Video statīvi - Manfrotto Nitrotech 608 + 635 Fast Single Leg Carbon MVK608SNGFC - ātri pasūtīt no ražotāja

Video sistēma ietver Manfrotto NITROTECH 608 kustīgo video galvu un 635 Fast Single statīvu, kas izgatavoti no karbona.

Manfrotto Nitrotech 608 + 635 Fast Single Leg Carbon MVK608SNGFC

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

124545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

53932
MVK608SNGFC
8024221698145
Manfrotto

Jauns

iespējams pēc 23.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 23.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
iespējams pēc 23.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 23.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1245.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

NITROTECH 608 Fluid Video Head ir aprīkota ar mūsdienīgu tehnoloģiju, kuras pamatā ir slāpekļa virzuļa mehānisms ar pretsvara sistēmu, kas ļauj precīzi kontrolēt līdz 8 kg smagas kameras un piederumus. Mainīga plūdenuma rotācijas un slīpuma funkcija nodrošina vienmērīgu kustību bez trīces. Tā ir aprīkota arī ar 3/8" Easy Link savienotāju ar pretgriešanās funkciju, kas ļauj pievienot ārējo monitoru vai citus piederumus. Bīdāmās plāksnes sānu fiksācijas mehānisms rūpējas par drošu, ātru un vieglu kameras piestiprināšanu. NITROTECH 608 galvai ir plakana pamatne ar standarta 3/8" vītni, kas ir ļoti universāla dažādām balsta kombinācijām (statīvs, slīdnis un citas).

635 Fast Single Tripod tika izstrādāts ar galveno mērķi atvieglot un paātrināt video uzņemšanu. Sinhronizēti fiksācijas mehānismi starp augšējo un apakšējo fiksatoru ļauj videogrāfiem ar vienu fiksatoru darbināt visu statīva kāju. Tas ļauj paveikt darbu rekordīsā laikā. Statīvs nodrošina maksimālu daudzpusību, atbalsta plašu galvu izvēli un nodrošina maksimālu stingrību. Neskatoties uz to, tas ir ļoti viegls.

Turklāt tas ir pilnībā saderīgs ar 2-in-1 teleskopiskajiem zemes un vidējiem izkliedētājiem (nopērkami kā atsevišķi piederumi), kuriem ir arī 3 leņķu izvēles mehānisms ērtai regulēšanai. Statīvam ir smailas kājiņas ar gumijas uzlikām, kas nodrošina stingru satvērienu un pielāgojamību jebkuram apvidum.

The video system includes the Manfrotto NITROTECH 608 Fluid Video Head and 635 Fast Single Tripod made of carbon fiber.

The NITROTECH 608 Fluid Video Head is equipped with state-of-the-art technology based on a nitrogen piston mechanism, which features a counterweight system that allows precise control of cameras and accessories weighing up to 8 kg. The variable fluidity rotation and tilt function allows smooth movement without jitter. It is also equipped with a 3/8" Easy Link connector with anti-rotation function, allowing connection of an external monitor or other accessories. The sliding plate's side-locking mechanism takes care of secure, quick and easy camera attachment. The NITROTECH 608 head has a flat base mount with a standard 3/8" thread, which is highly versatile for various support combinations (tripod, slider and more).

The 635 Fast Single Tripod was developed with the primary goal of making video shooting easier and faster. Synchronized locking mechanisms between the top and bottom locks allow videographers to operate the entire leg with a single lock. This allows you to get the job done in record time. The tripod provides maximum versatility, supports the use of a wide selection of heads and caters for maximum rigidity. Despite all this, it is extremely lightweight.

Plus, it is fully compatible with the 2-in-1 telescopic ground and middle spreaders (sold as separate accessories), which also feature a 3-angle selection mechanism for easy adjustment. The tripod features pointed feet with rubber overhangs for a firm grip and adaptability to any terrain.

Produkta veidsVideo statīvs
ModelisManfrotto Nitrotech
Statīva komplektācijaar galvu
Materiālskarbona
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock