Kameras zibspuldzes - PENTAX FLASH AF201FG - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Kompakta un viegla zibspuldze
  • Putekļu un mitruma droša konstrukcija
  • Iebūvēts izkliedētājs
  • Atliecama zibspuldzes galviņa (10 pozīcijas)
  • Vienkāršs vadības panelis

PENTAX FLASH AF201FG Kompakta un viegla zibspuldze P-TTL

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

19545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

17687
30458
0027075288973
Pentax

Jauns

02.05 - 09.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 10.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 10.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 09.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

1. Kompakts korpuss ar uzticamu putekļu necaurlaidīgu, pret laikapstākļiem izturīgu dizainu fotografēšanai ārpus telpām
Šai automātiskajai zibspuldzei ir kompakts, labi līdzsvarots korpuss, kas ir ideāli piemērots lietošanai ar PENTAX K sērijas digitālajām SLR kamerām un mazāku, vieglāku Q. - sērijas maināmi objektīvi modeļi. Pateicoties 18 blīvēm, kas uzliktas svarīgākajās ķermeņa daļās, tostarp papēžā, tam ir ļoti uzticama putekļu necaurlaidīga un pret laikapstākļiem izturīga konstrukcija. Apvienojot to ar putekļu necaurlaidīgu, pret laikapstākļiem izturīgu kameras korpusu un objektīvu, tas nodrošina stabilu veiktspēju pat skarbos āra apstākļos, piemēram, lietus un putekļu laikā.

2. Atlēciena zibspuldzes funkcija līdz pat 135 grādu slīpuma leņķim
Zibspuldzes galviņu var noregulēt vertikāli 10 dažādos leņķos (-10, 0, 30, 45, 60, 75, 90, 105, 120 un 135 grādi) zibspuldzes atlēciena darbībai. Iekštelpās uzņemot zibspuldzes izlādi no griestiem vai sienas, lietotājs var mīkstināt objekta ēnu, lai izveidotu dabiskāku, patiesāku portretu.

3. Vienkāršota, skala -piekļuves darbība
Šai zibspuldzes ierīcei ir vienkāršota operētājsistēma, kas ļauj lietotājam uzreiz sākt fotografēt ar zibspuldzi, pagriežot izlādes režīma ciparripu, kas divreiz darbojas kā IESLĒGTS/IZSLĒGTS slēdzis. Papildus OFF pozīcijā , šī skala nodrošina četru izlādes režīmu izvēli: P-TTL automātiskā zibspuldze ar galvenā aizkara sinhronizāciju un P-TTL automātiskā zibspuldze ar aizmugurējā aizkara sinhronizāciju, abos gadījumos kamera nosaka zibspuldzes sākotnējo emisiju. gaismas sensors, lai precīzi kontrolētu galveno izlādes līmeni pareizai ekspozīcijai; un manuāla zibspuldze ar pilnu izlādi un manuāla zibspuldze ar 1/4 līmeņa izlādi.

4. Citas funkcijas
Iebūvēts platleņķa panelis, kas izbīdāms, lai aptvertu 20 mm skata leņķi (35 mm formātā)


  • P-TTL automātiskā zibspuldzes ierīce
  • Vadošais skaitlis 20 (m, ISO 100)
  • Gaismas atstarošanas iespēja: regulējama vertikāli no -10 līdz 135 grādu leņķim, lai mīkstinātu fotografējamā objekta ēnu portreta uzņēmumā
  • Putekļu un laika apstākļu droša konstrukcija uzņemšanai ārpustelpu apstākļos
  • Iebūvēts platleņķa panelis, kas nodrošina īpaši platu objektīvu skata leņķa tvērumu
  • Barošana no divām AAA izmēra baterijām
  • Kompakta un viegla īpaši ērtai pārnēsāšanai — sver tikai 141 g


Automātiskā zibspuldzes ierīce AF‑201FG ir paredzēta izmantošanai kopā ar PENTAX maināmu objektīvu digitālajām kamerām. Šīs kompaktās, ērti pārnēsājamās ierīces vadošais skaitlis ir 20 (m, ISO 100), un tā ir apgādāta ar putekļu un laika apstākļu drošu konstrukciju, kas nodrošina stabilu un uzticamu darbību pat skarbos ārpustelpu apstākļos, to skaitā lietū un miglā.   

Kompakts korpuss ar uzticamu aizsardzību pret putekļu un laika apstākļu ietekmi
Šī automātiskā zibspuldze ir apgādāta ar kompaktu un teicami līdzsvarotu korpusu, kas ir ideāli piemērots lietošanai kopā ar PENTAX K sērijas digitālajām spoguļkamerām, kā arī mazākajiem un vieglākajiem Q sērijas maināmu objektīvu modeļiem. Pateicoties 18 blīvējumiem kritiski svarīgākajās korpusa daļās, to skaitā piederumu pieslēgvietā, tā var lepoties ar augsti uzticamu putekļu un laika apstākļu drošu konstrukciju. Lietojot kopā ar putekļu/laika apstākļu drošu kameras korpusu un objektīvu, šī zibspuldze garantē pārliecinošu sniegumu pat sarežģītos āra apstākļos, piemēram, lietū vai miglā.

Gaismas atstarošanas iespēja ar regulējamu atliekšanas leņķi līdz 135 grādiem
Zibspuldzes galviņa ir vertikāli regulējama 10 dažādos leņķos (-10, 0, 30, 45, 60, 75, 90, 105, 120 un 135 grādi) darbam ar atstarotu zibspuldzes gaismu. Atstarojot zibspuldzes izvadīto gaismu no griestiem vai sienas, fotografējot iekštelpās, lietotājs var mīkstināt uzņemamā objekta ēnu, lai iegūtu dabiskāka un reālistiskāka izskata portretus.   

Vienkārša lietošana
Šī zibspuldzes ierīce piedāvā vienkāršotu vadības sistēmu. Tā ļauj lietotājam nekavējoties uzsākt fotografēšanu ar zibspuldzi, vienkārši pagriežot gaismas izvades režīma vadības ripu, kas darbojas arī kā ierīces ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis. Papildus ierīces izslēgšanas funkcijai šī vadības ripa ļauj izvēlēties starp četriem darbības režīmiem: P‑TTL automātiskā zibspuldze ar vadošā aizkara sinhronizāciju un P‑TTL automātiskā zibspuldze ar aizmugurējā aizkara sinhronizāciju — abos gadījumos zibspuldzes raidīto pārbaudes apgaismojumu identificē kameras gaismas sensors, lai precīzi kontrolētu galvenās gaismas izvades līmeni pareizai ekspozīcijai; manuālā zibspuldze ar pilnu izvadi un manuālā zibspuldze ar 1/4 līmeņa izvadi.   

SaderībaPentax
Zibspuldzes darbībaTTL

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse