Godox AD300PRO 2 flashes backpack kit with umbrellas and softbox

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

106545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 10 darba dienas

42529
AD300Pro Kit A2
6952344220221
GODOX

Jauns

03.05 - 17.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.05 - 18.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.05 - 18.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.05 - 17.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1065.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Mugursoma CB20
Mugursomai ir atstarojoša josla, kas uzlabo redzamību, ejot naktī. Mugursomas ārpuse ir izgatavota no viegla un gluda neilona auduma, nodilumizturīga un ūdensnecaurlaidīga. Iekšējam slānim ir stingra poliestera odere ar šūnveida tekstūru. Pilna perimetra rāvējslēdzēji nodrošina piekļuvi no visām pusēm; Ar struktūru pastiprinātu rokturi un siksnu, lai sniegtu jums lielāku komfortu; Noņemama jostasvieta, lai stabilizētu slodzi, un ar drošības svilpi personiskajai drošībai.

Funkcionalitāte
Priekšējais nodalījums ne vairāk kā 15 collu klēpjdatoram; Ar sānu kabatām, lai nēsātu nelielu gaismas statīvu un nelielu softbox; ar 4 vāka kabatām un sieta apakšējo kabatu, lai pievienotu papildu uzglabāšanas un organizatoriskās iespējas.

Divkārša jauda
Komplektā ietilpst divas labi zināmas Godox AD300 PRO zibspuldzes. Tas ir pilnīgs rīks, ko raksturo efektīvs akumulators, bezvadu tālvadības pults un iespēja izmantot plašu gaismas modifikatoru klāstu.

Stabilitāte
AD300 Pro atšķirīgā iezīme ir ļoti augsta stabilitāte un atkārtojamība visā zibspuldzes enerģijas regulēšanas diapazonā. To raksturo zibspuldzes krāsas temperatūra 5600K + -200K. Situācijā, kad nepieciešama augsta krāsu temperatūras precizitāte, lietotājs var aktivizēt krāsu režīmu.

Godox stiprinājums
Lukturis ir aprīkots ar Godox stiprinājumu, pateicoties kuram mēs varam uzstādīt daudzus vieglus un kompaktus modifikatorus, piemēram, softbox, traukus, snootus. Ir arī iespēja iegādāties adapterus un izmantot modifikatorus ar citu stiprinājumu (Bowens, Elinchrom, Profoto, Broncolor).

Softbox
Mēs ievietojām īpašu Godox AD-S60S softbox ar sudraba iekšējo apdari un parabolisku atstarojošu formu, lai nodrošinātu netiešu apgaismojumu un radītu izteiktus kontrastus. Softbox ir dabisks Godox stiprinājums, lai ātri piestiprināts pie AD300Pro, tas ir aprīkots ar diviem difūzijas līmeņiem, lai palielinātu maiguma pakāpi, ir iekļauti režģi papildu staru virzīšanai, kopā ar rāvējslēdzēja slotu kabeļiem un vada novietojumu sānos. < / p>

Lietussargi
Tas ir aprīkots ar diviem universāliem lietussargiem UBL-085S / T ar diametru 85 cm. Viens ar sudraba interjeru (UBL-085S) un caurspīdīgs (UBL085T). Abiem lietussargiem ir piemērots difuzora pārsegs.

Komplektā ietilpst:

  • 2 x AD300Pro zibspuldze
  • 1x CB20 mugursoma
  • 2x akumulators
  • 2x sienas spraudnis
  • 2x akumulatora lādētājs
  • 1x AD-S60S Softbox ar difuzoriem un režģiem
  • 1x UBL-085T lietussargs ar melnu difuzora pārsegu
  • 1x UBL-085S lietussargs ar caurspīdīgu difuzora vāku
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse