New Viedtālruņiem - Grip Polarpro LiteChaser for iPhone 13 Pro IP13-PRO-GRP-V2 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Lieliski pieguļ lielākajai daļai roku izmēru.
  • Sliežu sistēma ļauj ātri pārslēgties no port lauka un ainavas.
  • Droši piestiprina pie LiteChaser Pro futrāļa, izmantojot divpakāpju fiksatoru.
  • Augšējais aukstās bultas stiprinājums.
  • Apakšējais ¼"-20 stiprinājums.
  • Savietojams tikai ar iPhone 13 Pro LiteChaser Pro korpusiem.
  • Adventure Assurance™ - esiet apmierināti ar savu PolarPro aprīkojumu visu savu piedzīvojumu laikā vai saņemiet atpakaļ naudu.

Grip Polarpro LiteChaser for iPhone 13 Pro IP13-PRO-GRP-V2

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

2545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 1 vienība

50597
IP13-PRO-GRP-V2
0817465027707
PolarPro

Jauns

22.05 - 02.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
23.05 - 04.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
23.05 - 04.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
22.05 - 02.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

PolarPro's Grip LiteChaser priekš iPhone 13 Pro

PolarPro LateChaser Grip ir izstrādāts iPhone 13 Pro, un tas ir viens no drošākajiem pieejamajiem statīva stiprinājumiem. Tas var kalpot arī kā ergonomisks rokturis, lai palīdzētu jums veidot videoklipus ar viedtālruni. Tas lieliski pieguļ vairuma lietotāju plaukstas formai. Īpašā sliežu sistēma ļauj ātri un ērti pārslēgties starp vertikālu un horizontālu ierakstīšanu. Aksesuāra augšpusē ir cold shoe stiprinājums, bet apakšpusē - 1/4"-20 stiprinājums, lai jūs varētu piestiprināt papildu mikrofonu, apgaismojumu vai citus piederumus. Izstrādājums ir saderīgs tikai ar LiteChaser Pro korpusu iPhone 13 Pro. Divpakāpju fiksācijas mehānisms nodrošina stabilu un drošu stiprinājumu. Šis piederums ir pietiekami viegls un parocīgs, lai to vienmēr varētu turēt pa rokai.

Drošākajam mobilā statīva stiprinājumam tagad ir augšējais cold shoe stiprinājums un apakšējais ¼"-20 vītnes stiprinājums mikrofonam, gaismām vai citiem piederumiem. Mēs pie tā neapstājāmies, šis stiprinājums kalpo arī kā ergonomisks rokturis, kas nodrošina jums iespēju ērti filmēt vertikāli vai horizontāli.

PolarPros Grip LiteChaser priekš iPhone 13 Pro

PolarPro LateChaser Grip, kas ir paredzēts iPhone 13 Pro, ir viens no drošākajiem pieejamajiem statīva stiprinājumiem. Tas var kalpot arī kā ergonomisks rokturis, lai palīdzētu jums veidot videoklipus ar viedtālruni. Tas lieliski pieguļ vairuma lietotāju plaukstas formai. Īpašā sliežu sistēma ļauj ātri un ērti pārslēgties starp vertikālu un horizontālu ierakstīšanu. Aksesuāra augšpusē ir cold shoe stiprinājums, bet apakšpusē - 1/4-20 stiprinājums, lai jūs varētu piestiprināt papildu mikrofonu, apgaismojumu vai citus piederumus. Izstrādājums ir saderīgs tikai ar LiteChaser Pro korpusu iPhone 13 Pro. Divu pakāpju fiksācijas mehānisms nodrošina stabilu un drošu stiprinājumu. Šis piederums ir pietiekami viegls un parocīgs, lai to vienmēr varētu turēt pa rokai.

Produkta veidsTelefona turētājs

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse