijas algoritms

Ar nākamās paaudzes stabilizācijas algoritmu RS 4 nodrošina lielāku stabilitāti salīdzinājumā ar RS 3, bez piepūles pārvaldot vertikālu uzņemšanu, ātras kustības un zema leņķa uzņemšanu.

Automātiski bloķējams OLED ekrāns

RS 4 ir aprīkots ar fiksētu OLED skārienekrānu ar jaunu automātiskās bloķēšanas funkciju. Pēc bloķēšanas ekrānā tiek parādīts pašreizējais gimbal un džokstikla kustības ar zemu spilgtumu, lai novērstu nejaušu pārslēgšanos un taupītu akumulatoru.

Integrēta uzraudzība un vadība

Tālvadības režīmā regulējiet kameras ekspozīciju tieši lietotnē Ronin vai pārvaldiet gimbal ar virtuālo džokstiku, lai iegūtu integrētu monitoringa un vadības pieredzi. Izmantojot Ronin attēla raidītāju, viedtālruni var izmantot kā kustību kontrolieri, lai attālināti vadītu RS 4 gimbal un nodrošinātu elastīgāku un dinamiskāku kameras kustību.

Uzlabots akumulators un ātrā uzlāde

RS 4 akumulatora rokturis ir aprīkots ar kasetnes konstrukciju, kas atvieglo akumulatoru nomaiņu un padara to mazāku glabāšanai. To pat var uzlādēt atsevišķi no gimbal. Jaunais akumulatora rokturis nodrošina pagarinātu darbības laiku līdz 12 stundām, kas ir pietiekami, lai nepārtraukti fotografētu visu dienu. Tas atbalsta port 18 W PD ātro uzlādi, un uzlādes laiks ir tikai 2,5 stundas. To var izmantot pat uzlādes laikā, lai uzturētu RS 4 gandrīz bezgalīgi.

Produkta veidsKameras stabilizators
ModelisDJI RS 4
Vertikālā filmēšanaIespējama
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse